Автосалон София 2007

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Юни 2007, 13:37

Динко нали сядах в черната и сега просто споделям впечатления от видяното :roll: Сравнявам ги с Ролса ,като качество на изработката - повярвай ми ,че до Фантома Зондата си е Италиянски автомобил ...

Георги Пенчев
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 19 Юни 2007, 13:46

Tи не разбра ли че щом Динко е казал, значи е така .. все пак е мистър най-най :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С. Фантом-а е .... един път :shock:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Юни 2007, 13:49

MaXimal написа:
AGD написа:
MaXimal написа:Колите са заключени защото има хора които правят мизерии.

А и е кофти да си купил кола и да е на изложението и да гледаш някви как ти влизат в нея...

Това е ясно колега. Само че идеята на изложението не е хората да ги гледат колите като на картинка. И си е проблем на представителя да ги предвиди тези неща.

Отиваш казваш, че искаш да я погледнеш и ти я отключват... Не виждам какъв е проблемът. Всичко е направено с цел да може да се наблюдава какво се прави вътре в колата.

Преди няколко години на подобно изложение имаше омазано г*мно на стелката на едно СЛК ...

Не е баш така колега, нищо лично, но ако отидеш да щанда на Камор и не проиличаш на мутра дебил или богат евреин или на някой който да им хване око, няма да ти покажат и среден пръст даже, камоли да ти отворят кола, повярвай не съм на 12 години и си мисля че не изглеждам като малко дете, но няма да се моля на мизерници половината от които немогат да различат Е9 от Е24 и незнаят от кога в Е36 се слага комфорт модула, ако изобщо знаят и какво е това!

П.С. Преди съм го правил безуспешно на всяко изложение и всеки пловдивски панаир!
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 19 Юни 2007, 14:19

Penchev написа:Динко нали сядах в черната и сега просто споделям впечатления от видяното :roll: Сравнявам ги с Ролса ,като качество на изработката - повярвай ми ,че до Фантома Зондата си е Италиянски автомобил ...

Георги Пенчев

я пак кажи къде си седял? :D :roll: :roll: :roll: :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 19 Юни 2007, 14:44

Dimo написа:
MaXimal написа:
AGD написа:

А и е кофти да си купил кола и да е на изложението и да гледаш някви как ти влизат в нея...

Това е ясно колега. Само че идеята на изложението не е хората да ги гледат колите като на картинка. И си е проблем на представителя да ги предвиди тези неща.

Отиваш казваш, че искаш да я погледнеш и ти я отключват... Не виждам какъв е проблемът. Всичко е направено с цел да може да се наблюдава какво се прави вътре в колата.

Преди няколко години на подобно изложение имаше омазано г*мно на стелката на едно СЛК ...

Не е баш така колега, нищо лично, но ако отидеш да щанда на Камор и не проиличаш на мутра дебил или богат евреин или на някой който да им хване око, няма да ти покажат и среден пръст даже, камоли да ти отворят кола, повярвай не съм на 12 години и си мисля че не изглеждам като малко дете, но няма да се моля на мизерници половината от които немогат да различат Е9 от Е24 и незнаят от кога в Е36 се слага комфорт модула, ако изобщо знаят и какво е това!

П.С. Преди съм го правил безуспешно на всяко изложение и всеки пловдивски панаир!

Само не мога да разбера защо им е на тия дето продават ЧИСТО НОВИ БМВ-та да знаят кое точно е Е9 или Е24 ? Не говоря за сервиза, а за тези които продават колите или ги представят на изложения...

Аз казах веднъж каква е причината да са заключени колите.
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Юни 2007, 15:03

Да и по тази причина по която са заключени всички автомобили на Мерцедес включително АМГ-то на S класата :winky:
Да са живи и здрави Каморци, да си ги държат заключени и тях ги чака бъдещето на Дару!

Колкото до разликата между Е9 и Е24 се нарича обща култура!
Изображение

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 19 Юни 2007, 15:07

Dimo написа:Да и по тази причина по която са заключени всички автомобили на Мерцедес включително АМГ-то на S класата :winky:
Да са живи и здрави Каморци, да си ги държат заключени и тях ги чака бъдещето на Дару!

Колкото до разликата между Е9 и Е24 се нарича обща култура!

Бъркаш - в случая се нарича ПРОФЕСИОНАЛНА ПОДГОТОВКА, която е повече от явно липсваща ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 19 Юни 2007, 15:20

Аз не мисля, че им трябват знания за най-старите модели на БМВ ... И пак повтарям, че говоря за хората които продават колите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 19 Юни 2007, 15:34

А аз смятам, че колите не само трябва да бъдат заключени, но и оградени :!: По същата причина, поради която в тази държава кофите за боклук трябва да са метални, а не пластмасови; шахтите бетонни, а не метални; пътните знаци дървени, а не алуминиеви; автобусните спирки въобще да ги няма; стените на асансьорите недраскаеми и прочие и прочие :!: :!: :!:
Тази държава, с това дивашко население заслужава най-малкото това :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 19 Юни 2007, 15:41

MaXimal написа:Аз не мисля, че им трябват знания за най-старите модели на БМВ ... И пак повтарям, че говоря за хората които продават колите.

това не са най-старите модели на БМВ :mhihi:
и щом продават бмв-та според мен би трябвало да знаят всички модели и елементарната история. иначе с какво ще се различават от продавачите на дини примерно? ;)
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 19 Юни 2007, 18:00

аз ли не виждам, или малко по-надолу има друга такава тема от нколко дни :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 19 Юни 2007, 18:37

Dimo написа:
MaXimal написа:
AGD написа:

Колега в дълбооокааа грешка си за Камор... Само ще ти кажа че на един продавач на БМВ не му трябва да знае старите модели поради простата причина че не ги продава нито купува... Съгласен съм че са тъпи продавачите но не целия им екип е тъп... Тия които трябва да разбират от БМВта си разбират... Визирам приемчиците и другия персонал... Познавам доста от тях и някои от тях просто могат да ти скрият шапката за каквато и да е тема БМВ...А и не само БМВ изобщо автомобили и двигатели и всичко друго....

Иначе относно изложението ...Пълнааа скръб... Щанда на БМВ го подминах просто... Единственото което прави впечатление е кабриото... АДСКИ красива машина... Просто изглежда като едно бижу...Много красиви и качествени материяли...Кожата на баране е уникална...
Ролса нямам думи... Просто уникално чудовище... Няма просто толкова впечатляваща кола като него... Но тая охрана около колата просто беше изсилена.... Ясно че е скъпа но не смятам че има такива злобари в България да скачат да рушат нещо струващо близо 1милион...
Макар че и аз съм привърженик на това че щом произвеждат БМВ серийни автомобили трябва да ги отворят... Та дори и за имидж...Както каза колегата все пак ги продават после по евтино...

Най-грозната гледка беше със яхтите отвън...Да съм се събуел зада вляза на яхтата... А аз се качих горе само да ги видя не да стъпвам на нея... Е.ати бъхливата яхта... Нито съм им любител нито нищо... Изобщо изложението беше мноогоооооо зле... Яд ме е че отидох дори...
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 19 Юни 2007, 20:04

MaXimal написа:Аз не мисля, че им трябват знания за най-старите модели на БМВ ...
нооо бъркаш тука бате.......при БМВ историята е важна основа в еволюциата на всяка следваща серия :idea: .Да така е и дори и да не намирате връзки между поколенията те съществуват :idea: :arrow: сам можеш сега да си отговориш дали им трябва да знаят по нещичко и за старата школа ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 19 Юни 2007, 21:04

Както Явор правилно отбеляза,темата за Автосалoна е малко по-надолу
и е пусната преди няколко дни.

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56656
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Предишна

Назад към Основен Форум