Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 03 Яну 2007, 21:14

тази кола беше готова през 2004г. още .. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 11 Яну 2007, 8:48

Изображение

Потребител
Аватар

Видео на Phantom Drophead Coupe

Мнение от loshoto » 16 Яну 2007, 9:26

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Мнение от Van » 18 Яну 2007, 19:42

Изображение
За 2009 г.- V12, 6 л, 500 к. с.
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Мнение от Van » 12 Апр 2007, 10:55

От централата на Rolls-Royce Motor Cars съобщиха, че ще добавян още една модификация към портфолиото на флагмана си Phantom. При него високото ниво на лукс ще бъде съчетано с адекватно на него ниво на сигурност чрез специална бронировка.
Специалният Phantom ще отговаря на най-високото международно ниво на сигурност VR7, но в същото време бронираният автомобил няма да се различава видимо по нищо от своя стандартен вариант, пише auto-press.com.

В конструкцията на колата ще бъдат включени високотехнологични композитни материали, а стъклените повърхности ще бъдат с доста по-голяма дебелина. Между отделните стъклени пластове ще има включвания от поликарбонатно фолио.

Въпреки че "тялото" на бронирания Rolls-Royce Phantom ще бъде сериозно подсилено, негово сърце няма да бъде пипано. Двигателят на автомобила ще остане непроменен- 453 конски сили и 720 Нм въртящ момент.
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 12 Апр 2007, 11:17

Dimo написа:Ако в гаража си имаш McLaren F1 за каране, няма да откажеш един такъв за возене, не за друго ми е гъзария ;)

Тцъ. Толкова грозна кола не бих си купил. Мога без да се замислям да изредя 20 коли, които веднага бих предпочел пред това нещо за всякакви цели и случаи.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 12 Апр 2007, 17:34

Feanor написа:Тцъ. Толкова грозна кола не бих си купил.

:clap: напълно вярно.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 13 Апр 2007, 8:54

отпред изглежда доста глуповато определено не е красива

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Апр 2007, 17:20

t_andonov написа:отпред изглежда доста глуповато определено не е красива

хайде поне кажете че на вас не ви харесва, не направо че мнооого грозна.Колата си има традиционен за ролс-ройс вид и носи толкова аристокрация в себе си,че ако ще и 100 модела да изредите,нищо не може даже да се приближи до обаянието на тази кола :idea: . А относно двигателя-от ролс-ройс говорят за ДОСТАТЪЧНО МОЩНОСТ и като цяло 0-100 и V-max са от последните приоритети на марката.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 13 Апр 2007, 17:57

acho.rs написа:

хайде поне кажете че на вас не ви харесва, не направо че мнооого грозна.Колата си има традиционен за ролс-ройс вид и носи толкова аристокрация в себе си,че ако ще и 100 модела да изредите,нищо не може даже да се приближи до обаянието на тази кола :idea: . А относно двигателя-от ролс-ройс говорят за ДОСТАТЪЧНО МОЩНОСТ и като цяло 0-100 и V-max са от последните приоритети на марката.

на мен лично фаровете не ми харесват иначе ролса си е доказана марка ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_KINGSIZE » 13 Апр 2007, 19:44

автомобил от висок клас - англииски аристократ със синя кръв и баварско сърце (е и както всичко останло де) :mhihi: :mhihi: Убийствена машина заслужава уважение 8)
i just wanna drift mister police officer don take away my license

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Апр 2007, 20:21

t_andonov написа:
acho.rs написа:

на мен лично фаровете не ми харесват иначе ролса си е доказана марка ;)

...то май на много хора не им харесват :mhihi: на мен също ! Представете си обаче как ще светят :idea: (май свтетодиоди бяха)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 16 Апр 2007, 11:17

acho.rs написа:хайде поне кажете че на вас не ви харесва, не направо че мнооого грозна.Колата си има традиционен за ролс-ройс вид и носи толкова аристокрация в себе си,че ако ще и 100 модела да изредите,нищо не може даже да се приближи до обаянието на тази кола :idea:

Колата е грозна :arrow: на мен не ми харесва. :lol:
Сериозно, прав си, че всеки си има вкус. Но пък аз си казвам личното мнение, така че не виждам проблема на "грозна". ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 21 Апр 2007, 11:47

Не ми допада. Фантома е по-добър като дизайн.

Обаче има един модел Майбах Екелеро, който е невероятен. И ако трябва да избирам, ще взема купите на Майбах пред кабриото на Ролс.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 21 Апр 2007, 12:17

vutov написа:Не ми допада. Фантома е по-добър като дизайн.

Обаче има един модел Майбах Екелеро, който е невероятен. И ако трябва да избирам, ще взема купите на Майбах пред кабриото на Ролс.

А тоя майбах си е една бройка и май от майбах нямат намерение да правят още...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум