КЪДЕ и КАКЪВ бензинец да сипваме!ГЛОБАЛНА ТЕМА!!!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3

моето мнение по вьпроса е малко по-различно . аз мисля че доста голям процент от мненията кьм бензина са малко вьобразение ( говоря само за бензини с еднакав октан ! ) например когато се састезаваш с някои , когато тоя а старта си пусне рьцете колкото и да си бьрз все си мислиш че се двибиш бавно , когато се састезаваш с 100км/ч и когато си караш спокоино с 100км/ч чувството е савсем различно. така и като отидеш на да сипваш и бензинажията почне да ти разправя В-пауър тва онва , има много добавки , вдига Нр, Нм и.т.н. вика с 10 стотинки е по скуп но е сууууупер . като се качиш на колата вече си си наумил че тоя бензин е по бърз от обикновения , даваш повече газ защтото правиш един вид тест , разлика няма никаква ама си казваш " да има нешто тоя бензин е по хубав" . цялата работа е ,че е Бг всички бензини са много слаби , скоро имаше едно проучване,което показа ,че реално октаните са с 2 до 8 по малко от колкото пише на колонките .... абе пулна цигания , които е сипвал на запад знае :x :x
между другото виждам че почти всички мразят Шелл , а на ме ми е много интересно ,защто една толкова голяма световна фирма , която финансира и наи-добрия тиим в Ф1 ще си позволи да продава по-лош бензин от някакви бьлгарски фирми ???????
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Нафта от Шел-НИКОГА!!! За бенз незнам,но като знам каква им е нафтата
Новата нафта в ЛУК ОЙЛ наистина има повече "power"

Когато пътувам на дълго ,зареждам V-Power Racing ot Shell ,ами убедил съм се 4е има разлика и в разхода и във вървенето .
За мен това е единствения истински бензин в БГ .
Жалко 4е не мога да зареждам само от него заради високата цена.Ина4е си сипвам 98' на Лукоил ,засега нямам оплаквания от него.
За мен това е единствения истински бензин в БГ .
Жалко 4е не мога да зареждам само от него заради високата цена.Ина4е си сипвам 98' на Лукоил ,засега нямам оплаквания от него.

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Абе тая тема я дъвчем от .. сума ти време. Ясно е на всички, че в Шел става само 99+ а в ОМВ бензина не е лош. За повече инфо
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5889

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5889
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Fiat Uno Turbo i.E
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: A6 3.0 TDI
- Детайли за колата: Avant
Добавям нещо! Аз имам Фиат(ника ми)! Карам го само с 99+ и до сега не съм имал грам проблем! Имам в предвид отварял съм мотора (няма да обеснявам защо) и след като го ъп-грейдвах го отворих втори път(при първия колата беше от 3 дни в мен и се бях приготвил за ТУНИНГ
) и така след като погледнах състоянието на буталата бях изумен! Чисти ЯКО! Верно бях сипвал разни добавки, но наистина беше идялно! Докато правих ремонти и тунинг сипвах все от ОМВ с туба щото ми беше на една ръка-----е резултата беше смяна на чисто нови свещи(това май беше заради Менидьмънта на колата и ги удавих в бензин) и ултразвук на дюзите!САМО 99RACING+
Дизела в ШЕЛ скапан???!?!?!?
СМЕХ! Баща ми кара чистак ново Поло от 3 години! Сипвал е само ---САМО в Шел и проблем с бензиновата система е Нулев----спомням си даже, че ми спомена:Пита ли го в Юнитрейд Х къде зареждал, защото на пълната диагностика(след края на първата година) му казали, че двигатела е в невероятно състояние, а и работи като нов!Въпросът бил Къде сипвате?Той казал в ШЕЛ
Е казвам ви! Нямам нищо против други бензиностанции, но за ШЕЛ знам, че е добър бензина!
И пак(по адрес на разбирачите с чуждите бензини)! Със същото Поло ходихме до Австрия(Виена)! Баща ми, силен поддръжник на ШЕЛ сипваше само на техните бензиностанции! По магистралите карахме с по 180км/ч (въпреки странното 160мах скорост в книжката, но това е относително) и питах баща ми: абе някаква разлика да усещаш?Не- каква разлика-дизел като-дизел! Викам абе не е в БГ е по-зле, и той ХЕХЕХЕХЕ--много знаеш ти, нали аз карам всеки ден, с което ме затапи!!!
Има и такива, които разправят, че коли карани с този бензин повече се чупели......ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ!!!! Знаете ли колко са малко хората зареждащи в една бензиностанция,а?????
Ако има някой със служебни коли във форума, които зареждат с карти----те са истинските ФАКТИ--3-5---10 години зареждат се в една верига!
БНБ-например са в ПЕТРОЛ от много време, което надявам се знаете, че не е РАВНО на Лукоил!!!!
Лукоил имат малко бензиностанции за сега----повечето са Бензиностанции на Петрол(всички старопостроени и ъпгрейдвани), които си продадоха правата за ЛОГО,за да не фалира, но вече започнаха да си оправят и собствените(нови с магазинче на ПЕТРОЛ--Има аз знам 2 в София и една във Варна, но са повече 100%)
Така, че моля да си затворат устата хора като: Налейте на вън и полсе ми говорете---това са глупости като тези дето разправят---50-60 годишните сега----Френски коли--слаби ама возия --СУУУПЕР/Немски---здрави-немецо я правил, ама дървета/Италиански--спортни, ама гният и др........Е моля ви имате по 700 и отгоре поста недейте си подбивайте имиджа!!!
Ако обиждам-сори, но не говоря глупости!

Дизела в ШЕЛ скапан???!?!?!?

Е казвам ви! Нямам нищо против други бензиностанции, но за ШЕЛ знам, че е добър бензина!
И пак(по адрес на разбирачите с чуждите бензини)! Със същото Поло ходихме до Австрия(Виена)! Баща ми, силен поддръжник на ШЕЛ сипваше само на техните бензиностанции! По магистралите карахме с по 180км/ч (въпреки странното 160мах скорост в книжката, но това е относително) и питах баща ми: абе някаква разлика да усещаш?Не- каква разлика-дизел като-дизел! Викам абе не е в БГ е по-зле, и той ХЕХЕХЕХЕ--много знаеш ти, нали аз карам всеки ден, с което ме затапи!!!
Има и такива, които разправят, че коли карани с този бензин повече се чупели......ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ!!!! Знаете ли колко са малко хората зареждащи в една бензиностанция,а?????
Ако има някой със служебни коли във форума, които зареждат с карти----те са истинските ФАКТИ--3-5---10 години зареждат се в една верига!
БНБ-например са в ПЕТРОЛ от много време, което надявам се знаете, че не е РАВНО на Лукоил!!!!
Лукоил имат малко бензиностанции за сега----повечето са Бензиностанции на Петрол(всички старопостроени и ъпгрейдвани), които си продадоха правата за ЛОГО,за да не фалира, но вече започнаха да си оправят и собствените(нови с магазинче на ПЕТРОЛ--Има аз знам 2 в София и една във Варна, но са повече 100%)
Така, че моля да си затворат устата хора като: Налейте на вън и полсе ми говорете---това са глупости като тези дето разправят---50-60 годишните сега----Френски коли--слаби ама возия --СУУУПЕР/Немски---здрави-немецо я правил, ама дървета/Италиански--спортни, ама гният и др........Е моля ви имате по 700 и отгоре поста недейте си подбивайте имиджа!!!

Ако обиждам-сори, но не говоря глупости!
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
:)
Не знам да ви посъветвам къде да сипвате, но мога да ви посъветвам къде да не сипвате
Вчера баща ми беше сипал малко бензин от Петрол, който се намира на Пирогов. След това си дойде в нас и след 20мин. аз излизам, паля колата и щляк - не пали .... Пробвам пак - пак същото - като палиш усещането е същото като не си изключил имобилайзера.Дойде и той - вика -такова нещо никога не се е случвало, изключи алармата да не би да е от нея, но не беше от нея. Явно е заредил малко бензин с вода и водата е замръзнала заради студа и от там .... не пали. Аз в същото време що псувни вкарах не е истина - закъснявах зверски
В крайна сметка след половин час опити запали де
И бях истински доволен
Но все пак да им е* куче майк* на тия, които лъжат така и преебават. Та, в крайна сметка никога не бих сипал пак бензин от там, а до колкото знам бензинът пак на Петрол под моста Чавдар е добър 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Fiat Uno Turbo i.E
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: A6 3.0 TDI
- Детайли за колата: Avant

PEACE!
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
:)
Ами не знам - аз казвам как беше, сипахме малко ракия и се оправи .... Все пак колонките са малко по-различни от резервоара и тръбите са по-широки .... всъщност не знам, дано не са по-сериозни неща, ама няма причина да са.
Legends may sleep...but they never die!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Fiat Uno Turbo i.E написа:Дизела в ШЕЛ скапан???!?!?!?СМЕХ! Баща ми кара чистак ново Поло от 3 години! Сипвал е само ---САМО в Шел и проблем с бензиновата система е НулевХЕХЕХЕХЕ--!
аха, и това трябва да ни убеди, че дизела е добър или че колата е бензинова

след това компетентно изказване спрях да чета, защото мускулните спазми на корема ми пречеха

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3