КЪДЕ и КАКЪВ бензинец да сипваме!ГЛОБАЛНА ТЕМА!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 22 Яну 2004, 22:40

Хе хе :D Я, да ви се похваля - от хубав бензин ми замръзна бензиновата помпа. Като се стопли и се размрази сипах 98 С спирт в резервоара :D :D :D
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Потребител
Аватар

Мнение от momo » 23 Яну 2004, 16:20

:D нали бензина не замрьзва :D бахти и обьрканата страна :evil:

моето мнение по вьпроса е малко по-различно . аз мисля че доста голям процент от мненията кьм бензина са малко вьобразение ( говоря само за бензини с еднакав октан ! ) например когато се састезаваш с някои , когато тоя а старта си пусне рьцете колкото и да си бьрз все си мислиш че се двибиш бавно , когато се састезаваш с 100км/ч и когато си караш спокоино с 100км/ч чувството е савсем различно. така и като отидеш на да сипваш и бензинажията почне да ти разправя В-пауър тва онва , има много добавки , вдига Нр, Нм и.т.н. вика с 10 стотинки е по скуп но е сууууупер . като се качиш на колата вече си си наумил че тоя бензин е по бърз от обикновения , даваш повече газ защтото правиш един вид тест , разлика няма никаква ама си казваш " да има нешто тоя бензин е по хубав" . цялата работа е ,че е Бг всички бензини са много слаби , скоро имаше едно проучване,което показа ,че реално октаните са с 2 до 8 по малко от колкото пише на колонките .... абе пулна цигания , които е сипвал на запад знае :x :x

между другото виждам че почти всички мразят Шелл , а на ме ми е много интересно ,защто една толкова голяма световна фирма , която финансира и наи-добрия тиим в Ф1 ще си позволи да продава по-лош бензин от някакви бьлгарски фирми ???????

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 23 Яну 2004, 17:36

Защото общо взето експериментират на нашите бараки как ще се отрази това, което смятат да продават на запад. И заради прословутите смарт точки доста хора зареждат при тях, без значение какво е качеството - важното е, че след 1000 резервоара ще получи пакетче дъвки или ключ за гуми безплатно :mha:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от july`s » 23 Яну 2004, 17:51

щото е първа на франчайзинг в бг и е отработила най-добре всички прийоми за ментене....
ама споко и другите ще се изучат :evil:
<br>
br

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 23 Яну 2004, 18:13

Нафта от Шел-НИКОГА!!! За бенз незнам,но като знам каква им е нафтата :no: Новата нафта в ЛУК ОЙЛ наистина има повече "power"

Потребител
Аватар

Мнение от ruskia » 23 Яну 2004, 21:18

За мен най-добрия бензин в BG е в OMV!!!!Поне в Пловдив вси4ки са на това мнение,които познавам.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Injector » 24 Яну 2004, 11:36

Когато пътувам на дълго ,зареждам V-Power Racing ot Shell ,ами убедил съм се 4е има разлика и в разхода и във вървенето .
За мен това е единствения истински бензин в БГ .
Жалко 4е не мога да зареждам само от него заради високата цена.Ина4е си сипвам 98' на Лукоил ,засега нямам оплаквания от него.
Изображение NEEDS GOOD DRIVER :smoke:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 24 Яну 2004, 17:51

Абе тая тема я дъвчем от .. сума ти време. Ясно е на всички, че в Шел става само 99+ а в ОМВ бензина не е лош. За повече инфо :)

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5889
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: A6 3.0 TDI
Детайли за колата: Avant

Мнение от Fiat Uno Turbo i.E » 25 Яну 2004, 18:29

Добавям нещо! Аз имам Фиат(ника ми)! Карам го само с 99+ и до сега не съм имал грам проблем! Имам в предвид отварял съм мотора (няма да обеснявам защо) и след като го ъп-грейдвах го отворих втори път(при първия колата беше от 3 дни в мен и се бях приготвил за ТУНИНГ :twisted: ) и така след като погледнах състоянието на буталата бях изумен! Чисти ЯКО! Верно бях сипвал разни добавки, но наистина беше идялно! Докато правих ремонти и тунинг сипвах все от ОМВ с туба щото ми беше на една ръка-----е резултата беше смяна на чисто нови свещи(това май беше заради Менидьмънта на колата и ги удавих в бензин) и ултразвук на дюзите!САМО 99RACING+
Дизела в ШЕЛ скапан???!?!?!? :lol: СМЕХ! Баща ми кара чистак ново Поло от 3 години! Сипвал е само ---САМО в Шел и проблем с бензиновата система е Нулев----спомням си даже, че ми спомена:Пита ли го в Юнитрейд Х къде зареждал, защото на пълната диагностика(след края на първата година) му казали, че двигатела е в невероятно състояние, а и работи като нов!Въпросът бил Къде сипвате?Той казал в ШЕЛ :idea: :!:
Е казвам ви! Нямам нищо против други бензиностанции, но за ШЕЛ знам, че е добър бензина!
И пак(по адрес на разбирачите с чуждите бензини)! Със същото Поло ходихме до Австрия(Виена)! Баща ми, силен поддръжник на ШЕЛ сипваше само на техните бензиностанции! По магистралите карахме с по 180км/ч (въпреки странното 160мах скорост в книжката, но това е относително) и питах баща ми: абе някаква разлика да усещаш?Не- каква разлика-дизел като-дизел! Викам абе не е в БГ е по-зле, и той ХЕХЕХЕХЕ--много знаеш ти, нали аз карам всеки ден, с което ме затапи!!!
Има и такива, които разправят, че коли карани с този бензин повече се чупели......ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ!!!! Знаете ли колко са малко хората зареждащи в една бензиностанция,а?????
Ако има някой със служебни коли във форума, които зареждат с карти----те са истинските ФАКТИ--3-5---10 години зареждат се в една верига!
БНБ-например са в ПЕТРОЛ от много време, което надявам се знаете, че не е РАВНО на Лукоил!!!!
Лукоил имат малко бензиностанции за сега----повечето са Бензиностанции на Петрол(всички старопостроени и ъпгрейдвани), които си продадоха правата за ЛОГО,за да не фалира, но вече започнаха да си оправят и собствените(нови с магазинче на ПЕТРОЛ--Има аз знам 2 в София и една във Варна, но са повече 100%)
Така, че моля да си затворат устата хора като: Налейте на вън и полсе ми говорете---това са глупости като тези дето разправят---50-60 годишните сега----Френски коли--слаби ама возия --СУУУПЕР/Немски---здрави-немецо я правил, ама дървета/Италиански--спортни, ама гният и др........Е моля ви имате по 700 и отгоре поста недейте си подбивайте имиджа!!! :evil:
Ако обиждам-сори, но не говоря глупости!

дере дънки сред голи мадами
Аватар

:)

Мнение от Mamouk » 25 Яну 2004, 21:06

Не знам да ви посъветвам къде да сипвате, но мога да ви посъветвам къде да не сипвате :) Вчера баща ми беше сипал малко бензин от Петрол, който се намира на Пирогов. След това си дойде в нас и след 20мин. аз излизам, паля колата и щляк - не пали .... Пробвам пак - пак същото - като палиш усещането е същото като не си изключил имобилайзера.Дойде и той - вика -такова нещо никога не се е случвало, изключи алармата да не би да е от нея, но не беше от нея. Явно е заредил малко бензин с вода и водата е замръзнала заради студа и от там .... не пали. Аз в същото време що псувни вкарах не е истина - закъснявах зверски :) В крайна сметка след половин час опити запали де :) И бях истински доволен :) Но все пак да им е* куче майк* на тия, които лъжат така и преебават. Та, в крайна сметка никога не бих сипал пак бензин от там, а до колкото знам бензинът пак на Петрол под моста Чавдар е добър :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: :)

Мнение от Iliikata » 26 Яну 2004, 1:24

Само OMV!!!!!!!!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: A6 3.0 TDI
Детайли за колата: Avant

Мнение от Fiat Uno Turbo i.E » 26 Яну 2004, 13:24

:lol: :lol: :lol: Пич зимата вода в бензина не може да има, защото преди да стигне до твоя резервоар стои в техния! А едва ли биха рискували да им се преебе колонката в тези студове, защото както всеки знае колконките са БЕНЗИНОВИ помпи, които пълнят резервоара----поне моето мнение е, че това са неверни неща! вода в бензина и зима са несъответстващи неща! 8)
PEACE!

дере дънки сред голи мадами
Аватар

:)

Мнение от Mamouk » 26 Яну 2004, 14:42

Ами не знам - аз казвам как беше, сипахме малко ракия и се оправи .... Все пак колонките са малко по-различни от резервоара и тръбите са по-широки .... всъщност не знам, дано не са по-сериозни неща, ама няма причина да са.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 26 Яну 2004, 15:20

Fiat Uno Turbo i.E написа:Дизела в ШЕЛ скапан???!?!?!? :lol: СМЕХ! Баща ми кара чистак ново Поло от 3 години! Сипвал е само ---САМО в Шел и проблем с бензиновата система е НулевХЕХЕХЕХЕ--!

аха, и това трябва да ни убеди, че дизела е добър или че колата е бензинова :D :D :D
след това компетентно изказване спрях да чета, защото мускулните спазми на корема ми пречеха :D :D :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 26 Яну 2004, 18:15

И надолу има интересни неща - аз така и не разбрах полото дизел или бензин е :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум