7 series facelift & М6
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
про4ети внимателно:
http://www.autoreview.ru/cgi-bin/news/news?id=854
http://www.autoreview.ru/cgi-bin/news/news?id=854
Ами приятелю, да беше написал, че това е снимка от изпитания.Аз виждам линк за М6 ,след това виждам едно Е63 с нескопосана броня и без каквито и да е други промени по екстериора.Затова се очудих, че смятате ,че така ще изглежда серийното ///М6 Е63.Освен това повечето хора тук си помислиха същото,което си помислих и аз - че казваш, че така ще изглежда серийната кола.Сори ако съм те засегнал с някой от коментарите си!!!Явно не сме се разбрали!

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Добре де, въпреки че съм фенка и на БМВ и на Пежо ми прави огромно впечатление, как от няколко години, по външен вид автомобилите започнаха да си приличат поразително. И тази тенденция продължава да се развива. Ето и примера: Peugeot 406 Coupe 3.0 V6 и BMW M6 E63.
Извинете ме за сравнението, но е факт. Повече няма...

Извинете ме за сравнението, но е факт. Повече няма...

Да караш Peugeot е страст!
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Great minds think alike
Ева, сериозно, мисля че не е само Пежо и БМВ, ще откриеш много прилики между всички нови автомобили за Европейския и Американския пазар. Примерно "талията" на автомобила се вдига по-високо и по-високо, а страничните прозорци стават по-малки. Предницата е издадена и силно заоблена... това е защото в последните години колите трябва да удовлетворяват много законови изисквания за безопасност - включително и при блъскане на пешеходец (за това са заоблени/изпъкнали предниците).

Ева, сериозно, мисля че не е само Пежо и БМВ, ще откриеш много прилики между всички нови автомобили за Европейския и Американския пазар. Примерно "талията" на автомобила се вдига по-високо и по-високо, а страничните прозорци стават по-малки. Предницата е издадена и силно заоблена... това е защото в последните години колите трябва да удовлетворяват много законови изисквания за безопасност - включително и при блъскане на пешеходец (за това са заоблени/изпъкнали предниците).
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2