AC Schnitzer ACS6 !!!
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
///M3 написа:Добре де ... Вие пък не спряхте да плюете новите баварци . Всички разбрахме , че новите модели изобщо не ви харесват ( вие = всички , които са против новите модели ) . Я сега ми отговорете , колко от вас са влизали в чужди фен-сайтове , примерно на БМВ или коя да е марка , и там са чели теми от рода - Бъдеще + БМВ = ... , или мнения като - *повръщащи човечета* ... ?! И защо не се въздържите от коментар в някои от темите и не ни оставите нас , "малкото" фенове на новите модели , да се покефим на тези невероятни за нас машинки и да изкажем възхищението си ?! Ами то е достатъчно един да се изкаже против и темата просто отива на вятъра
Какво има да пишем повече - ако аз бях от някой друг форум и идвах тук за първи път ... след като прочета всички тези мнения , в които е изразена омразата на някои хора към новото лице на БМВ ... ами аз надали ще влезна пак ...Все пак както казах , вече всички знаем , че тук има хора , на които не им харесва новото у БМВ , но понякога е хубаво да се въздържат от коментар ... просто няма смисъл да четем едно и също . Както каза един колега , всичко е въпрос на вкус !
А бе.. ние който не харесваме новите БМВта к'фо да напраим по в'проса.. да си кривим душите и да си измукваме от пръстите думички от сорта на "еми става" "харесва ми".. не става така, като нещо не ми харесва, а става дума за моита марка

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Точно така е след време ше си станат класика неможе от първата година да се превърнат в "OLD SCHOOL"
.Според мене Бенгъл създава модели в момент на тотална промяна в световния автомобилен дизайн и в този момент по цял свят хората недоволстват от любимите си марки но това е защото не сме дорасли още но ще му дойде времето когато наще синове ще се запалят по марката от новете модели точно както ние от е21, е30..... 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Има вариант и това да стане.. т.е. на израстващото поколение след години тези нови модели да са им присърце както на нас всички акулоподбни и т.н.
,но на мен никога няма да ми харесат 

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
луноход
луноход, аман от толкова заврънтулки....иначе за каране може и да е ок ама на вид не става..... 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2