Не на безразсъдното шофиране!!!
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Не знам дали знаете но в Германия средната скорост извън градско е в пъти по висока но маи си нямат проблеми а.
Защо - ? Защото спазват правилата за движение.
Имам един приятел които като ме вози аз му казвам каде е с предимство и каде нее.
Мааалиии косата ми настръхва като се сетя какви хора се движат по пътищата.
Има някои които с години не поглеждат в огледалата за задно виждане.
Как псувам ако знаете, ама полза никаква.
Много големи селяни има по пътищата.
Иначе скоростта не е проблем стига да знаем кога, каде, и колко.
СПАЗВАЙТЕ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ
ГЛЕДАЙТЕ В ОГЛЕДАЛОТО ЗА ЗАДНО ВИЖДАНЕ (нали за това е направено)
Защо - ? Защото спазват правилата за движение.
Имам един приятел които като ме вози аз му казвам каде е с предимство и каде нее.
Мааалиии косата ми настръхва като се сетя какви хора се движат по пътищата.
Има някои които с години не поглеждат в огледалата за задно виждане.
Как псувам ако знаете, ама полза никаква.
Много големи селяни има по пътищата.
Иначе скоростта не е проблем стига да знаем кога, каде, и колко.
СПАЗВАЙТЕ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ
ГЛЕДАЙТЕ В ОГЛЕДАЛОТО ЗА ЗАДНО ВИЖДАНЕ (нали за това е направено)
така .... тука ще отчая всички ...
така .... тука ще отчая всички ...
КАТ ми се правиа на маже за тях не съм гражданоин а дришлъо не се вслушаха грам в това което им говоря и не го провериха че имам вина имам ...
ИСКАТ ДА МИ ВЗЕМАТ КНИЖКАТА ЗА 6 МЕСЕЦА
без да им пука .... такаче еб...е си ма..те ще си карам как си искам като се съобразяваш оставаш без книжка, а дришлъовците с връски остават с книжка дори и след убиство на пешеходец ....
и са си пиля гуми и ми е гот на душата колкото толкова
КАТ ми се правиа на маже за тях не съм гражданоин а дришлъо не се вслушаха грам в това което им говоря и не го провериха че имам вина имам ...
ИСКАТ ДА МИ ВЗЕМАТ КНИЖКАТА ЗА 6 МЕСЕЦА
без да им пука .... такаче еб...е си ма..те ще си карам как си искам като се съобразяваш оставаш без книжка, а дришлъовците с връски остават с книжка дори и след убиство на пешеходец ....
и са си пиля гуми и ми е гот на душата колкото толкова
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Че имат в германия по-малко инциденти да, ама айде некой да се опита тука да си купи книжка
На учебните докато не се научат да карат, мамицата им разкатават. Повечето обаче още по време на курсовете почват да си карат като хоарата, а не като минаваш покрай него, да се чудиш: тоя са накъде ше завие 

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
gyrate написа:скороста не убива. тъпите хора убиват.
алкохолът не убива, пияните за волана убиват
купената книжка не убива, взетата с която не знаеш какво да правиш убива

- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
gyrate написа:скороста не убива. тъпите хора убиват.
Абсолятно съм съгласен- това май синтезира всичко изписано по темата. На зная селяния ли, гъзария ли, невежестов ли какво ли е причината за този абсурд, който правим по пътищата. Аз също съм млад драйвър, но смея да твърдя, че когато участвам в движението хората не се чудят накъде ще завивам- не мисля, че възрастта винаги е причината- въпреки, че зелената глава, келешлъка и липсата на опит си казва думата. Подкрепям инициативата си и мисля, че ще е добре да я предложим и на другите автофоруми и да се постараем сами да сперм простотията със самокритизъм и разум. Веднъж различинет марки да се обединим и веси да са постарае да шофира по-внимателно.
- petertyp44
- кандидат ентусиаст
-
BMW_maniac написа:gyrate написа:скороста не убива. тъпите хора убиват.
Подкрепям инициативата си и мисля, че ще е добре да я предложим и на другите автофоруми и да се постараем сами да сперм простотията със самокритизъм и разум. Веднъж различинет марки да се обединим и веси да са постарае да шофира по-внимателно.
Тя тази тема първо в Ауди-форума (www.audibg.com) се появи и аз реших, че тъй като пиша от време на време и тук, ще е добре да има и тук такава тема

[url="http://imageshack.us"]
[/url]
[url="http://g.imageshack.us/img254/newpicture3ky3.png/1/"]
[/url]

[url="http://g.imageshack.us/img254/newpicture3ky3.png/1/"]

То положението по пътищата на България че е отврат, това е ясно на всички ни.
Имам един познат, който за 40 години стаж зад волана не е имал нито едно произшествие. На въпроса как го прави винаги отговаря "много просто - никога не си ползвам предимството, винаги изчаквам".
А и знаете вица за джигита, който спирал на зелено, за да минел другия джигит ...
Колкото и внимателно да караме, винаги може да ти изскочи някой джигит, който да те отнесе.
Имам един познат, който за 40 години стаж зад волана не е имал нито едно произшествие. На въпроса как го прави винаги отговаря "много просто - никога не си ползвам предимството, винаги изчаквам".
А и знаете вица за джигита, който спирал на зелено, за да минел другия джигит ...
Колкото и внимателно да караме, винаги може да ти изскочи някой джигит, който да те отнесе.
Понеделникът е един отвратителен начин да прекараш една седма от живота си.
А бе целия проблем е в селския манталитет на българина. Точно като това с джигитите. Радвам се, че вече има хора, които се отнасят по културно с другите около тях на пътя. Все пак и грешки стават понякога. Аз имам книжка от 6 години. Имам 5-6 катастрофи, като само 2 са по моя вина и са най-тъпите на света особено първата. А втората аз сам си се ударих в една мантинела така, че тя не се брои
а останалите пъти все са ме удряли от тъпотия и недомисляне, слава Богу не сериозно разбира се, но горе долу всяка година някой си ме взима, щото разбираш ли забравил да погледне примерно, или си говорел по телефона ... Просто хората си мислят, че когато карат са безсмъртни, а е точно обратното. Качиш ли се зад волана отговорността ти става огромна и си я носиш само ти! За това гледайте на 8 и тогава действайте! Успех и поздрави на всички 

_!_
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Хм,не си прав...аз за 7 години каране(с книжка) имам две "подпирания" и още два пъти са ме "подпирали"...и само в единия случай си счупих мигач...sersem написа:За 6 години 2 катастрофи, не се сърди ама.
Е все пак си от софия там сте като блъскащи колички, ебаси движението, хич не ви завиждам, но поне по спазвате правилата за движение.

Абе то си зависи от човека, но колкото повече се движиш из града толкова по вероятно е да имаш произшествие.
Като се движа из София виждам много повече ударени коли отколкото в провинцията, което пак казвам е нормално при това натоварено движение(говоря в процентно съотношение).
Не упреквам хората, просто движението ви е такова.
Но пък за сметка на това в провинцията мнооооого по малко се спазват правилата за движение, а за паркиране ме е яд да говоря, ако можеше да ни подарите един паяк бих бил много благодарен.

Като се движа из София виждам много повече ударени коли отколкото в провинцията, което пак казвам е нормално при това натоварено движение(говоря в процентно съотношение).
Не упреквам хората, просто движението ви е такова.
Но пък за сметка на това в провинцията мнооооого по малко се спазват правилата за движение, а за паркиране ме е яд да говоря, ако можеше да ни подарите един паяк бих бил много благодарен.

73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5