За каузата БМВ!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 05 Фев 2004, 20:41

Успех и от мен Светльо!
Дано в М Кар се работи на първо място за БМВ-тата и после за мангизи отколкото обратното защото в ОНЗИ ДРУГИЯТ СЕРВИЗ ДЪЛГИ ГОДИНИ БЕШЕ ТАКА.

Ще се въздържа от коментар на ститията във в.Марица от миналата седмица където нагледно се обясняваше как Митака(единия от управителите) ощипва държавата с едни гаражчета за 80 бона,а с реална цена МИЛИОНИ!Всъщност там БМВ-та се ремонтират защото СЕ РЕМОНТИРАТ ЛЕСНО!!!!!ТОВА Е ОТГОВОРА НА РИТОРИЧНИЯТ ВЪПРОС КОЙТО МИ ЗАДАДЕ ВТОРИЯТ СОБСТВЕНИК (ПАРТИЯТА НА МИТАКА) БЪКЕЛ НЕ РАЗБИРАЩ ОТ БМВ!!!
АААААА АЗ ТА ЗНАМ ТЕБЕ, ТИ ЗАТОВА ЖЕЛАЕШ ДА ПРАВИШ БМВ-ТА!!!
За тях с лошото можем да си говорим до утре заран,но има и праведници там!
Все още има момчета от старата школа(тези дето бяха обучени в Германия) ,който
НЕ СА НЕКАДЪРНИЦИ!Пичаги с който мечтая дая съм колега и да науча от тях нещо ново…Техните рекорди са непобедими!Примерно даже аз не мога да сменя съединител на е36 320 за 40 минути(без компромиси)!!!

Еми това е!Дано М Кар найстина изяде хляба на другите,защото никога в Пловдив не е имало достоен гръб за БМВ Автомобилите и БМВ Собствениците!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetoslav » 05 Фев 2004, 23:36

Благодаря ти Роска.Разбирам те напълно какво имаш предвид.Но повярвай ми-амбицийте да се представим подобаващо и да смажем останалите са големи.Знам също,че няма да е лесно.Но ние затова подготвяме базата.
И не на последно място-теб ако не те вземем да работиш за каузата,за която писах-ЩЕ Е ГОЛЯМА ЗАГУБА.
Но ще се свържа с теб по телефона и ще говорим надълго и нашироко.
Не съм и няма никога да забравя за теб.
Нас ни трябват точно такива хора.Които не просто да ремонтират и да се занимават с автомобили,а да го правят с любов,желание и хъс.С мотивацията да се развиват и усъвършестват.Ти си един от тях.
Да изградим екип,с който и в бокса на БМВ Уилямс да влезем да се справим без грешка.
Мисля,че ти специално ме разбираш какво имам предвид.
ти си нямаш на педстава с какво желание и мерак правя всичко това.
Направо горя!
А това е част от човешкото щастие.По-голямата част.
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!

Предишна

Назад към Основен Форум