BMW влиза в България с директно представителство
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
SlipKnoT написа:Dimitar написа:Това за всяка кола ли се чака толкова или само за индивидуални поръчки. Защото ако ще трябва да си чакам нормалната кола 2-3 месеца - баси и дилърите, баси и маркетингите дето ги имат. Не подържат ли някакъв склад дето да отида и да си избера една от 30-те (например) Х5-ци и да си тръгна с нея след 2 часа преговори с дилъра? Ето това например са наличностите при дилъра в нашето село, дето отивам там и след 2 часа съм си с колата регистрирана и със застраховки у нас
. Сега като гледам, че то само М-ките на склад са 9 бр.
.
http://www.fieldsbmw.com/ou/northfield- ... w_specials
Явно защото се правят там.. или просто защото е хАмериката.. ма като се сетя по раните му там м5борд'ове и т.н. и те чакаха по 6+ месеца за новите си м5/м6 така, че... явно е от значение къде се произвежда даден автомобил, а и какво е търсенето.
точно така! Лаунча на X5 не случайно беше по-рано в Щатите и не случайно производството му е изнесено там, защото 50% от колите простоо стават там. При M моделите е обратното, обикновено ги получават по-късно. За колегата от USA - не сравнявай най-големия пазар в Света с Българиския. Тук посмъртно не можем да си позволим да държим такива наличности, по простата причина, че мащабите са коренно различни, както и финансовите възможности.
absix написа:Според мен тук има 2 гледни точки, едната на потрбителя, а другата на човека, който бачка (е бачкал) за БМВ.
И двете гледни точки са правилни, според това от къде гледаш.
бил съм и продължавам да бъда от двете страни, затова се опитвам да представя нещата максимално обективно. Дори почнах от трета страна (медиината) да гледам.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
zBoost написа:И кво стана, направиха ли го тва представителство и къде се намира ?
направиха го и още как ... и само проблеми ми създаде ....пфуууу колко съм недоволееен
намира се в офис-сградата до софияленд
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Гост
-
Sharo написа:zBoost написа:И кво стана, направиха ли го тва представителство и къде се намира ?
направиха го и още как ... и само проблеми ми създаде ....пфуууу колко съм недоволееен
.... сподели от кво си недоволен-да знаеме.
а по въпроса за логистиката си мисля,че не е нормално да дадеш една торба пари и да не знаеш кво става. а ако стане фал по пътя-трябва да си има отговорен за това и оправдания от сорта" ми са малко се забавихме,щото...нали...!" некакси не вървят. поет ли е ангажимента-трябва да се изпълни ако ще и са малко безсънни нощи и викане по шофьорите на автовозите или допълнителни пари за оправяне на бъркотиите. щото както фирмата е казала,че колата ще дойде до еди кога си,така и клиента е дал еди колко си пари. и ако фирмата не си изпълни ангажимента-редно е и клиента -реципрочно да не си го изпълни...!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
мани ти тва, че дойде по-късно ами като дойде те 2 седмици и кусор немогат да си оправят документите и си гледахеме колата в гаража на камор през тва време ...
камор обвиняват бмв българия а те бмв германия .. и така ...
след посещение на офиса на бмв българия малко се позабързаха та вече си се движим без проблеми ....
е бяха забравили да сипят масло в хидравликата на волана ...700 грама ми доляха в Даро
камор обвиняват бмв българия а те бмв германия .. и така ...
след посещение на офиса на бмв българия малко се позабързаха та вече си се движим без проблеми ....
е бяха забравили да сипят масло в хидравликата на волана ...700 грама ми доляха в Даро
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
SKISA написа:Sharo написа:zBoost написа:И кво стана, направиха ли го тва представителство и къде се намира ?
.... сподели от кво си недоволен-да знаеме.
а по въпроса за логистиката си мисля,че не е нормално да дадеш една торба пари и да не знаеш кво става. а ако стане фал по пътя-трябва да си има отговорен за това и оправдания от сорта" ми са малко се забавихме,щото...нали...!" некакси не вървят. поет ли е ангажимента-трябва да се изпълни ако ще и са малко безсънни нощи и викане по шофьорите на автовозите или допълнителни пари за оправяне на бъркотиите. щото както фирмата е казала,че колата ще дойде до еди кога си,така и клиента е дал еди колко си пари. и ако фирмата не си изпълни ангажимента-редно е и клиента -реципрочно да не си го изпълни...!
Като си поръчваш кола не ти казват ще е тук примерно на 01.01.2008, а че ще е еди кой си месец в България(в България не означава при собственика)
- Гост
-
ма не може така ,бе човек! не е въпроса в точна дата-обаче трябва да кажат: най-късно до 15.9.07 е при тебе! и кво го интересува клиента "в България" !? ми тя може да си седи в българия още 2месеца-него кво го грее! казват крайна дата,като си оставят резерв за некакви форсмажорни и трябва да се включат в срока. клиента си решава дали иска да чака до тогава и ако реши-плаща!ама като плати си е в правото да я иска най-късно до обещаната дата и да не го интересува кво сатанало с логистиката или с производставото...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
аве ние си платихме колата направихме и застраховки глупости и от там 2 седмици седя в камор, защото фактурата била объркана
:едит: а преди това разправяха, че траа се плати акциза 1во, което се оказа пълна глупост ...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=60955
:едит: а преди това разправяха, че траа се плати акциза 1во, което се оказа пълна глупост ...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
А тия продават ли части като дару и камор и по-евтини ли са щото такива слухове дочух? В смисъл неможах да разбера така ли функционират като камор, там си влизаш отиваш при бюрото с частите, през ЕТК-то, поръчваш и т.н.? Site, телефон нещо нямат ли тва се едно търся няква гаражна фирма... 

- Individual
- Потребител
-
zBoost написа:А тия продават ли части като дару и камор и по-евтини ли са щото такива слухове дочух? В смисъл неможах да разбера така ли функционират като камор, там си влизаш отиваш при бюрото с частите, през ЕТК-то, поръчваш и т.н.? Site, телефон нещо нямат ли тва се едно търся няква гаражна фирма...
Прави се поръчка, доставката е до три или пет работни дни, ако не се лъжа.
И да, повечето части са по-евтини, защото не се минава през дилър а директно отиваш в представителството.
На всичкото отгоре, Камор Ауто на два пъти двигаха сериозно цените на частите и затова в един момент всички пропищяха, че поддръжаката на БМВ е станала много скъпа.
На някои части, не на всички разбира се, цените са паднали с до 40%.
by Individual

- Гост
-
Sharo написа:аве ние си платихме колата направихме и застраховки глупости и от там 2 седмици седя в камор, защото фактурата била объркана
тва направо върховно обслужване!!! що ли толкова много хора предпочитат да си купят от германия колата...

а наща марка не е евтина марка и хората,които ще си поръчат от магазина са сигурно малко по-различни от тия ,дет ше си поръчат дачия. и би трябвало да обърнат внимание на тия неща.не го казвам с лоши чества-тва си е за доброто и на камор, и на дару и на бмв-бг! щото тактиката: кво па толко-ше дойде друг клиент е доста тъпа и в един момент заради неуредици ше изпуснат достатъчно клиенти...,за да им припука!
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3