ДАРЕНИЯ -> с. Гуцал -> 01.11.2003г.

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 09 Окт 2003, 20:21

Браво, пичове, каузата е добра :!: Твърдо заставам зад идеята :!: Мисля, че наистина ще е по-уадачно да остане за 18-19-ти и ще се включа. Ще се опитам да направя нещо и с отразяването на събитието, само да уговорим нещо точно. Тъй като не се познавам лично с никой, може би ще се свържа първо с люлинската група и те ще ме ориентират. Имам мобилния на Иво, така че само пуснете един пост за датата и ще се обадя!
А и дотогава трябва да съм оправил неудачите по колата, та да можем и да покараме като хората :wink:
Очаквам подробности :!:
Never mistake motion for action...

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 09 Окт 2003, 20:24

и детска биричка :D

тоз неми требе жокер да го позная кой е :lol: :lol:

Иначе подкрепям иницияривата.....стига да несъм на бачкане и аз ще се присъединя....ще гледам да събера и аз каквото мога за децата :!:
Изображение Изображение Изображение Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 09 Окт 2003, 20:44

Ако някой ще се включва финансово на ЕКО ще се правя на каса :) Но най-добре на клубната сметка а?
Изображение
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 10 Окт 2003, 13:40

дойде ми на акъла как може да се реши въпроса с храната
може да поръчаме от МакДрайфа :puke:
малко детски менюта с играчки - децата едва ли са виждали такова чудо и според мен ще се зарадват доста
ама незнам дали е удачно :?
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 11 Окт 2003, 14:06

Аз съм ЗА! Всичко подкрепям... и за хапването, и за дрехите, които можем да дадем... Имам някакви дънки и блузи, дето са ми омаляли вече и с удоволствие ще ги раздам... Бих дошъл с вас, но ако има кой да ме вземе на борда с него... щото пеша не ми се ходи :)
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 12 Окт 2003, 15:21

ЗА ДРЕХИТЕ мисля, че има изискване преди дарението да минат на ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ и ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНЕ. Разберете със сигурност как стоят нещата. Ако е нужна бележка - да се намери такава. Да не се поставим в меко казано в конфузна ситуация :?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 12 Окт 2003, 16:24

naskoksan написа:дойде ми на акъла как може да се реши въпроса с храната
може да поръчаме от МакДрайфа :puke:
малко детски менюта с играчки - децата едва ли са виждали такова чудо и според мен ще се зарадват доста
ама незнам дали е удачно :?

Ти сещаш ли се на какво ще приличат сандвичите и картофките, докато стигнете дотам? Верно сте с БМВ-та, ама... 8) :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW323i » 13 Окт 2003, 8:55

Здравеите,ходих отново до дома каккто предишния път мизерята си беше голяма,правен някакав ремонт за освежаване но децата си го довършват сами и може да се сетите за кво става дума.Говорих с лелката която беше там за брои деца и други кво ядът е такива работи,каза че децата били около 40-45 на възраст 7-18г.на мен децата ми изглеждат много дребни ама то е ясно като знам каде са.....та като говорих с въспитателката каза че можем да занесем некви работи за ядане(кебапчета,кюфтета)преди обяд там да ги приготвим и да ги дадем на децата за обяд,каза че малко им били зеленчуците и ако може като гарнитура да има домати и краставици.
Та предложението ми е следното: Копуват се кюфтета,кебапчета по три за детев Самоков цената им е 0,35за броика,копуват се картофи зеленчуци по някаква вафличка за десерт,носим ги там печеме режеме салати и така нататък храним децата даваме им дрехите и си отиваме.Е кво ви е мнението?
Опитаи смъртта но не умираи

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 13 Окт 2003, 11:47

Мерси Боби :) Аз днес ще се обадя на човека от БЧК, с който говорих преди да разбера дали дрехите трябва да се дават на химическо чистене да не се изложим наистина :oops: Предполагам, че трябва, звучи логично. Иначе докато се прави манджата можем да се забавляваме отвън с децата :D
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 16 Окт 2003, 2:30

Вече трябва да решим твърдо как ще действаме. Доколкото разбрах от Руслан ( HUNTER ) писта София ще се проведе на 18-ти и 19-ти както следва: събота - тренировки, неделя - състезание. Предлагам екскурзийката до Самоков да извършим в съботата. Не знам защо в тази втора тема се получи такъв слаб интерес след първоначалния бум, но искрено се надявам да не се отрази на събитието. Утре рано сутринта ще звънна в дома, за да уточним някои дреболии. Пари в момента няма. Разчитам на събиране директно на място като се видим. Знам само, че дотук има 60лв., които са сигурните от онази гонка. Предполагам, че по 5-10лв. на човек ще бъде добре. Аз лично ще скоча направо с 10 като може и повече. За последно се спряхме на варианта с обяда. Продуктите, които ще ни трябват не излизат толкова скъпо.

1. Супа ( примерно от сухите супи, които продават в Метро. Има доста сполучливи и аз лично ги намирам за доста вкусни :) )
10бр. по 70ст. = 7лв. :)
2. 150 кебапчета ( доста звучи а :) ) по 50ст. = 75лв. Закръглявам ги грубо. Може да излязат и по 35ст. бройката. падат се по 3 на човек
3. 20кг. картофи по 0.40ст. = 8лв.
4. 15кг. домати по 0.50ст. = 7.5лв.
5. 15кг. краставиици по не знам колко, но не повече от 10лв.
6. 50бр. натурални сокчета по 60ст. = 30лв. ( може и друго )
7. 50бр. вафли по 35ст. = 17.5.лв.
8. 10бр. хляб по 0.60ст. = 6лв.

Общо: 161лв.
Имаме 60лв., което прави 101, които трябва да съберем. Мисля, че даже и повече ще успеем, за което можем да купим нещо допълнително. Както е тръгнало ще се пазарува на излизане от София, примерно от Метро. Не е кой знае колко занимавка когато знаеш какво търсиш :) Надявам се, че ще се появят и хора от другите градове въпреки, че никой не се обади. Да си призная честно всичко ми изглежда малко мъгливо, но да не ви отказвам :) Трябва ни само малко желание, бензин и хубаво време :) Предлагам тръгване към 9:00 часа от София, след което някаква среща с евентуални други БМВ отряди и заминаване към селото. Това, което остава да се свърши утре е да се разговаря с управителката дали персонала ще има възможноста да сготви тези неща. Предполагам, че проблеми няма да има. За дрешки и играчки вие си знаете. Кой каквото може. Така и не можах да разбера със сигурност дали дрехите трябва задължително да са минати на химическо или може просто да са изпрани, но първото звучи абсолютно логично. Тук вече всичко е индивидуално, но за да не се изложим май по-добре да направим нещо. И все пак ако нямате възможност или време да се занимавате с химическо чистене мисля, че не е толкова фатално и ако дрехите са само изпрани. Все пак е нещо. Събитието няма да е кой знае какво страхотно дело, но ще внесе малко радост в сивото ежедневие. Така, че хора стягайте се и си пишете съботата заета! :) И казвайте някакви мнения и финални идеи :) Благодаря на всички :)
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 16 Окт 2003, 12:35

Вече трябва да решим твърдо как ще действаме. Доколкото разбрах от Руслан ( HUNTER ) писта София ще се проведе на 18-ти и 19-ти както следва: събота - тренировки, неделя - състезание. Предлагам екскурзийката до Самоков да извършим в съботата. Не знам защо в тази втора тема се получи такъв слаб интерес след първоначалния бум, но искрено се надявам да не се отрази на събитието. Утре рано сутринта ще звънна в дома, за да уточним някои дреболии. Пари в момента няма. Разчитам на събиране директно на място като се видим. Знам само, че дотук има 60лв., които са сигурните от онази гонка. Предполагам, че по 5-10лв. на човек ще бъде добре. Аз лично ще скоча направо с 10 като може и повече. За последно се спряхме на варианта с обяда. Продуктите, които ще ни трябват не излизат толкова скъпо.

1. Супа ( примерно от сухите супи, които продават в Метро. Има доста сполучливи и аз лично ги намирам за доста вкусни :) )
10бр. по 70ст. = 7лв. :)
2. 150 кебапчета ( доста звучи а :) ) по 50ст. = 75лв. Закръглявам ги грубо. Може да излязат и по 35ст. бройката. падат се по 3 на човек
3. 20кг. картофи по 0.40ст. = 8лв.
4. 15кг. домати по 0.50ст. = 7.5лв.
5. 15кг. краставиици по не знам колко, но не повече от 10лв.
6. 50бр. натурални сокчета по 60ст. = 30лв. ( може и друго )
7. 50бр. вафли по 35ст. = 17.5.лв.
8. 10бр. хляб по 0.60ст. = 6лв.

Общо: 161лв.
Имаме 60лв., което прави 101, които трябва да съберем. Мисля, че даже и повече ще успеем, за което можем да купим нещо допълнително. Както е тръгнало ще се пазарува на излизане от София, примерно от Метро. Не е кой знае колко занимавка когато знаеш какво търсиш :) Надявам се, че ще се появят и хора от другите градове въпреки, че никой не се обади. Да си призная честно всичко ми изглежда малко мъгливо, но да не ви отказвам :) Трябва ни само малко желание, бензин и хубаво време :) Предлагам тръгване към 9:00 часа от София, след което някаква среща с евентуални други БМВ отряди и заминаване към селото. Това, което остава да се свърши утре е да се разговаря с управителката дали персонала ще има възможноста да сготви тези неща. Предполагам, че проблеми няма да има. За дрешки и играчки вие си знаете. Кой каквото може. Така и не можах да разбера със сигурност дали дрехите трябва задължително да са минати на химическо или може просто да са изпрани, но първото звучи абсолютно логично. Тук вече всичко е индивидуално, но за да не се изложим май по-добре да направим нещо. И все пак ако нямате възможност или време да се занимавате с химическо чистене мисля, че не е толкова фатално и ако дрехите са само изпрани. Все пак е нещо. Събитието няма да е кой знае какво страхотно дело, но ще внесе малко радост в сивото ежедневие. Така, че хора стягайте се и си пишете съботата заета! :) И казвайте някакви мнения и финални идеи :) Благодаря на всички :)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 16 Окт 2003, 14:40

Аз също ще опитам да се включа! Ще нося парите на място, само кажете от къде тръгваме? Може люлинската група да се съберем някъде из наше село, а с останалите да се видим при Метро на Цариградско? Ще видя и какви дрехи има вкъщи, че повечето са на вилата. Кажете нещо твърдо и потегляме!
Never mistake motion for action...

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 16 Окт 2003, 16:02

Метро - Младост 9:00ч. :?: :D
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 17 Окт 2003, 1:25

Хора правиме ли го??? Никакви не се обаждате направо се паникьосвам???
Изображение
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 17 Окт 2003, 10:28

не е ли малко рано 9 часа-само питам :?:
има някаква минимална вероятност и аз да успея да дойда
Къде се събираме люлинската бригада?
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум