Подкрепа за BMWIKTOR
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
помощ
здравейте колеги имам желание да помогна с каквото мога,работя в голяма петролна компания и мога да помогна с лансирането на идея за финансова подкрепа срещу реклама,ако смятате за полезна идеята моля да ми пратите материали за мероприятието и от какво точно имате нужда.Успех 

Re: помощ
panteras написа:здравейте колеги имам желание да помогна с каквото мога,работя в голяма петролна компания и мога да помогна с лансирането на идея за финансова подкрепа срещу реклама,ако смятате за полезна идеята моля да ми пратите материали за мероприятието и от какво точно имате нужда.Успех
Ето това е истинско предложение и ако се осъществи, лично аз ще съм много благодарен и доволен. Пусни едно ЛС на BMWIKTOR, защото той е момчето което се сътезава и може да ти отговори на всички въпроси. А ние ще стискаме палци и ще направиме всичко възможно тази година кампанията ни да даде положителни резултати

Re: помощ
sonny написа:panteras написа:здравейте колеги имам желание да помогна с каквото мога,работя в голяма петролна компания и мога да помогна с лансирането на идея за финансова подкрепа срещу реклама,ако смятате за полезна идеята моля да ми пратите материали за мероприятието и от какво точно имате нужда.Успех
Ето това е истинско предложение и ако се осъществи, лично аз ще съм много благодарен и доволен. Пусни едно ЛС на BMWIKTOR, защото той е момчето което се сътезава и може да ти отговори на всички въпроси. А ние ще стискаме палци и ще направиме всичко възможно тази година кампанията ни да даде положителни резултати
Taka е
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
УСПЕХ
УСПЕХ , пуснете някоя банкова сметка да подкрепим момчето и Викторе кажи кога и къде са състезанията да дойдем да гледаме
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
дано занапред се помага само на такива хора а не на пострадали щото много зачестиха случаите за жалост...Успех на пича 

genezis написа:какво става момчета...
има ли вече открита сметка нищо не казвате...
предложението на колегата за петролната компания....какво се случва
дайте инфо
и номер на сметка ако е направена
идеята за депитна карта е добра,така май верно ще е най-добре
Никакво развитие няма, писах преди време Лс на момчето с петролните връзки, отговор нямам, човека, дето каза, че ще помогне за банковатасметка, нищо не казва.

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
sonny написа:genezis написа:какво става момчета...
дайте инфо
Никакво развитие няма, писах преди време Лс на момчето с петролните връзки, отговор нямам, човека, дето каза, че ще помогне за банковатасметка, нищо не казва.
сори, но не следя често темата. Възможността за съдействие за сметката остава

На лс ми трябва ЕГН, # лична карта, валидност, адрес и три имена естествено де

и дебитна карта може да се издаде - Maestro или VISA Electron. Това трябва да се случи с изричното съгласие на Пилота, да не си импровизираме излишно

Nucl3arDru1D написа:sonny написа:genezis написа:какво става момчета...
дайте инфо
сори, но не следя често темата. Възможността за съдействие за сметката остава![]()
На лс ми трябва ЕГН, # лична карта, валидност, адрес и три имена естествено де![]()
и дебитна карта може да се издаде - Maestro или VISA Electron. Това трябва да се случи с изричното съгласие на Пилота, да не си импровизираме излишно
Пусни моля те на Виктор едно ЛС и ще ти ги даде, да я отвориш и да започнем някаква офанзива за събиране

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-