Бъдеще + БМВ = _|_

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Мар 2004, 19:52

Nasti написа:... БМВ промениха интериора си така че да изгубят голяма част от феновете и издадената към шофьора част я прибраха като на ТИР или БУС ...

Ей това и мен много ме дразни! Не знам как са допуснали да се случи такова нещо в по-новите БМВ-та
Да не говорим за гадните автоматици

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 10 Мар 2004, 21:28

И Форд да ги купят, и малолитражно комби дизел автоматик с предно да пуснат, азе пак ше съм зад БМВ :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 10 Мар 2004, 22:40

Темата наистина е необятна и на всичкото отгоре всички мнения по нея ще бъдат винаги супер субективни. Факт е обаче, че продажбите на фирмата вървят много добре, което все пак говори, че нововъведенията се приемат доста добре.
Днес минавах покрай офиса на МКар в Пловдив и отпред беше паркирана една от новите 5-ци стоеше си спокойно и чакаше новия си (сигурно супер-щастлив) собственик (беше без номера още и цялата в найлончета). Незнам за вас пичове ама на мен направо ми спираше дъха. Това си е направо космически дизайн. Твърдо съм за новите дизайн и технологии. Неможе да си живеем с нещата от преди 20-30 години, щото просто до никъде няма да стигнем. Това се отнася и за всички други области на техниката между другото.
Но всеки си има различни мнения и предпочитания, в което няма нищо лошо.
Някой хора все още си харесват и предпочитат да работят под DOS (да ги пита човек как ще отворят една WEB страница например, да не говорим за други неща).

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 10 Мар 2004, 23:11

:OT: Че DOS-а гази бе :lol: ! Това беха времената когат компютрите беха фън! :) :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е70 3.0si

Мнение от Racing_1 » 10 Мар 2004, 23:39

И на мен новия дизайн не ми допада много много,но след като днес видях новото М5 concept(разбира се на картинка)си промених вижданията.Просто си е звяр отвсякъде :shock: :shock: :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 10 Мар 2004, 23:51

Единственото което мога да кажа че не ме кефи в новите БМВ та е това че таблото не е обърнато към шофера!За автоматичните скорости ще кажа че за 7-ма серия си е просто задължително (иначе ще загуби съревнованието с ауди и мерцедес)За М5 кво като е SMG не съм сменял досега с такава скоростна кутия ,обаче като се замисля и формула 1 са с подобни -може и да за добро!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Мар 2004, 14:29

айде да кажа нещо и от мен...

На всеки от вас е всеизвестна картинката с Автовоза МЕРЦЕДЕС (черен)Изображение

Е аз преди няколко седмици видях абсолютно същия автовоз, обаче не с колите от снимката, ами със чисто нови БМВ-та изкарани от завода най-вероятно по поръчка, направо си мислех, че сънувам! Часа беше 6:30 сутринта и отивахме към софия с тате и спряхме на ВАНГЕЛОВ (бензиностанция) да пием кафе... КВО КАФЕ ВЕ!!! АЗ КАТО ВИДЯХ АВТОВОЗА и не можах да си затворя устата :shock: :shock: :shock: направо останах невероятно очарован. Ами какво имаше на автовоза ще попитате... хмммм нищо особенно!!! Отгоре 3 чисто нови 5ци опаковани в най-лони :evil: с ОГРОМНИ ДЖАНТИ!!! Отпред-Отгоре имаше Z4 8) 8) 8) , хммм долния етаж, доста интересен, ГРАФИТЕНА 6ца посредата 645Csi мисля, че беше, аз се качих на автовоза и гледах отвътре, галих тази красавица, баси невероятните линии, чудо на чудесата... не знам за вас обаче това парче е невероятно, а да плюете, най-точно казано новия дизайн на БМВ си е гавра, честно казано, тези автомобили намират винаги МЯСТО в сърцето на всеки, пък какво остава за НАС - истинските фенове, такъв кеф изпитах... Хммм от двете страни на 6цата имаше два мини купъра с 19" джанти!!! :shock: , всички БМВ-та с найлоните на седалките, абе невероятна работа, нямам думи просто да опиша какво изпитах при вида на тези красавици... НЕВЕРОЯТНИ СА!!!
Има двама братя във Враца (Пенките), те имат Е46ци, едната купе, другата седан, КРАСАВИЦИ, всеки път се любувам на тези коли, колкото и пъти да ги погледна, оставам всеки път очарован... Няма какво да си кривим душата, че новите модели били, гадни и не знам си кво!!! Вярно е, че за всеки влак си има пътници, и за всяка кола шофери, но БМВ ще останат ЗАВИНАГИ НАЙ-ДОБРИТЕ в автомобилостроенето, който и каквото ще да разправя...

Мое си мнение :wink:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetoslav » 12 Мар 2004, 0:14

В тази тема прочетох всички мнения - доста истини и доста глупости,за съжаление.
Разбира се,всичко е въпрос на вкус.
Сега от време на време на време карам едно 323 СI 2003 година.
Незнам според вас кое ви кара да смятате,че БМВ губи имиджът си,вече не правят същите автомобили,размиват се,не вървят,вървят като катафалки.
Извинявам се,но според мен това са лични мниня,но малко глупаво звучат на фона на този сайт.Аз не казвам да сме дзаслепени.
Но това купенце не върви като катафалка,а върви много.Като го ръчнеш,шестакът гали слухът ти.Управлението е невероятно.Всеки случай има много по-добро пътно поведение от моето Е36.Това е нормално-автомобилостроенето се развива.БМВ също.
И вярвайте ми,всеки разбира като ме погледне в огледалогто за обратно виждане,че зад него стои чистокръвно БМВ,чакащо да му направят път.
Но всичко е въпрос на вкус.И за мен един от любимите модели е 850,но прогресът те кара да вървиш напред.
Новата петиза например е уникален автомобил-и като поведение,дизайн,технологий и т.н.
Пожелавам на всеки да има възможност да покара от новите модели,за да разбере,че в БМВ не си губят изобщо времето.
И докато Е36 отстъпва по много показатели на Е46 за мое огромно съжаление,то разликата с по-старите тройки е направо стряскаща за мен.
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kminev » 12 Мар 2004, 3:23

Аз лично се възхищавам на всички нови модели бмв , и моето мнение че от ново ще са на върха просот още не сме свикнали да гледаме силно променените форми. Колкото за по-старите те ще си останат класика. Аз сам с 2 ръце за новите модели мисля че са невероятни може би някои от вас просто още не са свикнали стях но ще гоп разберете.

Искам също да ви известя че работя върху саит изцяло посветен на бмв всичко може да го посетят и да си кажат мнениетоп още и половината от него не готов но го преавя сам и отнема доста време и тръд: www.bmwpowerbg.tk все още подлежи на много промени пишете ми на маила за предложеие коментари както и може да ми помогнете с инфо багодаря ви 10х

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 12 Мар 2004, 12:54

Ехеее , то много е лесно да се плюе нали ? :evil:
Голяма приказка за тоя скоростен лост ,както каза Turturelo повечето бимъри от големия клас са със автоматични скорости от доста време.
Искам да ви питам господа енусиасти , феновете на Мерцедес отказаха ли се защото нямат ръчна спирачка :dunno: я си помислете вие как ще реагирате ако нямате ръчна спирачка ? Ама дай да тарсим кусури защото няма друга тема на раговор вече дето не сме подхващали.
kminev е абсолютно прав . Според мен не сме дорасли за новата форма и за всичко свързано с новата ера която са започнали от BMW AG. Тези хора са сътворили чудеса доверете им се , вместо да ги плюете , най-малко защото това не подхожда на истински ентусиасти . Ако не ви харесват моментно замълчете поне от уважение вместо да ги отписвате ЗАВИНАГИ !!! :evil:
П.С.Съжалявам за грубия тон , смекчих го максимално , но съм малко бесен !
Най-мразя да съм прав!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 12 Мар 2004, 17:32

:yes: :yes: :puke: а фълшивите фенове.
Много си прав.Е мене новата петица не ме кефат фаровете,НООО тва сие БМВ бе.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 12 Мар 2004, 18:02

Личното ми мнение :

БМВ нямали бъдеще ... Новите модели на БМВ били ***** ... БМВ така , БМВ онака и накрая - 60% от вас твърдят , че за БМВ няма добро бъдеще и че компанията разочарова феновете си !!! :evil:

ДРЪН-ДРЪН !!! Т'ва са пълни глупости + това - едни истински БМВ маниаци/ентусиасти НИКОГА няма да пуснат тема като тази в основния си форум . Как изобщо може да има такова нещо : Бъдеще + БМВ = _|_ ??? Какво е това - еми това могат да бъдат приказки на когото и да било , само не на един ИСТИНСКИ БМВ ентусиаст !!! Просто е недопустимо !!! Не може да се говори така за марката . + това - като изобщо не ви харесват моделите , 'що тогава се представяте и се правите на фенове ! Ами по пътя на логиката нещо не се получава - уж фенове пък всичко ново на БМВ им е криво ... ?! ... Нямам думи просто ...

Аз харесвам всичко , 'що е правено от БМВ . И смея да твърдя , че почти няма такива хора , които да са се качвали в новите баварки и после да са казали , че не им харесват . А и донякъде е достатъчно само да погледнете един чисто нов баварец и ... ще усетите тръпката :twisted: :twisted:

За три дни в Пловдив видях две Х3-ки и мнението ми е - супер джип ! Х5-ци виждам всеки ден - еми не знам какво не ви харесва в нея , но аз като я видя и пулсът ми почва да се ускорява !!! Днеска видях една невероятна пловдивска е46-ца ... ами перфектнен автомобил ! Новата седмица - спряна до кое да е Ауди - ами че не знам що , ама БМВ-то изглежда три пъти по-яко ! Най-новата петица - това е перфектна кола - а фаровете й са страхотни !!! Не знам и това , защо всички плюете Бангъл-Бенгъл или там както се казва човекът ... Като че ли той кОли , той беси в заводите на БМВ ?! ...

БМВ винаги са правели перфектни коли , в момента също и не смятам , че и за в бъдеще ще е по-различно ! И с нетърпение очаквам да видя новата 6-ца в България !

--- Новите БМВ-та тъпи , а ? - Ама на изложението в софия и на панаира в Пловдив - всички щандове с по двама-трима човека отпред , а щандовете на БМВ - ФУЛ ! Човек не може да се вреди !

Аре стига сега глупости !!!

Може малко да съм попрекалил , обаче това е моето мнение .

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 12 Мар 2004, 20:14

Какво сте се захванали да обяснявате, все едно като гледам на някой поста ще си променя мнението :bang: , Нямам ли аз право на собствен глас, колкото и да убеждавате човек, няма да му промените мнението. Определено и от новите попълнения на фирмата има свестни неща, но агресията която излъчват старите модели я няма :!:
Така че е безсмислено да си чупите пръстите от писане за да докажете че новото излъчване на автомобилите от тази марка струва :puke:
Защото за мен никога това :
Изображение

няма да бъде по-култово от това :
Изображение
:evil: :evil: :evil:
\/

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kminev » 12 Мар 2004, 21:55

Не съм съгласен с тебе покажи ми кое точно не ти харесва в новата и в старата и кое липсва в дизаина на новата , аз вече казах не намирам грешка а съм възхитен от новото лице на бмв

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 12 Мар 2004, 22:32

Аз горе писах, всичко е въпрос на вкус :idea:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум