Що за фенове сте . . . 3та част

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Е?

1.
9
8%
2.
53
46%
3.
23
20%
4.
29
25%

Общо гласове : 114
master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Май 2007, 13:58

хммм... най-вероятно ще го игнорирам - особено ако знам че съм много по-бавен... ако обаче имам съмнения я за водача я за колата- пробвам го...

въпреки че при мене такива ситуации рядко се случват- отработил съм си един "дебилен поглед напред" и гледам да не се закачам...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 03 Май 2007, 14:11

игнорирам го напълно защото във този момент си купувам вестник :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 03 Май 2007, 14:59

5. Оглеждам се за некоя сгодна женичка по съседните коли и тротоари и киселея по най добрият начин :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 03 Май 2007, 16:13

Режа го докрай, като ме мине му се кефя и се заричам, че ще си купя Голф или Сивик :shock: :mhihi: :mhihi:

2 ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 03 Май 2007, 16:44

Включвам на задна и рязко тръгвам ако няма зад мен коли и оня ще реши че се е изстрелял като сувалката индевър :mhihi: .....
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 03 Май 2007, 16:51

rtzankov написа:Тръгваме леко на зелено и ... "изненадааааа" :D :D :mhihi: :mhihi: :shock:

аа за тебе знаем :mhihi:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 04 Май 2007, 1:23

vicho написа:Режа го докрай, като ме мине му се кефя и се заричам, че ще си купя Голф или Сивик :shock: :mhihi: :mhihi:

2 ;)

:mhihi: ;)
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 04 Май 2007, 3:13

преди няколко дена имах такава случка...возиме се аз и един приятел в мойта кола и виждам пред мене една хонда сивик бучи бучи се едно няма гърне...карам аз до него и чакам някаде да светне червено за да сме двамата на светофара, дойде и тоя момент, спирам аз до него и гледам пича няма предна броня и виждам интеркулера, викам си на акъла, деба тоа е с турбо, но пък от друга страна вътре бяха 4 човека...светва светофара, 6-ти номер се изтрелва от 4000 оборота и само чувам на задницата ми как турбината почва да надува ама дойде време да се спира за следващия светофар. Спираме ние и пича ми вика "ние сме 4 човека" аз му викам "мойта кола е почти 2 тона" тои ми вика "ама аз имам и музика", аз му викам "ама нямаш кори по вратите" :mhihi: светва светофара, айде пак от 4000 оборота, дръпнах го ама не можах да вкарам трета и той ме мина...викам си на акъла пу да му сеневиди ако беше влезнала трета щях да го разочаровам от турбо лагерницата му, ама кво да се прави шанс...и все пак...винаги когато съм първа кола и до мен спре някой такъв се пробвам :D
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 04 Май 2007, 7:33

LeX написа:преди няколко дена имах такава случка...возиме се аз и един приятел в мойта кола и виждам пред мене една хонда сивик бучи бучи се едно няма гърне...карам аз до него и чакам някаде да светне червено за да сме двамата на светофара, дойде и тоя момент, спирам аз до него и гледам пича няма предна броня и виждам интеркулера, викам си на акъла, деба тоа е с турбо, но пък от друга страна вътре бяха 4 човека...светва светофара, 6-ти номер се изтрелва от 4000 оборота и само чувам на задницата ми как турбината почва да надува ама дойде време да се спира за следващия светофар. Спираме ние и пича ми вика "ние сме 4 човека" аз му викам "мойта кола е почти 2 тона" тои ми вика "ама аз имам и музика", аз му викам "ама нямаш кори по вратите" :mhihi: светва светофара, айде пак от 4000 оборота, дръпнах го ама не можах да вкарам трета и той ме мина...викам си на акъла пу да му сеневиди ако беше влезнала трета щях да го разочаровам от турбо лагерницата му, ама кво да се прави шанс...и все пак...винаги когато съм първа кола и до мен спре някой такъв се пробвам :D

Това е синдром на младежите от БМВ Клуб България в чужбина. А най якото е като ги сплашиш. . . една вечер така зехме с един приятел първа на един Skyline GTS4, и оня се отказа след тва, въпреки че ако беше продължил, на 2ра щеше да ни отвее уес-ката (е30) като пътен знак . . . :mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Kenslay » 04 Май 2007, 10:19

Относно анкетата ...

Кефя се на петте заклани крави облепени по вратите, тавана и седалките (хаха :) ), показвам какво се вози на седалката до мен и го оставям да си рейси :)
"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 04 Май 2007, 10:42

Има и алтернативен вариант - малко преди да светне жълтото (демек в края на червеното) се изстрелваш с 6000рпм и палиш гумите - той нека си чака зеленото, аз вече съм запалил гумите и се нося на зиг-заг :mhihi: Проблем е само да не те засече някой :mhihi:
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 04 Май 2007, 11:43

най-убавото е на червено още да си държиш колата на бърнаут и културно да изчакаш жълто/зелено :mhihi: гаранция, че няма да тръгне да се дърпа с теб ;)
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 04 Май 2007, 12:37

Kenslay написа:Относно анкетата ...

Кефя се на петте заклани крави облепени по вратите, тавана и седалките (хаха :) ), показвам какво се вози на седалката до мен и го оставям да си рейси :)

а нека после ми разправят че бмв-тата горяли 8) ти си карай айляшката пък тия да си сменят каретата през 2 седмици :lol:
относно анкетата ... бих избрал ... ами.... дори и да съм по-слаб може и да се пробвам...зависи кой е в колата с мен :mhihi: ако возя некоя мадама няма да се правя ня рейсър, че мн се стряскат,ама иначе газзззззз ( ако трябва ще мина и на бензин) и газззз . както казват SHEER DRIVING PLEASURE
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 04 Май 2007, 13:22

Дилян Пенчев написа:Включвам на задна и рязко тръгвам ако няма зад мен коли и оня ще реши че се е изстрелял като сувалката индевър :mhihi: .....

Хаааааааахахахахахахахахахахахаха :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 04 Май 2007, 14:05

Turbo_Ted написа:както казват SHEER DRIVING PLEASURE

Sheer driving pleasure е да карам с още някое Е39 през тълпата от обикновени коли. Пък ако се включат още от нашите, кефът е несравним. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум