Що за фенове сте . . . 3та част
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
хммм... най-вероятно ще го игнорирам - особено ако знам че съм много по-бавен... ако обаче имам съмнения я за водача я за колата- пробвам го...
въпреки че при мене такива ситуации рядко се случват- отработил съм си един "дебилен поглед напред" и гледам да не се закачам...
въпреки че при мене такива ситуации рядко се случват- отработил съм си един "дебилен поглед напред" и гледам да не се закачам...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Режа го докрай, като ме мине му се кефя и се заричам, че ще си купя Голф или Сивик
2

2

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Включвам на задна и рязко тръгвам ако няма зад мен коли и оня ще реши че се е изстрелял като сувалката индевър
.....

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
vicho написа:Режа го докрай, като ме мине му се кефя и се заричам, че ще си купя Голф или Сивик![]()
![]()
2

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
преди няколко дена имах такава случка...возиме се аз и един приятел в мойта кола и виждам пред мене една хонда сивик бучи бучи се едно няма гърне...карам аз до него и чакам някаде да светне червено за да сме двамата на светофара, дойде и тоя момент, спирам аз до него и гледам пича няма предна броня и виждам интеркулера, викам си на акъла, деба тоа е с турбо, но пък от друга страна вътре бяха 4 човека...светва светофара, 6-ти номер се изтрелва от 4000 оборота и само чувам на задницата ми как турбината почва да надува ама дойде време да се спира за следващия светофар. Спираме ние и пича ми вика "ние сме 4 човека" аз му викам "мойта кола е почти 2 тона" тои ми вика "ама аз имам и музика", аз му викам "ама нямаш кори по вратите"
светва светофара, айде пак от 4000 оборота, дръпнах го ама не можах да вкарам трета и той ме мина...викам си на акъла пу да му сеневиди ако беше влезнала трета щях да го разочаровам от турбо лагерницата му, ама кво да се прави шанс...и все пак...винаги когато съм първа кола и до мен спре някой такъв се пробвам 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
LeX написа:преди няколко дена имах такава случка...возиме се аз и един приятел в мойта кола и виждам пред мене една хонда сивик бучи бучи се едно няма гърне...карам аз до него и чакам някаде да светне червено за да сме двамата на светофара, дойде и тоя момент, спирам аз до него и гледам пича няма предна броня и виждам интеркулера, викам си на акъла, деба тоа е с турбо, но пък от друга страна вътре бяха 4 човека...светва светофара, 6-ти номер се изтрелва от 4000 оборота и само чувам на задницата ми как турбината почва да надува ама дойде време да се спира за следващия светофар. Спираме ние и пича ми вика "ние сме 4 човека" аз му викам "мойта кола е почти 2 тона" тои ми вика "ама аз имам и музика", аз му викам "ама нямаш кори по вратите"светва светофара, айде пак от 4000 оборота, дръпнах го ама не можах да вкарам трета и той ме мина...викам си на акъла пу да му сеневиди ако беше влезнала трета щях да го разочаровам от турбо лагерницата му, ама кво да се прави шанс...и все пак...винаги когато съм първа кола и до мен спре някой такъв се пробвам
Това е синдром на младежите от БМВ Клуб България в чужбина. А най якото е като ги сплашиш. . . една вечер така зехме с един приятел първа на един Skyline GTS4, и оня се отказа след тва, въпреки че ако беше продължил, на 2ра щеше да ни отвее уес-ката (е30) като пътен знак . . .

БИАД Авто-Пазар Тийм
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Има и алтернативен вариант - малко преди да светне жълтото (демек в края на червеното) се изстрелваш с 6000рпм и палиш гумите - той нека си чака зеленото, аз вече съм запалил гумите и се нося на зиг-заг
Проблем е само да не те засече някой 

BMW only!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
най-убавото е на червено още да си държиш колата на бърнаут и културно да изчакаш жълто/зелено
гаранция, че няма да тръгне да се дърпа с теб 

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Kenslay написа:Относно анкетата ...
Кефя се на петте заклани крави облепени по вратите, тавана и седалките (хаха), показвам какво се вози на седалката до мен и го оставям да си рейси
а нека после ми разправят че бмв-тата горяли

относно анкетата ... бих избрал ... ами.... дори и да съм по-слаб може и да се пробвам...зависи кой е в колата с мен

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Turbo_Ted написа:както казват SHEER DRIVING PLEASURE
Sheer driving pleasure е да карам с още някое Е39 през тълпата от обикновени коли. Пък ако се включат още от нашите, кефът е несравним.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3