Забранени ли са стикерите?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Аз също имах перипетий със стикерите наскоро. Спират ме на магистралта, след тунела в посока Пловдив, и докато единия ми гледаше документите, другия фиксира стикера на задното стъкло и ми вика - "Ти в БНБ ли работиш (баси и тъпака къде е БНБ, къде BMW)?". Аз му викам как пък реши, че точно в БНБ работя и тогава той ми вика "Аааа, то било BMW. Значи клубче сте си спретнали а? А знаеш ли, че тия реклами са забранени". Ама само това беше и после ми пожелаха приятен път
.

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Ми то като ще е така със стикерите,ми се струва че доста шофьори трябва да глобят.Всеки трети има най-различни стикери по колата си
На къде отива България 

- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
За кво става въпрос ве в такъв случай трибва ВСИЧКИ бакшиши да са си извадили специално разрешение от кат да си олепят колата със всякакви рекламни грозотии! Просто са се заяли копелетата мръсни! Тва е шибаната ни държава - пълна е с шибани рекетьори :x :x :x
SGV
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
До колкото аз съм запознат със тези неща всякакъв вид релками по колата са забранени. Но мисля 4е тука има "дупка" в закона защото имаше нещо което излючва фабричните реклами т.е. ако на колата ти пише "Mazda" това не се брой за реклама !
На скоро чух, че такива неща като допълнителни стикери и надписи се озаконяват защото, служебните коли на Цнентрум Груп също имат големи надписи с рекалама на телевизиаята , та купиха някакава нова кола сложиха и стикери и ходиха в кат за прословутота узаконяване !
Не се занимавам аз с тези неща но чух и това споделям ...
До колкото за случая който споменавате .. мисля че това в било последното нещо за което са могли да се хванат тъпите ушаци ... едва ли биха спрели някои само заради това че има малък стикер на БМВ
ако имах БМВ не бих се замислил да си сложа стикер защото и без друго ми е доста забавно да се разправям с "генийте" от КАТ !!!!
Тфа е за сега
На скоро чух, че такива неща като допълнителни стикери и надписи се озаконяват защото, служебните коли на Цнентрум Груп също имат големи надписи с рекалама на телевизиаята , та купиха някакава нова кола сложиха и стикери и ходиха в кат за прословутота узаконяване !
Не се занимавам аз с тези неща но чух и това споделям ...
До колкото за случая който споменавате .. мисля че това в било последното нещо за което са могли да се хванат тъпите ушаци ... едва ли биха спрели някои само заради това че има малък стикер на БМВ
ако имах БМВ не бих се замислил да си сложа стикер защото и без друго ми е доста забавно да се разправям с "генийте" от КАТ !!!!

Тфа е за сега

R.I.P Landikar
tsvet40 написа:...

И аз това разправям, ама никой не ме слуша. Правите се на мъже дето най-малко му е мястото, после "ама куките...", "ама майка им, баща им... " и т.н.
А стикерите на СЕКЮРИМАРК и подобните им също са незаконни, защото в талона не пише "с рекламни надписи".
По принцип ако искат да се хванат за нещо - това си е нарушение, но никой няма да те спре само за него!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
tsvet40
не говорех конкретно за стикерите, а за съдене въобще, за неправомерно написване на актове, за рекет и т.н.!!! ЧАТКАШ??!?
Колкото до кротуването... "преклонена главица, сабя не я сече...", и кво да прайме сега, да им се кланяме и да им пълним гушите и те да ни рекетират, така ли?!?!?
Оправията е само една, да се спрат рушветите, циганченето, рекети и т.н., в противен случай, не да идем в ЕС, ами на луната, пак ще сме си на същото дередже! Ама явно ти за това не си се замислял
ЩОМ КАЗВАШ...

не говорех конкретно за стикерите, а за съдене въобще, за неправомерно написване на актове, за рекет и т.н.!!! ЧАТКАШ??!?
Колкото до кротуването... "преклонена главица, сабя не я сече...", и кво да прайме сега, да им се кланяме и да им пълним гушите и те да ни рекетират, така ли?!?!?

Оправията е само една, да се спрат рушветите, циганченето, рекети и т.н., в противен случай, не да идем в ЕС, ами на луната, пак ще сме си на същото дередже! Ама явно ти за това не си се замислял
ЩОМ КАЗВАШ...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Организирано мероприятие на клуба - всички под строй в КАТ за узаконяване на лепенките на клуба и маркировката на колите. Там пише името на фирмата, направила маркировката - значи е реклама. Тоест - бързо на опашка да спонсориране фирма КАТ с по 20лв. в името на добруването на нейните фини, любезни и изключително учтиви служители. Следва събиране на дарения за общината и ГУП като благодарност за идеалното състояние на пътищата в прекрасно уредената, напълно лишена от корупция татковина!
Сори за ОФФ-ТОПИК-а...

Сори за ОФФ-ТОПИК-а...
Never mistake motion for action...
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
е няма ли начин да се озаконят всички коли членове на BMWpower-bg или всички трябва да го правят поотделно и няма ли някакъв аналог от чуждестранни клубове сблъскали се с подобен проблем ?
54321 написа:някакъв аналог от чуждестранни клубове сблъскали се с подобен проблем ?
В чужбина неzнам къде има такива абсурдни иzисквания лепенки върху стъклата да се уzаконяват...

Идея: може ако ви направят полицаите проблем пак, просто да им кажете нещо от сорта на това, че стикерите не са реклама, zащото клуба не е с комерсиална цел. Сигурно ще раzберат.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
понеже виждам, че някой са тълкували грешно пост-а ми
и искам да добавя
по закон ние сме нарушители, не смятам за редно даването на рушвети, но не смятам и да си махна стикера
Полицайте са прави, в закона го пише и никой с пръст не може да го бутне
въпроса е, че и те са хора, и когато си им в ръцете не трябва да се правиш на "МЪЖ" защото набързо ще те скастрят
важното е да има разбиране
Когато си в нарушение, съм забелязвал, че ако се държиш човешки с полицайте и имаш правилния подход, държат се човешки и винаги се стига до компромисен вариант
дори по някой път без рушвети
много нагло е когато направиш нарушение и да слезеш и се почне разправията с полицайте
ми това никога не помага
даже по зле става положението
Друг е въпроса, че полицаите са и големи психолози
като те погледне, преценява, дали имаш пари, как да ти повлие на психиката за да "олекнеш" с повече, за това и ние играем ролята на психолози и се почва една...
Докато не си дойде всичко по местата няма да има ред
за да няма рушвети, ние трябва да спазваме закона
защото в противен случай всеки си вика край на рушветите и утре излиза и му е топло не си слага колана и хоп... еее сега акт ще ми пишете не може ли да измислим нещо друго
Трябва да се изгради културата и в нас - шофьорите, и в контролиращите органи за да е всичко наред и да няма недоволни
Когато стане така ще си мислим, като не е законно няма да си лепя стикер
а не ******** полицай ще ми кажат какво да си лепя на прозорците
но понеже сме се научили така - трудно е да се отучим
За това и всичко ни е на това дередже
за съжаление
МИР 

Полицайте са прави, в закона го пише и никой с пръст не може да го бутне

Когато си в нарушение, съм забелязвал, че ако се държиш човешки с полицайте и имаш правилния подход, държат се човешки и винаги се стига до компромисен вариант

Друг е въпроса, че полицаите са и големи психолози

Докато не си дойде всичко по местата няма да има ред

Трябва да се изгради културата и в нас - шофьорите, и в контролиращите органи за да е всичко наред и да няма недоволни

Когато стане така ще си мислим, като не е законно няма да си лепя стикер

За това и всичко ни е на това дередже

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Пенчев:
РЕСПЕКТ!!!
Чувствам, че говорим на един език!!!
...
РЕСПЕКТ!!!
но понеже сме се научили така - трудно е да се отучим
За това и всичко ни е на това дередже за съжаление
Оправията е само една, да се спрат рушветите, циганченето, рекети и т.н., в противен случай, не да идем в ЕС, ами на луната, пак ще сме си на същото дередже!
Чувствам, че говорим на един език!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
да но само на приказки не става...и аз така си казвам
няма да давам рушвети ако сгазя лука
и като ме гепсат в нарушение и си викам: "Абе да му се невиди, що да се знаимавам с глупости като мога да мина по лесния път, и плюс това какво да се правя на честен като сигурно съм единак
"
Признавам, че е така и всеки така си мисли и напредък - нулев
вдигам рамене и казвам: -НЕ ЗНАМ....?!?!?
(може би защото е най-лесно) 

Признавам, че е така и всеки така си мисли и напредък - нулев

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2