BMW - лоялност по пътищата
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
лошото е че онзи ден минавах бавно през едни релси точно след тунела в люлин и един с една лада ми свирка и се вбесих много спирам пред него да вида кво иска а тоя ми вика що не го пренесеш тва бмв!Леле побесниах ама си викам на акьла тоя сигурно незнае че единия ми носач струва колкото неговата лада и се качих в колата и продьлжих
яко дрифт и много тунинг му е майката
Да и аз се дразна от разни лади и жигули,не че имам нещо против тях ама на тях като не им пука за тея кошници и си карат постоянно с 50 и не намаляват то на мене ми пука за мойта кола и си намалявам
Иначе винаги гледам да давам път когато мога и е много готино като са ти благодарни и хората
както и обратното като ми дават път на мен 

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
[Georgi] написа:Рацерчетата да се оправят, всеки отговаря за себе си. Иначе да - трябва да сме колегиални на пътя, не само с другите шофьори, а и с пешеходците.
Когато пусна пешеходец да пресече и той ме гледа ей такаПросто хората са отвикнали да им правят път и очакват някой идиот да профучи с 200 покрай тях.
Нахалитетите няма да ги коментираме.
Когато някой ви пусне давайте по 2 премигвания с аварийки, защото поне за мен е тъпо да пуснеш някой на некво криво място и той да си отфучи като пръдня от гащи без да благодари.
това с аварийките е задължително поне при мен

- Bustter
- младши ентусиаст
-
Според мен няма логика... Се пак сме шофьори преди фенове на дадена марка... Сега ако видя катастрофа с пострадали хора а колите са БМВ-та какво да не спирам ли( да не дава господ) ? Първо да си помогнем като хора пък марките ще ги тестваме на подходящите за целта място и време.... Но иначе една пресна случка, както виждтате симпатизирам на МБ и карам такова, та ми се случи на път за Пловдив на магистралата попаднах в магла към 40км мълга карах с 130 140, а зад мен се беше лепнала една 7ца не ме пускаше еи 40 км ми извади душата с тоя ксенон отзад в мъглата ми е......ката излязохме от мъглата и тамън да го поздравя за последно пича ме мина с една кола разстояние намали на моита скорост и почна с аварииките да присветква, 4 5 пъти, светнах му с дългите и отпраши. Евалата тоя много ме изненада!!!
Bustter
Bustter
Никой не ти говори за катастрофи не отклонявай темата. Разбира се, че при такава ситуация всеки ще помогне. Аз лично точно 3 пъти съм извозвал хора до болници. Въпреки веднъж по пътя за Банско преди Благоевград пред очите ми едно семейство се забиха в една топола и минаха над 20 коли. които просто не спряха!
Нещастици.

- Bustter
- младши ентусиаст
-
Analyst написа:Никой не ти говори за катастрофи не отклонявай темата. Разбира се, че при такава ситуация всеки ще помогне. Аз лично точно 3 пъти съм извозвал хора до болници. Въпреки веднъж по пътя за Банско преди Благоевград пред очите ми едно семейство се забиха в една топола и минаха над 20 коли. които просто не спряха!Нещастици.
Мда прав си. И за 2рото си прав не всеки ще помогне и на мен ми се е случвало, гадно е да те подминават а ти да вадиш некъв целия в кръв...
Bustter
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ей не спряхте да ги плюете тези Е36...
И на мен скоро ми се случи подобно нещо,но аз бях отзад..прибирах се към София с 316-ката,но бързах много..в гъста мъгла със свещници нищо не виждах...изпревари ме едно Ауди С8 и аз като се лепнах зад него...
Не ми пукаше с колко кара..единственото нещо,което виждах бяха 2 стопа и периодично един ляв мигач,който да ме информира че изпреварваме някого...на светофара на горублянско ханче спрях до него свалих стъклото и му благодарих,че ме ескортира... 

Bustter написа: се беше лепнала една 7ца не ме пускаше еи 40 км ми извади душата с тоя ксенон отзад в мъглата ми е......ката излязохме от мъглата и тамън да го поздравя за последно пича ме мина с една кола разстояние намали на моита скорост и почна с аварииките да присветква
И на мен скоро ми се случи подобно нещо,но аз бях отзад..прибирах се към София с 316-ката,но бързах много..в гъста мъгла със свещници нищо не виждах...изпревари ме едно Ауди С8 и аз като се лепнах зад него...

- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
Според мене не е нужно да се агитираме за подобно нещо. Ако си обичаш марката и я уважаваш, то от самосебе си ти идва да пропуснеш БМВ
Аз например винаги като карам се заглеждам по БМВта защото наистина съм влюбен в тези коли, и ако видя някой да дава мигач и да иска да се престроява, аз винаги му давам път ако имам възможност.
Да, наистина има уважение между баварците и всеки ден по пътищата се срещам с това и ми става много приятно!
Друг е въпроса, че така трябва да е между всички шофери по пътищата.. миналата година като бях в Австрия, ми направи впечатление че някой като даде мигач и веднага моментално първата кола намалява и пропуска човека да мине и при това не се губи бързото темпо на движение
уникално е просто. Но при нас проблема е че ако стане такова нещо, българина ще злоупотребява с това и до нищо хубаво няма да доведе такова поведение по пътищата.
Но каквото и да се случва по пътищата, БМВ СПЛОТЯВА!

Да, наистина има уважение между баварците и всеки ден по пътищата се срещам с това и ми става много приятно!

Друг е въпроса, че така трябва да е между всички шофери по пътищата.. миналата година като бях в Австрия, ми направи впечатление че някой като даде мигач и веднага моментално първата кола намалява и пропуска човека да мине и при това не се губи бързото темпо на движение

Но каквото и да се случва по пътищата, БМВ СПЛОТЯВА!

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Аз спирам на всяка пешеходна пътека, ако има пешеходци на нея, но като тръгнат да пресичат където им кефне свиркам мигам и не спирам. Е так една пикла миналата седмица си блее и пресича.. как да не слезеш да я облъскаш..
Пък що се отнася до колегиалност м/у водачите на МПС - когато мога давам предимство на престрояващите се, ама ми писна разни голфисти да се ръчкат като на рали... Преди мислех, че е само някъф бъзик тва за голфа, ама се оказа вярно.. за съжаление
Пък що се отнася до колегиалност м/у водачите на МПС - когато мога давам предимство на престрояващите се, ама ми писна разни голфисти да се ръчкат като на рали... Преди мислех, че е само някъф бъзик тва за голфа, ама се оказа вярно.. за съжаление

- SnakeOne
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: силно казано
Пропускането на автомобили не трябва да се разделя на марки. Прави се с цел предотвратяване на задръствания или с мисъл, че по късно на някоя пряка и ти може да си на мястото на излизащия от пресечката, който никой не му дава път вече 5 та минута. Или поне аз за това го правя. А по темата мога да кажа само, че колата не прави шофьора по толерантен. Виждал съм всякакви изпълнения с хора с БМВ та така, че колата не е критерии кой ще пусна и кой не 

56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4