MINI Cooper S ..
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
Re: MINI Cooper S ..
Turturelo написа:От два дни карам MINI Cooper S, вчера го взех новичко на 15км ... приятели и познати НЕВЕРОЯТЕН АВТОМОБИЛ Е! Страхотно е усещането! Не е за вярване как стои това бръмбъзъче на пътя - като залепено е! Кара се като картинг и върви като ненормално! Вчера се гоних с една кросова моторетка и или пича неможеше да кара или моторетката беше зле, но от "зелено" на светофара до 170 стоеше до задната лява гума ... ни напред, ни назад!
пс. ако видите светло син MINI Cooper S с бял таван (няма друго такова в София) да се движи ала Italian Job - не ми се сърдете ... кипя от щастие в дадения момент!

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
И аз между другото си падам по коли с предно.
Пак бих предпочел задно, но ако мога да имам и двете, най добре.
Нищо чудно като си купя кола с задно да забравя много бързо за коли с предно, но все още много се кефя на коли кат Рено Клио Спорт, Мини Купър С & Голф Гти.
Пак бих предпочел задно, но ако мога да имам и двете, най добре.
Нищо чудно като си купя кола с задно да забравя много бързо за коли с предно, но все още много се кефя на коли кат Рено Клио Спорт, Мини Купър С & Голф Гти.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
Turturelo написа:Аз цял живот предно съм карал бе пич ... и продължавам си имам две коли с предно!Задното се кара по-лесно, свикне ли човек да прави глупости с предно ... на задно е песен!
Turtelo признавам те за истински авто маниак на 2, 3 и повече колела

- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Искам и аз да споделя впечатлението, което е оставила у мен тази кола, за съжаление не съм имал възможност да е карам, но за мен това е една от най-красивите дизайни на планетата в момента, наистина точната дума е абсолутно маниашка и грабва сърцето ти от пръв поглед!!!
Що се отнася до тунинговането предполагам, че някои от вас са гледали ревюто на Top Gear за , Digi Tech, Hartge, общо взето това, което си спомням, че и трите бижута бяха по около 200 коня, само Digi Tech е 210, и Mini Cooper Works S е 18000 паунда, докато другите две са 16000, та мнението им беше, че това е най-забавната малка играчка и не може да се сравни с нищо друго и си заслужава парите до последния цент и тамън казаха Mini Cooper Works S е най-добрата от трите..., но все пак си остава на второ място и тогава се появи абсолютния мутаген-самолет тунинг версията на BBT, в която тия олигофрени са успяли да набутат 275 к.с.!!!!!!!!! По-важното е че не е пипано много по окачвания и такива работи и хората от Top Gear изразиха безкрайното си учудване какъв потенциял има Минито, след като със стандартната си каросерия, окачване и т.н. спокойно може да поеме и 275 к.с. без никакъв проблем!!!
Mini Cooper без съмнение е абсолютия номер 1 в своя клас!!!!!!!!!
Що се отнася до тунинговането предполагам, че някои от вас са гледали ревюто на Top Gear за , Digi Tech, Hartge, общо взето това, което си спомням, че и трите бижута бяха по около 200 коня, само Digi Tech е 210, и Mini Cooper Works S е 18000 паунда, докато другите две са 16000, та мнението им беше, че това е най-забавната малка играчка и не може да се сравни с нищо друго и си заслужава парите до последния цент и тамън казаха Mini Cooper Works S е най-добрата от трите..., но все пак си остава на второ място и тогава се появи абсолютния мутаген-самолет тунинг версията на BBT, в която тия олигофрени са успяли да набутат 275 к.с.!!!!!!!!! По-важното е че не е пипано много по окачвания и такива работи и хората от Top Gear изразиха безкрайното си учудване какъв потенциял има Минито, след като със стандартната си каросерия, окачване и т.н. спокойно може да поеме и 275 к.с. без никакъв проблем!!!
Mini Cooper без съмнение е абсолютия номер 1 в своя клас!!!!!!!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

Задното се кара по-лесно, свикне ли човек да прави глупости с предно ... на задно е песен!
Аз мисля, че не е така.
Според мен колите с предно предаване се карат много по лесно от коли със задно.
Една кола със предно много трудно може да се види да оверстрийрва, само ъндерстийрва, докато една кола със задно, ако не е някоя супер спортна или бая пипана ще прави и двете.
Ако на кола със задно предване махнеш тракшън контрола, ще е много по лесно да се завъртиш иоли да понесе някъде.
Карал съм доста коли (мощни и слаби) със предно и задно предаване и съм стигнал до извода , че колите със предно се карат по лесно.Ако си имал кола със задно, после можеш да си играеш с кола с предно предаване.
Пак казвам за да няма сега караници , това е Мое заклучение.
Kokorba6iqta написа:заслужава парите до последния цент и тамън казаха Mini Cooper Works S е най-добрата от трите...,
Тук имам някакъв проспект на John Cooper Works фенски е

В Космополитън съм дал снимки точно на такъв Cooper, отделно в каталога на Софиа Мотор Шоу има страничка за MINI там пак съм набутал John Cooper Works нищо, че не го предлагаме за момента ... какво да направя като най-много ми харесва

Kokorba6iqta написа:тогава се появи абсолютния мутаген-самолет тунинг версията на BBT
фирмата е BBR

Kokorba6iqta написа:Аз мисля, че не е така.
Според мен колите с предно предаване се карат много по лесно от коли със задно.
Друга тема е това и ще изпаднем в офф-топик.. Ако искаш пусни в майсторско шофиране ..
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
И какво Туртурело остави служебната Х5-ца
Ако не я карате да ми я опаковаш ти знаеш как и да ми я пратиш към Варна ще съм ти много задължен !!!Дет са вика до края на живота

Ако не я карате да ми я опаковаш ти знаеш как и да ми я пратиш към Варна ще съм ти много задължен !!!Дет са вика до края на живота

- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Днес си седя пред работата и изведнъж гледам едно червени мини и таман му се кефя и гледам номерът започва с ВР. Викам си: еййййй тия врачани много напред с материала бре. Обаче нещо този номер ми стои така международно значи ми стои
И изведнъж забелязвам буквата в синия правоъгълник: I. Направо умрях от смях. Явно в Италия имат град със същото съкращение
Еееееех Враца, Врацаааааа, прочухте се и вие.

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
TheBoss написа:Днес си седя пред работата и изведнъж гледам едно червени мини и таман му се кефя и гледам номерът започва с ВР. Викам си: еййййй тия врачани много напред с материала бре. Обаче нещо този номер ми стои така международно значи ми стои И изведнъж забелязвам буквата в синия правоъгълник: I. Направо умрях от смях. Явно в Италия имат град със същото съкращение Еееееех Враца, Врацаааааа, прочухте се и вие.
Имат и СС.....Силистра

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3