Буш-Баш
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
smg написа:Ако си спомням правилно при челен удар с Жигула с повече от 60км/ч може да има смъртни случаи. Май педалите ти чупеха глезените а волана те целеше директно в манерката. При волга май се чупеше капачката на коляното от ключа на таблотоТова значи,че при 20лм/ч можеш да си счупиш ръка или крак като минимум. Не забравяйте какви са коланите специално на Жигулите. Едни прости въжета, дето ще те прережат при удар...
Аз бих искал да гледам, но само толкова.
И аз съм я чел тая статия , мисля беше в АвтоБазар и изкараха алекото най - сигурното возило от СОЦ класата

Vasilen
Супееер значи вече сме 3-ма !
ПС. Аз вече си намерих ръчка, ето това ще карам :
http://www.mobile.bg/cgi-bin/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=4&act=41084625852452711&f1=details

Супееер значи вече сме 3-ма !
ПС. Аз вече си намерих ръчка, ето това ще карам :
http://www.mobile.bg/cgi-bin/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=4&act=41084625852452711&f1=details
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
GaD написа:ПС. Аз вече си намерих ръчка, ето това ще карам :
Е в този случай аз имам приятел полковник, ще наема от поделението един танк и ша стане мани мани

May the BMW force be with you!
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
С танк ще е много злобно ,но ако някой намери бронирана уаз-ка.....
Преди няколко месеца един такъв отнесе задния мост на ИФА 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Аз много от отдавна го мисля това с Рибарски - една кола за 200 - 250 лева, която за старо желязи веднага ще дадат към 150 и от дреболии, които преди това се махат - фарове, стопве итн може да се избие почти цялата стойност на колата.
Поляна е идеална, да има и възвишение, до което няма да се минава за публиката и да е в кръг докато грохнат колите
За съжаление моят бюджет за това лято вече е почти изхарчен, още преди да съм взел парите и надали ще мога да отделя тези средства сега.
За тръбни конструкции - става много лесно с водопроводни тръби - вярно че са малко тежки, ама ние не гоним ускорение, но пък са евтини, понеже ще разкостим колата лесно ще ги заварим за купето, е може да го поизпънат малко на погрешните места, което ще доведе до по-голяма тенденция към дрифт
резервоара се маха или се измива (да няма бензинови пари в него , които са силно избухливи), кара се с туба до щофьора.
Правилата са прости - никакви удари, разрешени са само допирания, но не завъртания на съперника, не се пускат повече от три коли наведнъж.
В герамния, където подобно на нас има доста раздадени имоти, които са по средата на нищото и земята не става за обработка, е доста разпространен този спорт - на съседа колата за една каза бира, вади се всико и една събота има екщън по поляната, след кеото от депото за стари автомобили идват да приберат останките
Аз съм навит, само не знам дали ще смогна за това лято...
Поляна е идеална, да има и възвишение, до което няма да се минава за публиката и да е в кръг докато грохнат колите

За съжаление моят бюджет за това лято вече е почти изхарчен, още преди да съм взел парите и надали ще мога да отделя тези средства сега.
За тръбни конструкции - става много лесно с водопроводни тръби - вярно че са малко тежки, ама ние не гоним ускорение, но пък са евтини, понеже ще разкостим колата лесно ще ги заварим за купето, е може да го поизпънат малко на погрешните места, което ще доведе до по-голяма тенденция към дрифт

резервоара се маха или се измива (да няма бензинови пари в него , които са силно избухливи), кара се с туба до щофьора.
Правилата са прости - никакви удари, разрешени са само допирания, но не завъртания на съперника, не се пускат повече от три коли наведнъж.
В герамния, където подобно на нас има доста раздадени имоти, които са по средата на нищото и земята не става за обработка, е доста разпространен този спорт - на съседа колата за една каза бира, вади се всико и една събота има екщън по поляната, след кеото от депото за стари автомобили идват да приберат останките

Аз съм навит, само не знам дали ще смогна за това лято...
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
Мисля че правило да не се удря от страната на шофьора трябва да има както и да имаме всички предпазни облегалки зад главите си.
Може би и още няколко правила ще са нужни!
П.С. Целта не е да се осакатим нали!?
Може би и още няколко правила ще са нужни!
П.С. Целта не е да се осакатим нали!?
мдам така е правила трябва да има...
според мен едно от най-разумните правила е да не Блъскаме от към страната на шофьора, и челно.
също така може да направим например състезание, например да очертаем "писта" и да си караме, като от време на време да се подсещтаме с "леки" задни и странични докосвания
според мен едно от най-разумните правила е да не Блъскаме от към страната на шофьора, и челно.
също така може да направим например състезание, например да очертаем "писта" и да си караме, като от време на време да се подсещтаме с "леки" задни и странични докосвания

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
naskoksan написа:...
Аре да направим отбор с тебе и да подготвим една машина с ролбари и е такива екстри ?!
Ша им покаем на Австралииците каква стомана правим в БГ

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
GaD написа:Правилата са прости - никакви удари, разрешени са само допирания, но не завъртания на съперника, не се пускат повече от три коли наведнъж.
ето тогава къф ти е кефа?
поне завъртания да има...
щото ако го завъртиш тоя пред теб и някой го изцепи отзад става весело - виждал съм какво става с картинг, каму ли с кола...
но не се притеснявай, убеден съм, че и така ще има фън

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Vasilen написа:naskoksan написа:...
Аре да направим отбор с тебе и да подготвим една машина с ролбари и е такива екстри ?!
Ша им покаем на Австралииците каква стомана правим в БГ![]()
![]()
![]()
па после и бирата ще им покажем
ама винаги готов за подобни простотий съм аз

а за бирата още по лесно

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
naskoksan написа:Vasilen написа:naskoksan написа:...
Ша им покаем на Австралииците каква стомана правим в БГ![]()
![]()
![]()
па после и бирата ще им покажем
аааааа, не! Сега аз не съм Австралийец, БГ съм от а до я, но това ще се види....
та така значи идеята да са по двойки е добра само че, за нашия отбор нестава - с Алекс ще се избием кой да кара!
иначе аз съм с две раце ЗА да направим ролбар с водопроводни тръби

и също съм за както каза наскосан да се гоним нейде и тук там да се чукваме.....

Идей има много стига да се избере 1 и всички да са съгласни с нея, след това следва "лесната част" да си направим РЪЧКА и да покажеш колко можеш да се ръчкаш !
ПС> за бирата колко съм се оптивал да кажа на тези австр. че бирата им и две пари неструва ама а де....тъпи копелета те знаят само VB - най-ефтината бира в бг е по хубава !
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3