Посещение на детски дом в с. Гуцал!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

На коя дата да посетим децата в Гуцал?

24.04.2004
5
29%
01.05.2004
2
12%
15.05.2004
1
6%
22.05.2004
9
53%

Общо гласове : 17
Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 13 Апр 2004, 10:12

Благодаря на модератора за слагането на темата като важна!
Христос воскресе!
Някои уточнения които искам да внеса:
Датата се очертава да е 22.05.2004.
Има въпроси за това което можем да занесем
Предложение : Нека да съберем по около 5 лв от всички желаещи(и можещи) някой четвъртък да се обсъди какво да се купи с тези които са участвали в предишното мероприятие, а отделно да занесем кой каквото може дрехи, играчки ... всичко е по желание и възможности нека не се притесняват онези които нямат финансови възможности, важен е жеста към децата :lol: !
Възраста на децата е много различна от 3-4 до около 15-16.
Молба нека всички които ще идват с колите си да ми пратят лс с това колко свободни места има при тях за да разпределим тези които няма да идват с коли, както и GSM номерата си за по-добра координация!
Благодаря на всички Ви !
May the BMW force be with you!

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 19 Апр 2004, 8:54

Не съм сигурен дали на 22.05. ще мога да дойда (на приателката ми брат и е хабитурент около тая дата и ще хдя до Силистра) :!: Ех, че тъпо, аз ви повдигнах, пък сега да не мога да дойда..... :( :!: Ще направя всичко възможно да съм с вас....ама :evil: :!:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Доктор на БМВ науките
Аватар

Мнение от Vasilen » 19 Апр 2004, 9:03

gazzzar написа:Не съм сигурен дали на 22.05. ще мога да дойда (на приателката ми брат и е хабитурент около тая дата и ще хдя до Силистра) :!: Ех, че тъпо, аз ви повдигнах, пък сега да не мога да дойда..... :( :!: Ще направя всичко възможно да съм с вас....ама :evil: :!:

Можем да го направим 23, един от двата почивни дни?!
То и на мен ми се очертава да пътувам в чужбина, но ще успея да се върна за 22!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 19 Апр 2004, 9:30

на 23 и аз ще мога да дойда
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Доктор на БМВ науките
Аватар

Мнение от Vasilen » 19 Апр 2004, 9:40

Поради това че повечето хора нямат проблем с датата (или не са ги споделяли с мен ) нека датата бъде 23.05.2004 (предложение).
Тук е момента да помоля за активност по въпроса за по-горе написаното от мен за местата по колите както и за събиране на пари!

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 19 Апр 2004, 9:50

2 Места при мен + 5 лв на човек !!! Който може повече да не се свиди.
23-ти е перфектно , а някакъв час ориентировъчно?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 19 Апр 2004, 10:13

колко сте трае екскурзиата циал ден или с преспиване ,основна та цел иа схванах но несто риабжали дасе купува подаръ4ета или дрехи които не ползваме да земем ???????? 8)
ИзображениеИзображение
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар

Мнение от Vasilen » 19 Апр 2004, 10:35

dizelboy написа:колко сте трае екскурзиата циал ден или с преспиване ,основна та цел иа схванах но несто риабжали дасе купува подаръ4ета или дрехи които не ползваме да земем ???????? 8)

"Екскурзията" ще е един ден само, целта е с набраните средства да закупим дрехи, играчки и други полезни неща, а отделно който има да донесе запазени подобни. Всичко е по желание! Най-важното е да отидем там и да им доставим удоволствие и да им покажем че има едни ентусиасти които мислят и за тях!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 19 Апр 2004, 19:22

добреде горе долу кви дати останаха ама батка маи е лоси тиа дати стото си4ки сме по баловете засажаление и се триабва дасеземе некво друго ресение ................мое менение но аз сам за плутно 8) оп ако е за 22 мога
ИзображениеИзображение
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар

Мнение от Vasilen » 20 Апр 2004, 9:37

Мдаааа за съжаление поради високото ниво на ентусиазъм съм пропуснал да отбележа факта че края на май е абитурентски сезон.
Но тръгнали веднъж в една посока не бива да спираме за това нека който има ангажименти по датата която обсъждаме 23 да прецени сам дали ще може. За сега остава датата 23.05.2004 г.
Ако имате предложение за други дати моля пишете!?

Аватар

Мнение от ati » 21 Апр 2004, 9:44

аз имам друго предложение, за което ще помоля да се отнесете сериозно. Получих покана от Ауди-клуба към нашия клуба да се присъединим следващата седмица (по-следващия уикенд) към тяхно ходене до Щъркелово гнездо. При полежение, че четири дни след това тръгваме на събор им казах, че най-вероятно няма да има много желаещи, не защото идеята е лоша, ами защото всеки прави последни приготовления преди събора. И тогава ми хрумна, че може д аобсъдим и ние да върнем жеста, каот ги поканим съвместно като хора да посетим заедно дома и да направим едно добро на малчуганите. Пътя натам е хубав, със завой, който ще се хареса и на всички, после може при добра организация да посетим полигона на Самоков на връщане. Та какво ще кажете да ги поканим.
(Извинявам се на Василен, че не говоря първо с него като един от главните организатори, но реших, че сигурно няма да имаш нещо против и не исках да бавим нещата, ако греша - сорри)

Аватар

Мнение от ati » 21 Апр 2004, 9:45

аз имам друго предложение, за което ще помоля да се отнесете сериозно. Получих покана от Ауди-клуба към нашия клуба да се присъединим следващата седмица (по-следващия уикенд) към тяхно ходене до Щъркелово гнездо. При полежение, че четири дни след това тръгваме на събор им казах, че най-вероятно няма да има много желаещи, не защото идеята е лоша, ами защото всеки прави последни приготовления преди събора. И тогава ми хрумна, че може д аобсъдим и ние да върнем жеста, каот ги поканим съвместно като хора да посетим заедно дома и да направим едно добро на малчуганите. Пътя натам е хубав, със завой, който ще се хареса и на всички, после може при добра организация да посетим полигона на Самоков на връщане. Та какво ще кажете да ги поканим.
(Извинявам се на Василен, че не говоря първо с него като един от главните организатори, но реших, че сигурно няма да имаш нещо против и не исках да бавим нещата, ако греша - сорри)

Доктор на БМВ науките
Аватар

Мнение от Vasilen » 21 Апр 2004, 10:00

ati написа: Та какво ще кажете да ги поканим.

Както казвам понякога Ати има сериозни изказвания (само понякога) :lol:
Извън шегата идеята е много добра, подкрепям с две ръце!
Имах и една друга идея, както знаете БТВ всяка неделя правят предаване за такива деца можем ли да популяризираме сред авто клубовета и цялата общественост идеята чрез това предаване ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 21 Апр 2004, 10:39

Vasilen написа:както знаете БТВ всяка неделя правят предаване за такива деца можем ли да популяризираме сред авто-клубовета и цялата общественост идеята чрез това предаване ?

Те това е сериозен план за работа! :D
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 21 Апр 2004, 10:43

аз също подкрепям предложението на ати ....
за такива мероприятия не мисля че трябва да се делим на групи, форуми, и т.н.
:!:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум