Въпрос относно новия пътен данък

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 19 Яну 2004, 13:50

Е какво от това?!? Нали затова плащам данъци /и то какви/ - за да мога да ги осъдя :!: Мама им мръсна :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 19 Яну 2004, 14:15

e kak какво. ти ги осъждаш, ама парите които ти дават са тези от нашите данъци, а не от на общинаря джоба. Него мноо му дреме на шапката. Нали не бъркаш в джоба му. Ето за това тая страна нема скоро да се оправи.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 19 Яну 2004, 14:55

Нали не искаш да ми кажеш да не ги съдим, защото си взимаме нашите си пари?!? :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 19 Яну 2004, 15:20

друго искам да кажа - Революция, бунт... както искаш го наричай! :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 19 Яну 2004, 15:45

1 птичка пролет не прави, но ако клуб бмв, заедно с другите клубове - ауди, опел, пежо, хонда и т.н. решат че вместо тъпо да се дразнят по между си е по-добре да лекичко да скочат и да покажат че съществуват и не им е все едно колко е гражданската, данъците и акцизите и митата на горивата - това вече е съвсем друго!

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 19 Яну 2004, 17:39

Аз се заемам с агитацията в Ауди клуба :wink:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 19 Яну 2004, 17:59

аз съм ЗА :!: :!: :!:
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 19 Яну 2004, 18:01

Аз още когато започнаха безцелно да повдигат горивата мислех за нещо таквоа, но бях прекалено зает с работа.
Мисля, че няма да променим нещо, но ще сме излезли и ще сме си казали мението, което поне ще ни даде моралното право да недоволстваме, защото ще сме направили опит за спирането му.
Мисля, че това е чудесен повод отделните клубове да покажат, че ги убединява страстта към автомобилите и че са задружни.
Аз съм ЗА и ще помогна с каквото мога.
Идей кога, къде и под каква юридическа форма да се направи?
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 19 Яну 2004, 18:20

Какво се сетих - може да се говори с таксиметровите компании за обединение - оня ден си говорих с един бакшиш и той това се оплакваше - нямало кой да ги подкрепи - еми вече има - вие даже сте официално регистриран клуб - незнам какво ще каже ръководството обаче :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 19 Яну 2004, 19:28

Може в една тиха "революция" да се включим и ние от Пежо клуб. Момчетата вече имат линк към темата. На линия сме.

В същност държавата никога не се и "минавала", на моменти се чудя, къде потъват тия пари?

Все няма и не стигат?
И от ден на ден, все повече данъци, такси, чиста проба бирщина.
Последна промяна Eva* на 20 Яну 2004, 17:57, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 19 Яну 2004, 19:56

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5922
ентусиазирах се и пуснах една чисичка и нова тема, която да е за протеста :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от antonpenev » 19 Яну 2004, 21:50

twin spark написа:1 птичка пролет не прави, но ако клуб бмв, заедно с другите клубове - ауди, опел, пежо, хонда и т.н. решат че вместо тъпо да се дразнят по между си е по-добре да лекичко да скочат и да покажат че съществуват и не им е все едно колко е гражданската, данъците и акцизите и митата на горивата - това вече е съвсем друго!

Евала!!! :D :D :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 04 Фев 2004, 2:34

Какви данъци бре хора....ЧЕ ние да не би да караме по пътища или поне някави синоними на тази дума за да говорим за данъци... :evil: :twisted:

Днеска напраих огромната грешка да тръгна по околовръстното от бояна към младост...Това за тези от вас които не знаят се води МЕЖДУНАРОДЕН ПЪТ 1-ва степен...аз днеска пътя не го видях. Единственото което видях е наводнение от кал и дърва за огрев, естесвено с богата гарнитура от камъни огромни ями...ейде да не продължавам че трябва да стана доста нецензурен...Нека само от догидина да ми сложат някои тъпанар с бутка да ми събира пари за да мина от там....с какво удовостви бих му спукал главата, въпреки че той няма да е виновен...

БУНТ, БУНТ, БУНТ и то с къмани и трошене да депутаски коли (не служебните им че ние сме ги плащали), че иначе тия от нищо не разбират

Не знам но лошото е, че ние сме си най-виновни че сме допуснали тези кретени така да се гаврят с нас :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Chico » 04 Фев 2004, 9:31

Àç çàòîâà ñè äàâàì íà åäèí äà ìè íàïðàâè äàíúê è âñè÷êî ìè èçëèçà
20 ëâ. âìåñòî 300.Òàêà èëè èíà÷å ìîèòå ïàðè÷êè íÿìà äà îòèäàò ïî
ïðåäíàçíà÷åíèå, à â äæîáà íà íÿêîé äåáåë ïå...ë.
2 fast 4 u

Предишна

Назад към Основен Форум