Идея...
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- RAFF
- младши ентусиаст
-
преди няколко седмици пътувах до сандански и на магистралата се развали дарака. опитах да спра някой за да ме изтегли до пазарджик, но в продължение на 2 часа никой не спря. тогава си помислих че, не би било лощо да си имаме телефоните за да си помагаме при такива ситуации. мислех да предложа тук във форума, но се отказах поради това че карам опел, а като знам как ги мразите тези коли, реших че идеята ми е най-малкото глупава. предполагам че на който и от вас да се бях обадил, нямаше да ми помогне. но както и да е.
наистина е много добра идеята на колегата asen_x и дано да я осъществите, повярвайте ми има защо.един ден като си купя BMW и аз ще се присъединя към списъка, а до тогава ако някой му се наложи ( недай си боже) в бургас и региона номера ми е РАФАЕЛ
наистина е много добра идеята на колегата asen_x и дано да я осъществите, повярвайте ми има защо.един ден като си купя BMW и аз ще се присъединя към списъка, а до тогава ако някой му се наложи ( недай си боже) в бургас и региона номера ми е РАФАЕЛ
Аз това нещо го предложих преди много време на модераторите и кръстих темата Пътен бюлетин
Доста пъти е разглеждана, но никой не се присъедини
Асене, стигнал си до моя извод и това е радващо защото това показва, че започваме да мислим еднакво. Дано не сме закъснели и дано не се сещаме за това само като ни се наложи а вече е късно.
Тази тема трябва да се разработи по-обстойно и мисля че на всеки ще е от полза

Асене, стигнал си до моя извод и това е радващо защото това показва, че започваме да мислим еднакво. Дано не сме закъснели и дано не се сещаме за това само като ни се наложи а вече е късно.
Тази тема трябва да се разработи по-обстойно и мисля че на всеки ще е от полза

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
RAFF-приятел,
идеята е да обезпечим БМВ-Ентусиастите,без значение какво карат в момента,така че нямаше да има проблем.
Аз съм с двете ръце ЗА и се пиша доброволец да помагам за списъка и актуализацията.
Имам възможност и да напускам понякога(когато сме двама шофьори в пицарията) работа,за да помогна.
Живея и покривам Люлин и областите около него(Костинброт и другите села около Обеля)
работя в Центъра,така че и там не ми представлява проблем,ако никой не може мога да се разходя при възможност и до по-далеч
идеята е да обезпечим БМВ-Ентусиастите,без значение какво карат в момента,така че нямаше да има проблем.
Аз съм с двете ръце ЗА и се пиша доброволец да помагам за списъка и актуализацията.
Имам възможност и да напускам понякога(когато сме двама шофьори в пицарията) работа,за да помогна.
Живея и покривам Люлин и областите около него(Костинброт и другите села около Обеля)
работя в Центъра,така че и там не ми представлява проблем,ако никой не може мога да се разходя при възможност и до по-далеч
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Новини
-
Fast-and-Furious, браво за бързата ти реакция
Явно всички сме готови кой с каквото може да помага така че ще го реализираме както е тръгнало това начинание. С теб ще изготвим списъка с желаещите да се включат. Ще го оформим в html вариант а после и във формат за разпечатка. Стига другите да са съгластни.

- Новини
-
Господа ....не е задължително да карате БМВ за да се включите .... не е задължително и да имате съществени познания по устройството на автомобила. Винаги ще има с какво да сме си полезни ако не дай си Боже закъсаме.... Трябва ви само личен автомобил и телефон.
Така .....аз също като Ати, живея в Люлин и мога заедно с него да покривам района, околностите, разбира се винаги ще се отзова и за по-далечко.
Асен Христов
Така .....аз също като Ати, живея в Люлин и мога заедно с него да покривам района, околностите, разбира се винаги ще се отзова и за по-далечко.
Асен Христов
Идеята верно си я бива...........ето и телефон за контакт с мен ....покривам района на София....по-точно кв. Ив.Вазов....../според мен за хората от София и по-големите градове ще е хубаво да уточняваме и това/ ако някой пък закъса в района на Троянския балкан....също мога да се опитам да съдействам...макар и дистанционно 

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
И аз съм ЗА.Ако случайно някои тръгне към Исперих или Разград и недай си Боже стане нещо може да ми се обади.
Момчил

Момчил
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
идеята е супер... очевидно има много ентусиасти, но най-добре да действаме- вече има и доброволци които ще се заемат с изготвяне на списъка, нека един от тях да каже да речем е-маил или нещо такова, където всеки от нас да изпраща тел и каквото там е необходимо и да осъществим тази супер идея
let the BMW be with you
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Давайте i-mail и да пращаме информацията !
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Найстина темата набра доста инерция и мисля, че е време да спрем да си пишем телефоните така безразборно за да не станат грешки. Поради тази причина ще помоля всички, които имат желание да се включат да ми пишат имената си, телефоните си и адресите на лично съобщение, като аз ще ги систематизирам и с Асен ще ги качиме на уеб страница! Тези които вече са си дали телефони ще ги събера от тук и след това ще ги изтрия, затова недеите да ми пращате ЛС и хората които вече са си дали данните.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2