Най-после, истинските снимки: Първа Серия
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
^^^^ето това е вече нов двигател!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
СРАМ
Вътре прилича на шкода фабия, отзад на мазда 323.
ВСИЧКИ модели на Бангъл адски ми харесват, но тази 1-серия, нещо
не е истинско БМВ.
Може би размера му не отговаря на БМВ, но това е - пазар, бизнес, конкуренция и т.н.
Нека се радваме на останалите модели, а не на такива колички

Вътре прилича на шкода фабия, отзад на мазда 323.
ВСИЧКИ модели на Бангъл адски ми харесват, но тази 1-серия, нещо
не е истинско БМВ.
Може би размера му не отговаря на БМВ, но това е - пазар, бизнес, конкуренция и т.н.
Нека се радваме на останалите модели, а не на такива колички

BMW - Усещане за автомобил
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
От всичките нови БМВ-та това бебче най-много ми харесва! Просто е номер 1!!!
Ебати газарската колица!
Ебати газарската колица!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
отзад
отзад е ужасна, все едно гледам тойота корола

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Абе момчета вие луди ли сте бееееее
Какво повече му трябва на човек освен ново БМВ, малко и пъргаво със zадно предаване и ръчни скорости
Като картинг, направо мечта
Сравнено с Е46 по раzмер може би ще иzглежда малко, но сравнено с Е30 например не чак толкоz
Раzбирате на къде бия...
Освен това няма и да е толкоz скъпо, почвайки от около 22,000 евра ще е най-достъпното ново БМВ... Кола, която след 2-3 год. ще може да се кара от простосмъртни
Че даже и нова на лиzинг няма да е нещо непосилно
1вата серия ще бъде рибо-иzбиващ ход на БМВ! Сигурен съм че веднага ще плъzнат по улиците.
А това, че отzад приличало на А3, Голф, Корола и т.н. не ми се вижда сериоzно...
На какво да прилича -- все пак хечбек е, хечбеците си приличат малко или много
Така де, колкото теzи коли си приличат помежду си отzад, толкова и 1ва серия ще прилича на тях
Виж, ако го бяха пуснали със предно(дай боже никога да не им хрумне подобна мисъл), както Мерцедес направиха със А-класата -- прекия конкурент на 1ва серия, тогава вече нещата щяха да стоят коренно, ама коренно раzлично.
Аz съм твърдо zад
БМВ 1 

Какво повече му трябва на човек освен ново БМВ, малко и пъргаво със zадно предаване и ръчни скорости

Сравнено с Е46 по раzмер може би ще иzглежда малко, но сравнено с Е30 например не чак толкоz

Освен това няма и да е толкоz скъпо, почвайки от около 22,000 евра ще е най-достъпното ново БМВ... Кола, която след 2-3 год. ще може да се кара от простосмъртни

А това, че отzад приличало на А3, Голф, Корола и т.н. не ми се вижда сериоzно...

Виж, ако го бяха пуснали със предно(дай боже никога да не им хрумне подобна мисъл), както Мерцедес направиха със А-класата -- прекия конкурент на 1ва серия, тогава вече нещата щяха да стоят коренно, ама коренно раzлично.

Аz съм твърдо zад

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Някои нови модели ми харесват, но това въобще не ми допада.Направилиса я като някоя азиатска кола
Сега остава да направят БМВ с предно предаване 

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Абе пичове, никак не ми е ясно какво не му е наред на тва... "Остава и с предно да го направят" - още преди 3 години като казаха, че ще правят 1ва серия, беше поставено на масата че ще е със задно предаване. Щото тва не е кола направена да има голям багажник и нисък разход, а е кола за шофиране, като всяко друго БМВ.
Първо, новите модели били тромави и големи. Е хубаво, направиха хората малка кола с размерите на Е30. Сега грозна била. Прилича на Японска кола. Е на какво, на Голф 5 ли да прилича? Прилича си на БМВ, съпоставете го с 3та серия Туринг и ще видите...
На мене интериора ми прилича на Z4, което е върха мисля, къде видяхте Ауди не знам. Сядал съм в много Аудита (и всичките ми харесват, имат си собствен стил, и мисля че качеството им е съвсем на ниво с Баварското) ама такова табло при тях не съм виждал...
Ама няма смисъл от спорове. Живейте си с квадратните Е30ки в миналото... Пък един ден като видите едно такова паркирано на улицата ще си смените мнението за Крис Бангъл
Първо, новите модели били тромави и големи. Е хубаво, направиха хората малка кола с размерите на Е30. Сега грозна била. Прилича на Японска кола. Е на какво, на Голф 5 ли да прилича? Прилича си на БМВ, съпоставете го с 3та серия Туринг и ще видите...
На мене интериора ми прилича на Z4, което е върха мисля, къде видяхте Ауди не знам. Сядал съм в много Аудита (и всичките ми харесват, имат си собствен стил, и мисля че качеството им е съвсем на ниво с Баварското) ама такова табло при тях не съм виждал...
Ама няма смисъл от спорове. Живейте си с квадратните Е30ки в миналото... Пък един ден като видите едно такова паркирано на улицата ще си смените мнението за Крис Бангъл

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Аз напълно подкрепям Кау !
Това е само хечбек-версията , съвсем скоро ще се появят и другите варианти на 1-цата . А специално този вид - ами какво да ви кажа... Като за 1-ва серия е повече от перфектно ! А на тези , които не им харесва - скоро ще излезе и четвърта серия ... за нея гарантирам , че няма да има човек , на когото да не се хареса
Първата серия е за градски условия - не много голяма , бърза , пъргава и достатъчно комфортна, и като всяко БМВ - със спортен вид . Перфектен баварец . Ай сега малко история - в миналото също е имало такива компактни модели , дори и доста по-теснички - Изета , 600 , 700 .. Обаче са се продавали като топъл хляб ! Така че не прехвърляйте вината само на Бенгъл/Бангъл. Той си върши работата и БМВ се развиват !
+ това - той не е виновен , виновни са тия , дето са го назначили и дето му одобряват проектите ! ( Не че според мен са виновни - аз мисля , че последните баварски творения са перфектни , но за тези, които винят постоянно човечеца ... ) .
Е , ами скоро гамата на БМВ ще се разшири доста - 1-ва , 3-та , 4-та , 5-та , 6-та , 7-ма серия ... Има за всеки
БМВ 1-ва серия - перфектна както всички други баварки !
Това е само хечбек-версията , съвсем скоро ще се появят и другите варианти на 1-цата . А специално този вид - ами какво да ви кажа... Като за 1-ва серия е повече от перфектно ! А на тези , които не им харесва - скоро ще излезе и четвърта серия ... за нея гарантирам , че няма да има човек , на когото да не се хареса

+ това - той не е виновен , виновни са тия , дето са го назначили и дето му одобряват проектите ! ( Не че според мен са виновни - аз мисля , че последните баварски творения са перфектни , но за тези, които винят постоянно човечеца ... ) .
Е , ами скоро гамата на БМВ ще се разшири доста - 1-ва , 3-та , 4-та , 5-та , 6-та , 7-ма серия ... Има за всеки

БМВ 1-ва серия - перфектна както всички други баварки !

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Идеята за по-малко бмв е супер(пример Z4),oбаче аз по принцип не харесвам Хечбеците (просто не навиждам БМВ compact) то и затова това БМВ не ми харесва !Отпред е добре но отзад ......като излезе версията седан ще си кажа крайното мнение.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4