информация за автокъщи
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Talibanin
- кандидат ентусиаст
-
Аз моята кола съм я купил от автокъща от София.Няма да кажа коя е,но повече там не стъпвам
.Все пак колата си я бива.

- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
..... доколкото знам най-голямата автокъща в БГ е някъде из Горубляне (не и знам името) - но нека колегите от София пояснът за нея дали е със точна стоката или не .
Nasti написа:СофАвто наистина е една от най-точните автокъщи в България, но цените им са малко хммм. солени да ги кажем, naskoksan и tsvet40, може би не сте имали работа с тях и за това имате такова мнение, но къщата е номер едно.
Това е единствената автокъща, която има клауза в договора, че ако на границата те спрат и ти вземат колата защото е нередовна, те се задължават да ти възстановят сумата или идентичен автомобил до 72 часа!
Много рядко ми се случва, но ще си позволя да не се съглася! Точно, защото съм имал работа с тях и колата беше за 30 000 + лв. и беше пълна гробница! За БМВ става въпрос, между другото! Така че аз оттам кола няма да купя никога! Проблема е, че незнам откъе бих купил

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Точно в Софавто водих Бавареца да гледаме Е34 525,а те си мислеха че е 520 защото така пишеше отзад и така им е казал собственика.Със собственика имах уговорка за цена с 700 лв. по-ниска ама не ни хареса колата. Според мен Софавто "вони",както и всички големи автокъщи.
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
мен много ме кефи като видя в някоя автокъща на половината коли табелки "гарантиран произход" а на останалите няма
по-добре на тях да им слагат табелки "крадени" :mha:

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
tsvet40 написа:Много рядко ми се случва, но ще си позволя да не се съглася! Точно, защото съм имал работа с тях и колата беше за 30 000 + лв. и беше пълна гробница! За БМВ става въпрос, между другото! Така че аз оттам кола няма да купя никога! Проблема е, че незнам откъе бих купил
Малко късно отговарям на стария спор който ненадеино съм зачекнал с името софавто но тсвет40 приятелю и на мен ще ми дадът котурница ако искам кола с 2000 лева или друга валута (за 2000-те хил. лева това е пример) по малко наистина прав си

Без да се обиждаме нали! Но ти зачекна че продават котурници...
А и с тия 30000 лв кола и да е котурница искам да се видиме и да отидеме да разгледаме колите за толко пари или колкото ако искаш намали твои проблем и да кажеш коя е каруца и ще ти повярвам на басните! Разгледай пак цените и даи лек пример с тези каручки
p.s. Може да сме от село но не ядеме доматите с колците... и без да се обиждаме просто преобяснявам на твоите отговори все пак всички под един покрив..
Peace babe peace!Don`t be silly
Това
ми звучи като "българско бельо, нов внос" ама... какви ли трикове не измислят само да реализират печалба. Аз бих се свързала директно с някой внасящ, по възможност познат и така бих си докарала колата, по мой вкус, защото знам ли от къде са я купили и какво са слагали и вадили за да е прилична.54321 написа:"гарантиран произход"
Да караш Peugeot е страст!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Автокъща "ГЕО", малка е, но повечето коли са от Германия, пък и са найстина качествени
докарва ги мъжът на сестра ми!
Работи и по поръчка, ЛС, ако някой иска нещо!
П.С. Надявам се, че това не се води (макар, че малко така звучи) реклама, ако Администраторите го счетат за такава нека изтрият "рекламната" част от мнението ми!

П.С. Надявам се, че това не се води (макар, че малко така звучи) реклама, ако Администраторите го счетат за такава нека изтрият "рекламната" част от мнението ми!

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Talibanin написа:Аз моята кола съм я купил от автокъща от София.Няма да кажа коя е,но повече там не стъпвам.Все пак колата си я бива.
![]()

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Мога да препоръчам автокъща "Банишора" от там се взех 320ката и досега съм много доволен
(в момента чукам по бюрото
та да не ме чуе
).С предишната бима съм си патил и като взимах новата очите ми се мъчеха да видят всичко и на моменти се хваштах че нищо не виждам
.Трябва ного да се внимава шото работата на тия гадове е да ни преебават и в повечето случаи го правят
Само едно мога да кажа че от Горубляне кола не взимам познавам хора от там на които им прави удоволствие да преебават клиентите
.Можеби има и честни хора ама аз не ги познавам.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
Да изкажа и аз едно мнение. НЕ си купуваите кола от автокъща ВИТОША (на околовръстното след Младост). Преди 3г си харесах един Пасат G60 покарахме го (пояснение возихани) и нищо др дори не дадоха да я погледнат в сервиз камо ли за справка в кат,а беше с прекъснат километраж и борд комп.
Дръж се с хората така както искаш да се държат те към теб
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Вие по малко странен начин процедирате. Аз си купих кола от някъде, много съм доволен супер!
Да де, ама ква е гаранцията че просто ти си оцелил бройката и всичко друго не е кенеф?
Общо взето нещата седят така:
Кола на старо като се купува си е чист късмет, някой имал друг нямал.
Това е!
Колкото и някой джамбазин да ме работи и да ми обяснява как знае откъде е колата и колко е пазена и т.н. аз не ги слушам, защото мога да говоря заедно с него и една дума няма да кажа различна.
Истината е че колите се купуват на кило защото излиза по-евтино и после тука ги правят "ГАРАЖНИ".
Така че ако сте си купили хубава кола от някъде, викаите УРА и се молете следващия път пак така да стане!
Да де, ама ква е гаранцията че просто ти си оцелил бройката и всичко друго не е кенеф?
Общо взето нещата седят така:
Кола на старо като се купува си е чист късмет, някой имал друг нямал.
Това е!
Колкото и някой джамбазин да ме работи и да ми обяснява как знае откъде е колата и колко е пазена и т.н. аз не ги слушам, защото мога да говоря заедно с него и една дума няма да кажа различна.
Истината е че колите се купуват на кило защото излиза по-евтино и после тука ги правят "ГАРАЖНИ".
Така че ако сте си купили хубава кола от някъде, викаите УРА и се молете следващия път пак така да стане!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
Според мен свестните автокъщи в България не са много (да не кажа броят се на пръсти) повечето вероятно са перални .А за мен най - добре ако някой ще си купува кола е да отиде до западна Германия и да си я вземе лично
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2