AC Schnitzer ACS6 !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 14 Мар 2004, 2:46

///M3 написа:Добре де ... Вие пък не спряхте да плюете новите баварци . Всички разбрахме , че новите модели изобщо не ви харесват ( вие = всички , които са против новите модели ) . Я сега ми отговорете , колко от вас са влизали в чужди фен-сайтове , примерно на БМВ или коя да е марка , и там са чели теми от рода - Бъдеще + БМВ = ... , или мнения като - *повръщащи човечета* ... ?! И защо не се въздържите от коментар в някои от темите и не ни оставите нас , "малкото" фенове на новите модели , да се покефим на тези невероятни за нас машинки и да изкажем възхищението си ?! Ами то е достатъчно един да се изкаже против и темата просто отива на вятъра :?

Какво има да пишем повече - ако аз бях от някой друг форум и идвах тук за първи път ... след като прочета всички тези мнения , в които е изразена омразата на някои хора към новото лице на БМВ ... ами аз надали ще влезна пак ... :cry: Все пак както казах , вече всички знаем , че тук има хора , на които не им харесва новото у БМВ , но понякога е хубаво да се въздържат от коментар ... просто няма смисъл да четем едно и също . Както каза един колега , всичко е въпрос на вкус !

А бе.. ние който не харесваме новите БМВта к'фо да напраим по в'проса.. да си кривим душите и да си измукваме от пръстите думички от сорта на "еми става" "харесва ми".. не става така, като нещо не ми харесва, а става дума за моита марка :arrow: БМВ (защото за мен тя е нещо много лично) ще си го казвам както го мисля и няма да ме интерсува какво ще си каже еди кои си.. ако вече и това ще забраняваме... извинете ме :!: :evil:

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 15 Мар 2004, 13:37

91 като е излезнала е36 сигорно е имало съшите мохабетки. Мое мнение е че в сравнение със е30 , е36е била направо революзия. мое мнение - да не ме подкарате сега :)
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 15 Мар 2004, 15:48

Точно така е след време ше си станат класика неможе от първата година да се превърнат в "OLD SCHOOL" :wink: .Според мене Бенгъл създава модели в момент на тотална промяна в световния автомобилен дизайн и в този момент по цял свят хората недоволстват от любимите си марки но това е защото не сме дорасли още но ще му дойде времето когато наще синове ще се запалят по марката от новете модели точно както ние от е21, е30..... :twisted:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 15 Мар 2004, 17:04

Има вариант и това да стане.. т.е. на израстващото поколение след години тези нови модели да са им присърце както на нас всички акулоподбни и т.н. :twisted: ,но на мен никога няма да ми харесат :!:

старши ентусиаст
Аватар

луноход

Мнение от Любо Мегов » 15 Мар 2004, 17:12

луноход, аман от толкова заврънтулки....иначе за каране може и да е ок ама на вид не става..... :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 29 Мар 2004, 11:24

Чудесна е даже :) w0w w0w w0w bebs

Предишна

Назад към Основен Форум