Нови гуми

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 08 Юли 2003, 10:06

Yokohama И TOYO СА СТРАХОТНИ ГУМИ, ЦЕНИТЕ ИМ СА ДОСТА ДОБРИ ЗА ТОВА КОЕТО ПРЕДЛАГАТ КАТО КАЧЕСТВА, ИЗОБЩО ЯПОНЦИТЕ ЗНАЯТ КАК СЕ ПРАВЯТ ГУМИ И ПИЛИ ЗА ГРАДСКИ УСЛОВИЯ :D :D :D :D :D
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 08 Юли 2003, 13:13

BMW///M-ma6inata написа:Ние скоро си купихме за предни LASSA IMPETUS ....

Аз Rover-а го взех с Lassa Impetus 2 195/50/15 отпред, предишния собственик ги е слагал и са нови, отзад съм с Barum Bravura 205/50/15 отново нови пак слагани от същия човек... незнам какъв стил имате на каране, но вярвайте това са е***ти простите гуми.. Колата е 5 пъти по-твърда и ниска от Golf-a ми, гумите се водят най-спортни серии на съответните фирми, отделно са доста по-ниски, по-широки са, а аз немога и да си помисля да достигна скоростта на влизане и излизане в завой от тези с конвенционален автомобил с Michelin Energy XT2 гума.. И това е на сухо! За мокро въобще е излишно да говорим .. там съм като Петър Попангелов в завоите. Вървя с вратите ще кажеш, че Rover-а ми е задно предаване! Отвратителни гуми, но сърце не ми дава да ги хвърля при положение, че са с "мустаците" още! Сега работя над изтриването им ;) Lassa е вярно фирма на Bridgestone, но нямат ама нищо общо с фирмата майка .. отделно ги правят в Турция :? Според мен за гуми и спирачки компромиси не трябва да се правят особено, ако се кара остро :roll:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 08 Юли 2003, 14:02

можеш да имаш и най-добрите гуми на света ама като са различни отпред и отзад няма какво толкова да очакваш като сцепление на пътя.
две различни фирми две различни шарки преполагам две вида материал - колата направо трябва да полудява по завоите
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Юли 2003, 16:42

Barum Bravura пари да ми дават - няма да сложа
ако ще и само от суеверие
имам печален опит с тези гуми :?
не биха могли да измислят по-дървена гума

що се отнася до различните гуми отпред и отзад - ако искаш да те повозя малко да си промениш мнението? :lol: :D :bchug:

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 08 Юли 2003, 16:58

Turturelo написа:
BMW///M-ma6inata написа:Ние скоро си купихме за предни LASSA IMPETUS ....

... незнам какъв стил имате на каране, но вярвайте това са е***ти простите гуми..

На баща ми доста му тежи десния крак като седне в колата,нищо че е печка,ама при положение,че планува да я сменя скоро,е много глупаво да купи Дънлоп примерно,после тези пари не се избиват :wink:

Предишна

Назад към Основен Форум