ДАРЕНИЯТА -> СТАНА МЕГА ЯКО!!! :)
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Извинявам се на машините първо, че ги бях изпуснал в изброяването на присъстващите
Добавям към специалните благодарности и коко, който преведе 10лв. на баковата сметка, както и chefo_E30, който ни зарадва с един огромен колет от Варна
Не мисля, че аз лично съм направил кой знае какво. Без вашата помощ нямаше да излезе нищо! Все още не мога да повярвам как за 2-3 дена отбелязахме страхотно развитие по въпроса
Че и страхотна реализация
харесаха ли ви размазаните снимки?
За идеята с баловете и аз съм 100% ЗА. Бройте и мойта 316-ска
Понякога трябва да правим истински стойностни неща, защото сме подръжници на сериозен Клуб, а не хайка типове мислещи само къде да си оставят гумите
Както Penchev и останалите могат да потвърдят, двете неща перфектно се съчетават
Радвам се, че преди време случайно попаднах на този форум. Четях и се радвах много на сбирките, които правите и сякаш не вярвах, че някой ден ще съм част от всичко това!
Боби -> мисля по въпроса как да направим това с дрешките. Няма да те оставим дълго време да играеш ролята на склад

Боби -> мисля по въпроса как да направим това с дрешките. Няма да те оставим дълго време да играеш ролята на склад

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Склад за дрехи:(((поне да беше алкохол
Няма проблем не ми пречат само че дрехите са за децата а не за моя коридор,така че трябва да им ги дадем скоро че идват студени дни а и мисля че на някои хора им се идва пак до Самоков незнам
Само да напомня на АТИ че много съм му сардит,да знаеш приателче много черни точки имаш незнам как ше се оправяш

Няма проблем не ми пречат само че дрехите са за децата а не за моя коридор,така че трябва да им ги дадем скоро че идват студени дни а и мисля че на някои хора им се идва пак до Самоков незнам

Само да напомня на АТИ че много съм му сардит,да знаеш приателче много черни точки имаш незнам как ше се оправяш

Опитаи смъртта но не умираи
- Иво
- шПерко
-
- Новини
-
Нямам думи да кажа колко съжалявам, че пропуснах това важно мероприятие. Това, което ме възпря не е тайна - трябваше да подсушавам колата след като беше наводнена в петъка след като ми откраднаха предното стъкло.
За баловете съм 100% съгласен. Така или иначе по баловете баварката редовно хвърчи по училищата така че няма проблеми. Винаги съм на линия....
За баловете съм 100% съгласен. Така или иначе по баловете баварката редовно хвърчи по училищата така че няма проблеми. Винаги съм на линия....
Ей, хора, чувствам се с една степен по-добър след това, което направихме. Другия път няма да помогна само с дрехи и играчки, а смятам и да дойда лично. Между другото помислете за идеята да се съберат средства и да се наемат местни майстори за измазване и пооправяне на дома (от снимките се ужасих в каква мизерия живеят децата), това поне никой не може да си го занесе в къщи, нали?
Благодаря на всички, които направиха това събитие възможно!
Благодаря на всички, които направиха това събитие възможно!
- Иво
- шПерко
-
Забравих да изкажа благодарности и към edi, който специално дойде на ЕКО, за да помогне с пари. Знам, че съм изпуснал много хора! Но тях всички си ги знаем! 

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Евала пичове, мога да ви кажа само това, евала, другото е излишно, надявам се да съм в БГ следващия път, защото докато четях за случилото се истински ми се искаше да съм бил с вас и да помогна!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Нямам думи за всички участвали в тази АКЦИЯ НА ДОБРА ВОЛЯ.
Просто снимките сами говорят.
Нека хората с лоши помисли и интриги посещаващи нашия ФОРУМ
се засрамят.
Просто снимките сами говорят.
Нека хората с лоши помисли и интриги посещаващи нашия ФОРУМ
се засрамят.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
хора евалата шапка ви свалям надявам се в някои от следващите пъти който ходите да доида и аз.още веднъж евалата
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Поздравления на всичи направили това добро дело !
ПС: ( ..... надявам се и аз някои ден да участвам на нещо подобно като съм в БГ'то).
ПС: ( ..... надявам се и аз някои ден да участвам на нещо подобно като съм в БГ'то).
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3