BMW M3 кабрио

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 15 Дек 2007, 9:24

MaXimal написа:Не знам за вас, но аз открай време като чуя спортна кола и се сещам за кабрио. :confused:

и аз за кабрио...ариел атом :mhihi: :twisted:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 15 Дек 2007, 12:50

MaXimal написа:Не знам за вас, но аз открай време като чуя спортна кола и се сещам за кабрио. :confused:

само да не я подкараш като спорртна докато е кабрио, че после врата ти става статичен .....

те вено, че и формулите са кабрио .. ама там не ти дуа
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Modulo » 15 Дек 2007, 18:27

Sharo написа:
само да не я подкараш като спорртна докато е кабрио, че после врата ти става статичен .....

Ако е добре измислено кабриото и сложиш уинд дефлектора не е проблем да я караш спортно със свален покрив. Така най-добре се усещат скоростта и свободата според мен :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 15 Дек 2007, 19:42

Modulo написа:
Sharo написа:

Ако е добре измислено кабриото и сложиш уинд дефлектора не е проблем да я караш спортно със свален покрив. Така най-добре се усещат скоростта и свободата според мен :)

забрави я тая ... тествал съм ... не става ...
и М3 и SKL кви ли не други по нисък клас кабриота ... дуа су яко ..

има един тест на топ гйар ако не ми вярваш ....
там тестваха и най-висок клас кабрио при 80 на и на най-доброто му илиташе перуката на карача .... със секви стопери
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Modulo » 15 Дек 2007, 19:59

И аз съм тествал :) Подухва си, но е много е приятно като бързичко скочиш от 150 на 260, ей така за малко да се разрошиш....После пак кротко да си караш до около 180...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 23 Дек 2007, 10:48

Шаро... Аз съм 1,90+ висок... и не ми духа на главата на нашето кабрио - при затворени прозорци и уинд дефлектор.

Resolution .... A time to reflect , a time to admire , a time to look forward... A time to Engage...

Endurance... "Form and function with equal emphasis..."

Stamina... "Principle of Innovation , not immitation..."

Engagement ... " Precision without restriction..."

Kinetic Symphony ... "The Art of Precison in Seven movements"

The new BMW M3 Convertible

"The Expression of Velocity"...

http://www.m3post.com/forums/attachment ... 1198276998
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 23 Дек 2007, 13:45

Е ти кабриото ако го караш със затворени прозорци по добре си отвори шибидаха както каза Шаро ... то същата работа.... :mhihi: :mhihi:
Другия вариант е да не го караш, а да се возиш..
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 23 Дек 2007, 13:55

Giorceto написа:Е ти кабриото ако го караш със затворени прозорци по добре си отвори шибидаха както каза Шаро ... то същата работа.... :mhihi: :mhihi:
Другия вариант е да не го караш, а да се возиш..

Аз си го карам на отворени прозорци, не ми пречи вятъра ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 31 Дек 2007, 2:55

Ама си е друго слънчев ден свалиш тавана... кеф а пък за спорта да си оставим купетата, които са мислени за това!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 31 Дек 2007, 3:08

Bustter написа:Ама си е друго слънчев ден свалиш тавана... кеф а пък за спорта да си оставим купетата, които са мислени за това!

баш в слънчев ден ако го свалиш ще ти гръмне тиквата от напичането ...

махимал над 80 не ти духа ? ... тва траа го тестваме и да им пратим писмо на тия в топгиар

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 31 Дек 2007, 10:30

Яко е :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 09 Яну 2008, 10:32

Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 09 Яну 2008, 12:01

Перфектна кола...

Лятото по-някоя плажна ивица - бавно, спокойно, мацето до теб...

Кат ти се кара един бутон и готово. Голям чеп, че е с примерно 100 кила по тежко. 99% от тука едва ли ще карат с повече от 80% от капацитета на колата..някога... :mhihi:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 09 Яну 2008, 13:22

GaD написа: 99% от тука едва ли ще карат с повече от 80% от капацитета на колата..някога... :mhihi:

Освен теб :winky:
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 13 Яну 2008, 16:59

Кабриото е не просто кола, на която се сваля покрива, а е философия. От изказвания тип: "като ми трябва кабрио, си отварям прозорците и дърпам шибидаха" направо ме напушва смях :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Като не искаш да ти "духа" - просто кабриото не е колата за теб - купуваш си купе, вдигаш му прозорците, пускаш климатика, и си пътуваш тихичко и спокойно. На човек, който му харесва такъв тип пътуване, колкото и да му обясняваш за магията на шофирането на открит автомобил, няма да те разбере.
Слънцето ти напичало главата - да, ако киснеш в някое задръстване, и не се движиш - наистина напича. При движение обаче, тялото и главата се охлаждат, и дори и при 30 градуса жега по обяд не ми е било топло, нито слънцето ми е напичало главата, нито ме е боляла главата - просто ми е кеф.
Кабриото не е кола, с която да ходиш на работа, нито кола, с която да караш по магистралата с 220...
Повярвайте ми, няма по-голям кеф от това да свалиш гюрука, и да потеглиш по някой самотен тесен планински път, пълен със завои. Гаджето да е до теб, и да усещате вятъра в косите си, да чувате шума на птичките и миризмата.. Миризмата на гора направо те кара да дишаш дълбоко. Ако щете вярвайте, но миналото лято съм минал само за лятото над 20000км, от които не повече от 2-3000 по магистрала, когато наистина съм бързал, или се е налагало. Като пътувам за Пловдив, предпочитам да мина през Боровец; ако отивам до Търново - предпочитам да мина по подбалканския, и през прохода Шипка; и т.н.
Абе колкото и да обеснявам, имам чувството, че ще ме разберат само моторджиите и тези, които карат кабрио, така че - спирам ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум