Идея...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 16 Юли 2003, 9:00

преди няколко седмици пътувах до сандански и на магистралата се развали дарака. опитах да спра някой за да ме изтегли до пазарджик, но в продължение на 2 часа никой не спря. тогава си помислих че, не би било лощо да си имаме телефоните за да си помагаме при такива ситуации. мислех да предложа тук във форума, но се отказах поради това че карам опел, а като знам как ги мразите тези коли, реших че идеята ми е най-малкото глупава. предполагам че на който и от вас да се бях обадил, нямаше да ми помогне. но както и да е.
наистина е много добра идеята на колегата asen_x и дано да я осъществите, повярвайте ми има защо.един ден като си купя BMW и аз ще се присъединя към списъка, а до тогава ако някой му се наложи ( недай си боже) в бургас и региона номера ми е РАФАЕЛ

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 16 Юли 2003, 9:04

Аз това нещо го предложих преди много време на модераторите и кръстих темата Пътен бюлетин :wink: Доста пъти е разглеждана, но никой не се присъедини :cry:
Асене, стигнал си до моя извод и това е радващо защото това показва, че започваме да мислим еднакво. Дано не сме закъснели и дано не се сещаме за това само като ни се наложи а вече е късно.
Тази тема трябва да се разработи по-обстойно и мисля че на всеки ще е от полза :lol:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 16 Юли 2003, 11:39

абе май няма нужда от такова нещо
те БМВ-тата не се развалят камо ли да закъсаш с тях :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

не бе идейката е страхотна
и аз се присъединявам :)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 16 Юли 2003, 12:15

RAFF-приятел,
идеята е да обезпечим БМВ-Ентусиастите,без значение какво карат в момента,така че нямаше да има проблем.
Аз съм с двете ръце ЗА и се пиша доброволец да помагам за списъка и актуализацията.
Имам възможност и да напускам понякога(когато сме двама шофьори в пицарията) работа,за да помогна.
Живея и покривам Люлин и областите около него(Костинброт и другите села около Обеля)
работя в Центъра,така че и там не ми представлява проблем,ако никой не може мога да се разходя при възможност и до по-далеч
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 16 Юли 2003, 12:20

Колеги ЛЕКА и БЕЗАВАРИЙНА както казват таксиджиите :!: :!:
И дано не ви се налага да закъсвате :wink:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Юли 2003, 13:00

Fast-and-Furious, браво за бързата ти реакция :!: Явно всички сме готови кой с каквото може да помага така че ще го реализираме както е тръгнало това начинание. С теб ще изготвим списъка с желаещите да се включат. Ще го оформим в html вариант а после и във формат за разпечатка. Стига другите да са съгластни.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Юли 2003, 13:06

Господа ....не е задължително да карате БМВ за да се включите .... не е задължително и да имате съществени познания по устройството на автомобила. Винаги ще има с какво да сме си полезни ако не дай си Боже закъсаме.... Трябва ви само личен автомобил и телефон.

Така .....аз също като Ати, живея в Люлин и мога заедно с него да покривам района, околностите, разбира се винаги ще се отзова и за по-далечко.

Асен Христов

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tony » 16 Юли 2003, 17:45

Идеята ми харесва.
С радост бих помогнал.
Кюстендил и региона.

Антон Стоянов( Тони )

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 16 Юли 2003, 21:20

Идеята верно си я бива...........ето и телефон за контакт с мен ....покривам района на София....по-точно кв. Ив.Вазов....../според мен за хората от София и по-големите градове ще е хубаво да уточняваме и това/ ако някой пък закъса в района на Троянския балкан....също мога да се опитам да съдействам...макар и дистанционно :lol:
Изображение Изображение Изображение Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 16 Юли 2003, 21:58

Еййй мноо неща съм пропуснал за 10-ина деня ама :arrow: пишете ме и мен в тоз бюлетин :arrow: помагам когато мога :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 16 Юли 2003, 23:11

И аз съм ЗА.Ако случайно някои тръгне към Исперих или Разград и недай си Боже стане нещо може да ми се обади. :wink: :wink:
Момчил
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от batDancho » 17 Юли 2003, 7:28

Горна Оряховица

имам теглич, има и въже /дано да не ми дотрябват/

088 884128

Йордан Енчев

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M3
Мечтае да кара: Е46 М3
Детайли за колата: чудесна :)

Мнение от val » 17 Юли 2003, 11:16

идеята е супер... очевидно има много ентусиасти, но най-добре да действаме- вече има и доброволци които ще се заемат с изготвяне на списъка, нека един от тях да каже да речем е-маил или нещо такова, където всеки от нас да изпраща тел и каквото там е необходимо и да осъществим тази супер идея
let the BMW be with you

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 17 Юли 2003, 13:17

Давайте i-mail и да пращаме информацията !
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 17 Юли 2003, 17:50

Найстина темата набра доста инерция и мисля, че е време да спрем да си пишем телефоните така безразборно за да не станат грешки. Поради тази причина ще помоля всички, които имат желание да се включат да ми пишат имената си, телефоните си и адресите на лично съобщение, като аз ще ги систематизирам и с Асен ще ги качиме на уеб страница! Тези които вече са си дали телефони ще ги събера от тук и след това ще ги изтрия, затова недеите да ми пращате ЛС и хората които вече са си дали данните.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Предишна

Назад към Основен Форум