ДАРЕНИЯ -> с. Гуцал -> 01.11.2003г.
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Браво, пичове, каузата е добра
Твърдо заставам зад идеята
Мисля, че наистина ще е по-уадачно да остане за 18-19-ти и ще се включа. Ще се опитам да направя нещо и с отразяването на събитието, само да уговорим нещо точно. Тъй като не се познавам лично с никой, може би ще се свържа първо с люлинската група и те ще ме ориентират. Имам мобилния на Иво, така че само пуснете един пост за датата и ще се обадя!
А и дотогава трябва да съм оправил неудачите по колата, та да можем и да покараме като хората
Очаквам подробности

А и дотогава трябва да съм оправил неудачите по колата, та да можем и да покараме като хората

Очаквам подробности

Never mistake motion for action...
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Аз съм ЗА! Всичко подкрепям... и за хапването, и за дрехите, които можем да дадем... Имам някакви дънки и блузи, дето са ми омаляли вече и с удоволствие ще ги раздам... Бих дошъл с вас, но ако има кой да ме вземе на борда с него... щото пеша не ми се ходи 

ЗА ДРЕХИТЕ мисля, че има изискване преди дарението да минат на ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ и ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНЕ. Разберете със сигурност как стоят нещата. Ако е нужна бележка - да се намери такава. Да не се поставим в меко казано в конфузна ситуация 

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
naskoksan написа:дойде ми на акъла как може да се реши въпроса с храната
може да поръчаме от МакДрайфа![]()
малко детски менюта с играчки - децата едва ли са виждали такова чудо и според мен ще се зарадват доста
ама незнам дали е удачно
Ти сещаш ли се на какво ще приличат сандвичите и картофките, докато стигнете дотам? Верно сте с БМВ-та, ама...

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
Здравеите,ходих отново до дома каккто предишния път мизерята си беше голяма,правен някакав ремонт за освежаване но децата си го довършват сами и може да се сетите за кво става дума.Говорих с лелката която беше там за брои деца и други кво ядът е такива работи,каза че децата били около 40-45 на възраст 7-18г.на мен децата ми изглеждат много дребни ама то е ясно като знам каде са.....та като говорих с въспитателката каза че можем да занесем некви работи за ядане(кебапчета,кюфтета)преди обяд там да ги приготвим и да ги дадем на децата за обяд,каза че малко им били зеленчуците и ако може като гарнитура да има домати и краставици.
Та предложението ми е следното: Копуват се кюфтета,кебапчета по три за детев Самоков цената им е 0,35за броика,копуват се картофи зеленчуци по някаква вафличка за десерт,носим ги там печеме режеме салати и така нататък храним децата даваме им дрехите и си отиваме.Е кво ви е мнението?
Та предложението ми е следното: Копуват се кюфтета,кебапчета по три за детев Самоков цената им е 0,35за броика,копуват се картофи зеленчуци по някаква вафличка за десерт,носим ги там печеме режеме салати и така нататък храним децата даваме им дрехите и си отиваме.Е кво ви е мнението?
Опитаи смъртта но не умираи
- Иво
- шПерко
-
Мерси Боби
Аз днес ще се обадя на човека от БЧК, с който говорих преди да разбера дали дрехите трябва да се дават на химическо чистене да не се изложим наистина
Предполагам, че трябва, звучи логично. Иначе докато се прави манджата можем да се забавляваме отвън с децата 

- Иво
- шПерко
-
Вече трябва да решим твърдо как ще действаме. Доколкото разбрах от Руслан ( HUNTER ) писта София ще се проведе на 18-ти и 19-ти както следва: събота - тренировки, неделя - състезание. Предлагам екскурзийката до Самоков да извършим в съботата. Не знам защо в тази втора тема се получи такъв слаб интерес след първоначалния бум, но искрено се надявам да не се отрази на събитието. Утре рано сутринта ще звънна в дома, за да уточним някои дреболии. Пари в момента няма. Разчитам на събиране директно на място като се видим. Знам само, че дотук има 60лв., които са сигурните от онази гонка. Предполагам, че по 5-10лв. на човек ще бъде добре. Аз лично ще скоча направо с 10 като може и повече. За последно се спряхме на варианта с обяда. Продуктите, които ще ни трябват не излизат толкова скъпо.
1. Супа ( примерно от сухите супи, които продават в Метро. Има доста сполучливи и аз лично ги намирам за доста вкусни
)
10бр. по 70ст. = 7лв.
2. 150 кебапчета ( доста звучи а
) по 50ст. = 75лв. Закръглявам ги грубо. Може да излязат и по 35ст. бройката. падат се по 3 на човек
3. 20кг. картофи по 0.40ст. = 8лв.
4. 15кг. домати по 0.50ст. = 7.5лв.
5. 15кг. краставиици по не знам колко, но не повече от 10лв.
6. 50бр. натурални сокчета по 60ст. = 30лв. ( може и друго )
7. 50бр. вафли по 35ст. = 17.5.лв.
8. 10бр. хляб по 0.60ст. = 6лв.
Общо: 161лв.
Имаме 60лв., което прави 101, които трябва да съберем. Мисля, че даже и повече ще успеем, за което можем да купим нещо допълнително. Както е тръгнало ще се пазарува на излизане от София, примерно от Метро. Не е кой знае колко занимавка когато знаеш какво търсиш
Надявам се, че ще се появят и хора от другите градове въпреки, че никой не се обади. Да си призная честно всичко ми изглежда малко мъгливо, но да не ви отказвам
Трябва ни само малко желание, бензин и хубаво време
Предлагам тръгване към 9:00 часа от София, след което някаква среща с евентуални други БМВ отряди и заминаване към селото. Това, което остава да се свърши утре е да се разговаря с управителката дали персонала ще има възможноста да сготви тези неща. Предполагам, че проблеми няма да има. За дрешки и играчки вие си знаете. Кой каквото може. Така и не можах да разбера със сигурност дали дрехите трябва задължително да са минати на химическо или може просто да са изпрани, но първото звучи абсолютно логично. Тук вече всичко е индивидуално, но за да не се изложим май по-добре да направим нещо. И все пак ако нямате възможност или време да се занимавате с химическо чистене мисля, че не е толкова фатално и ако дрехите са само изпрани. Все пак е нещо. Събитието няма да е кой знае какво страхотно дело, но ще внесе малко радост в сивото ежедневие. Така, че хора стягайте се и си пишете съботата заета!
И казвайте някакви мнения и финални идеи
Благодаря на всички 
1. Супа ( примерно от сухите супи, които продават в Метро. Има доста сполучливи и аз лично ги намирам за доста вкусни

10бр. по 70ст. = 7лв.

Имаме 60лв., което прави 101, които трябва да съберем. Мисля, че даже и повече ще успеем, за което можем да купим нещо допълнително. Както е тръгнало ще се пазарува на излизане от София, примерно от Метро. Не е кой знае колко занимавка когато знаеш какво търсиш

- Иво
- шПерко
-
Вече трябва да решим твърдо как ще действаме. Доколкото разбрах от Руслан ( HUNTER ) писта София ще се проведе на 18-ти и 19-ти както следва: събота - тренировки, неделя - състезание. Предлагам екскурзийката до Самоков да извършим в съботата. Не знам защо в тази втора тема се получи такъв слаб интерес след първоначалния бум, но искрено се надявам да не се отрази на събитието. Утре рано сутринта ще звънна в дома, за да уточним някои дреболии. Пари в момента няма. Разчитам на събиране директно на място като се видим. Знам само, че дотук има 60лв., които са сигурните от онази гонка. Предполагам, че по 5-10лв. на човек ще бъде добре. Аз лично ще скоча направо с 10 като може и повече. За последно се спряхме на варианта с обяда. Продуктите, които ще ни трябват не излизат толкова скъпо.
)
10бр. по 70ст. = 7лв.
) по 50ст. = 75лв. Закръглявам ги грубо. Може да излязат и по 35ст. бройката. падат се по 3 на човек
Надявам се, че ще се появят и хора от другите градове въпреки, че никой не се обади. Да си призная честно всичко ми изглежда малко мъгливо, но да не ви отказвам
Трябва ни само малко желание, бензин и хубаво време
Предлагам тръгване към 9:00 часа от София, след което някаква среща с евентуални други БМВ отряди и заминаване към селото. Това, което остава да се свърши утре е да се разговаря с управителката дали персонала ще има възможноста да сготви тези неща. Предполагам, че проблеми няма да има. За дрешки и играчки вие си знаете. Кой каквото може. Така и не можах да разбера със сигурност дали дрехите трябва задължително да са минати на химическо или може просто да са изпрани, но първото звучи абсолютно логично. Тук вече всичко е индивидуално, но за да не се изложим май по-добре да направим нещо. И все пак ако нямате възможност или време да се занимавате с химическо чистене мисля, че не е толкова фатално и ако дрехите са само изпрани. Все пак е нещо. Събитието няма да е кой знае какво страхотно дело, но ще внесе малко радост в сивото ежедневие. Така, че хора стягайте се и си пишете съботата заета!
И казвайте някакви мнения и финални идеи
Благодаря на всички 

10бр. по 70ст. = 7лв.

- Leon
- старши ентусиаст
-
Аз също ще опитам да се включа! Ще нося парите на място, само кажете от къде тръгваме? Може люлинската група да се съберем някъде из наше село, а с останалите да се видим при Метро на Цариградско? Ще видя и какви дрехи има вкъщи, че повечето са на вилата. Кажете нещо твърдо и потегляме!
Never mistake motion for action...
- Иво
- шПерко
-
- Иво
- шПерко
-
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
не е ли малко рано 9 часа-само питам
има някаква минимална вероятност и аз да успея да дойда
Къде се събираме люлинската бригада?

има някаква минимална вероятност и аз да успея да дойда
Къде се събираме люлинската бригада?
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3