Danyci ?!
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ivokaza
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 406HDI
отг::Danyci ?!
Момчета, данъците са си данъци - трябва да си ги плащаме - друг въпрос е че тези пари,определено не отиват там където трябва.Аз трябва 180 лв. да платя за 150 коня Е36 91г., и като се има в предвид че се опитах да мина с номера с квитанцията от миналата година, на която пише 90 к.с.,не става. Софтуера им вече има връзка с КАТ, и щом си купиш кола,автоматично ти я зачисляват в общината.Като отидох оная патица веднага каза 180 лв.Плюс това даже ми извадиха Шваке.Нема спасение братлета.Поне може на две вноски да се плати и има 5 или 10% процента отстъпка ако се плати маи до края на този месец.Гадна работа.
V koq obshtina tova? Az sym v Krasno selo i mnogo ne mi se iska da im dam tolkova mnogo pari ei tak, no nqma kak qvno. Ne e losho kato taka i taka plashtame visoki danyci da poluchavame pytishta po koito da si karame BMWtata s kef. Mislq che ot nas syshto zavisi neshto i to e da si tyrsim pravata, t.e. pytishtata.
BMW 318i touring E30 '90
BMW 318i touring E30 '90
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Offfff miiiiii az ne plashtam danak (
) ama mai pak trqbva da zamolim LandShark za podkrepa v obshtinite!!! V kraq na kraishtata za tova sme ("ste" az vse oshte (podchertavam VSE OSHTE) ne sam oficialen chlen) klub! Za da si tursim pravata! Taka che trqbva i da poiskame neshto sled kato davame neshto (i to ne malko) na tazi darjava (obshtina, upravlenie i t.n.)!
P.S. Tova za LandShark e neshto kato shega -> Trqbva NIE da si potarsim pravata!!!
---
89' 316i
Laugh... And the world laughs with you. Cry... And the world laughs louder!!!

P.S. Tova za LandShark e neshto kato shega -> Trqbva NIE da si potarsim pravata!!!
---
89' 316i
Laugh... And the world laughs with you. Cry... And the world laughs louder!!!
Vyprosa e poveche hora da si poiskat pravata i taka se nadqvma nashto da se promeni. Nie Bylgarite sme malko kato ofci i tova se vijda qsno prez godinite. Az ne se zanimavam s politikai i ne se interesuvam, no oshte ne sym vidql obesen deputata pred narodnoto sybranie za nazidanie na drugite. Tova bi imala efek, no naroda oshte tyrp i ne e okichi nikoi tam. Ta onezi kradci da go gledat vseki den predi da hodat v parlamenta i da pravqt gluposti. Ideqta e che nie mogem da pitam, ako ne drugo. Kade otivat parite i kakvo se naprvailo s tqh, no tova e tvyrde birokratichno i na men lichno ne mi se zanimava. Tova koeto mogem da pravim e kato vidim dupka na pyti i policai sled neq da go pitam kakvo toi e napravil za da obezopasi pytq, taka che nqkoi da ne se utrepe. Az onzi den se razpravqh s edin policai po tozi povod i toi mi kaza, che se e obadil da doidat da q qsvaltirat, no mai dupkata oshte e tam. Loshto e, che toi ne si pravi tryda da q oznachi s znak, a sedi na 20m sled neq i sybira pari za narushenq, koito toi si izmislq za dere horata. Zabravih da go pitam za imeto i ot koe RPU za da znam pone s koi sym govoril, no drugiq pyt se nadqvam da ne zabravq. Nqma da e losho, ako zapochnem da iziskvame poveche, no ne znam do kade shte stignem :o(. Mai se uvlqkoh v pisan, no tova mi beshe na ezika i trqbvashe da go kaja.
BMW 318i touring E30 '90
BMW 318i touring E30 '90
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2