1series & E60 Touring ..
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Напълно те подкрепям, аз съм на мнение, че БМВта като 2002, Е21, Е12, Е28 и т.н. са много по-здрави от новите БМВта...Babuna написа:Аз съм сравнително млад още - има няма 19 години, а тези новите БМВта голяма мъка ми са ... Аре, да кажем, че Е60 туринга го докарва горе-долу, но това другото пластмасово недоносче НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА - ПЪЛЕН БОКЛУК!!! Никога няма успее да замести БМВ 2002 или Е21. Тази пластмасова играчка 1ва серия като я гледам е правена за глезените, богаташки US дечица. БОКЛУК! Обаче идеята за малък М двигател ми допада, но шибнат в Е21ца примерно, а не в тази бозичка.
... А относно за Е60 и Е81 - и двете грам не ме кефят, мое си мнение...

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Според мен, БМВ са тръгнали в грешната посока.
През 70те & 80те (Даже и началото на 90те), БМВ правиха маниашки коли които не само вървяха, ами имаха и стил. 2002то беше супер, Е21, Е28, E30, Е34, E36, всички са супер автомобили които още могат да наебат и най модерните спортни купета; не само по ускорение, а и в завойте.
С Е30 318ка квото съм преживявал, нямате си и представа (Е, ок, сигурен съм че повечето от вас имате, но знаете какво се оптивам да кажа)
Не че новите коли не вървят добре, и не че Е60 не изглежда готино, но според мене БМВ започват да се правят на Мерцедес, което е голяма грешка. Традиционно, БМВ са били маниашки коли, традиция която малко по малко изчезва.
През 70те & 80те (Даже и началото на 90те), БМВ правиха маниашки коли които не само вървяха, ами имаха и стил. 2002то беше супер, Е21, Е28, E30, Е34, E36, всички са супер автомобили които още могат да наебат и най модерните спортни купета; не само по ускорение, а и в завойте.
С Е30 318ка квото съм преживявал, нямате си и представа (Е, ок, сигурен съм че повечето от вас имате, но знаете какво се оптивам да кажа)
Не че новите коли не вървят добре, и не че Е60 не изглежда готино, но според мене БМВ започват да се правят на Мерцедес, което е голяма грешка. Традиционно, БМВ са били маниашки коли, традиция която малко по малко изчезва.

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Омръзна ми от разни ********, видели 2 карктинки да критикуват стила, качеството и въобще "маниащината" на новите БМВ-та... като толкова знаете, виждали ли сте ги на живо поне? Е60? Е63? Е65? Сядали ли сте в тях? Карали ли сте ги? Като ви кефи повече Мерцедес - сигурно сте одъртели достатъчно - па идете си купете една нова C-класа и оставете БМВ-тата на мира.
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Първо съм на 19 години, та не съм остарял.
Второ, да виждал съм всички тези коли на живо, и съм сядал в тях. Още не съм карал нито една от най новите Баварки, но скоро може да ми се отвори шанса.
Не ме разбирай грешно, много ме кефат новите БМВта, особено Е60 5цата. Но нещо просто им липсва. Като видя хубаво Е30 или Е34 в огледалото си, ми настръхва кожата. Просто са злобни
. Новите коли нямат този ефект.
А и нищо не съм казал за качеството. То си е 100% както винаги.

Второ, да виждал съм всички тези коли на живо, и съм сядал в тях. Още не съм карал нито една от най новите Баварки, но скоро може да ми се отвори шанса.
Не ме разбирай грешно, много ме кефат новите БМВта, особено Е60 5цата. Но нещо просто им липсва. Като видя хубаво Е30 или Е34 в огледалото си, ми настръхва кожата. Просто са злобни

А и нищо не съм казал за качеството. То си е 100% както винаги.
- kay
- просветлен
-
Качеството за съжаление не е това, което беше. Като седнах в Х3 ми беше малко трудно да кажа, че е БМВ... но другите са добре, особено 5цата и 6цата
Колкото до "злобния дизайн", не мисля че се е помръднал на милиметър - не мисля, че има по-злобна кола от Z4 по пътищата въобще

Колкото до "злобния дизайн", не мисля че се е помръднал на милиметър - не мисля, че има по-злобна кола от Z4 по пътищата въобще

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Качеството за съжаление не е това, което беше. Като седнах в Х3 ми беше малко трудно да кажа, че е БМВ... но другите са добре, особено 5цата и 6цата

Дизайна просто еволюира в духа на времената. Не можете да се сърдите на дизайнерите, че се стараят техните модели да изпреварят и наложат модата. Спомнете си например какво стана с Е-класата на Мерцедес като се появи през 96-та - всички ревнаха грозна, не е стилна. И после всички започнаха да я копират, даже корейците й правят пълна реплика с луксозните си модели за азиатския пазар. Така ще стане и с Е60 и останалите - след първоначалния шок от огромната разлика в сравнение с предните модели, те ще станат култови.
А качеството на никоя марка вече не е както преди 10 или 20 години. Частите за БМВ, Мерцедес, Ауди, Фолксваген вече се правят в разни цехове по цял свят. Верно, че под техен контрол, но не е същото. Това е положението - и не само при колите. Цената на високите технологии трябва да се компенсира с ниска себестойност на останалото. И без това никой по белия свят не кара колата си 10-15 години

Never mistake motion for action...
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
kay написа:Омръзна ми от разни ********, видели 2 карктинки да критикуват стила, качеството и въобще "маниащината" на новите БМВ-та... като толкова знаете, виждали ли сте ги на живо поне? Е60? Е63? Е65? Сядали ли сте в тях? Карали ли сте ги? Като ви кефи повече Мерцедес - сигурно сте одъртели достатъчно - па идете си купете една нова C-класа и оставете БМВ-тата на мира.
Абе, kay, не сме чак толкова залюпени в България! И ние четем, и ние се интересуваме (единствено закупуването на новите модели ни е сериозен проблем). Може би наистина не сме толкова начетени като тебе, но това отнема ли ни правото на мнение ?!? Това, че виждането ми за новите модели на БМВ се различава от твоето, дава ли ти правото да ме обиждаш?
Или си се самозабравил... малко.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
Lion написа:Спомнете си например какво стана с Е-класата на Мерцедес като се появи през 96-та - всички ревнаха грозна, не е стилна. И после всички започнаха да я копират, даже корейците й правят пълна реплика с луксозните си модели за азиатския пазар.
Че тя си е МНОГООО грозна, а КОИ ВСИЧКИ я копират освен жълтурите

Корейците не знаят какво да копират завалийте, после не им вървяли продажбите в Европа и Америка.
Че кой ще ги купи тия острилки, не стига че корейски боклук,
ами и копие на четириоок лупок

BMW - Усещане за автомобил
- kay
- просветлен
-
Babuna написа:Абе, kay, не сме чак толкова залюпени в България! И ние четем, и ние се интересуваме (единствено закупуването на новите модели ни е сериозен проблем). Може би наистина не сме толкова начетени като тебе, но това отнема ли ни правото на мнение ?!? Това, че виждането ми за новите модели на БМВ се различава от твоето, дава ли ти правото да ме обиждаш?
Не съм имал за цел да обидя никого, исках да кажа следното: по картинките може да си създадеш мнение за стила на една кола, но да кажеш че е некачествена и "БОКЛУК" е доста силно изказване - и съвсем неоправдано по адрес на тези коли. Това е. Уважавам вкуса и мнението на всеки, но такива общи твърдения относно БМВ ги приемам като лична обида към мене

Babuna написа:Или си се самозабравил... малко.
Надявам се не... но ако така мислиш, значи заслужавам бой през пръстите

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
КОИ ВСИЧКИ я копират освен жълтурите
Разгледай внимателно и ще откриеш доста елементи от Е-класата в различни европейски, а и американски модели. За японците да не говорим. За справка - Ланча, Тойота, Лексус и много други. Ако проявяваш интерес, като имам време ще ти направя подробен списък на собствените ми наблюдения и ще ти го пусна на лс.
Never mistake motion for action...
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
kay написа:Вече е известно, че 1цата ще е със задно предаванеДвигателите ще са 1.6 и 1.8 бензин и 1.8 турбодизел, а М версията сигурно ще има 2 литров 4 цилиндров бензинов двигател.
Това звучи като завръщане към извора!! Дано наистина да стане: възраздане на концепцията 2002 - малки, добре балансирани автомобили, с невероятно пътно поведение и пъргави, високообортни 4-цилиндрови мотори. Такива са били първите БМВта, с които компанията си е спечелила днешната слава, и ако се поразровите из аналите на миналия век ще видите че е имало известно първоначално съпротивление срещу моделите Е12 и Е21: тогавашните Бимер ентусиасти, свикнали с '02-ките, са възприемали новите модели като големи, бавни, тромави и грозни! Да не забравяме и че Е30 //М3 е едно завръщане към корените. Така че 4-те цилиндъра не бива да се пренебрегват.
Babuna написа:...
Аре, да кажем, че Е60 туринга го докарва горе-долу, но това другото пластмасово недоносче НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА - ПЪЛЕН БОКЛУК!!! Никога няма успее да замести БМВ 2002 или Е21. Тази пластмасова играчка 1ва серия като я гледам е правена за глезените, богаташки US дечица. БОКЛУК!
...
Babuna, малко крайно ти е изказването. Ти знаеш, че аз също харесвам старите БМВта, но все пак... и новите са супер. В доста аспекти БМВ са едни от последните мохикани. Да не забравяме че те са една от най-малките независими автомобилни компании в света. (то всъщност колко независими компании остнаха: май са под 10 общо, а?)... А такива крайни изказвания според мен са най-вече на емоционална основа.
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3