Какво ще правим с парите?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Tullamore is my middle name
Аватар

Мнение от Utah » 02 Юли 2003, 7:56

Малко късно се включвам, но с две думи:
идеята за дарения на децата е страхотна, но мисля че с тия стотина лева, които ще съберем си е излагация - според мене трябва да са повече.

С Любо (MegOFF) и Киро (BAWARECA) вече няколко пъти обсъждахме необходимостта от голям трансперант на клуба. Сутринта като идвах на работа видях реклама на LBB Божинов и се сетих, че така или иначе са събрани пари, които биха стигнали точно за това. Ако не са достатъчно ще се съберат още.

Какво мислите по въпроса ????

Потребител
Аватар

Мнение от Peteto » 02 Юли 2003, 8:47

Ей Вие сте много готини!!!
Много се радвам, че ще помогнем :D :D :D
Ще се видим на сбирката в неделя!!!
Zdraveite fenove,nadiavam se da ima i fenki!

viper
Аватар

Мнение от viper » 02 Юли 2003, 9:15

Абе на мене ми остана от предишния офис един транспарант - много яко направен. Подложката да я ползваме, а да си изрежем само фолио и сме готови

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 02 Юли 2003, 9:39

ами изхождайки от моето положение в момента,аз лично трудно ше заделя точно на този етап,преди заплата много пари,но пък имам страшно много грешки и стари играчки.така че може би идеята да вложим събраните пари за знаме на клуба,пък да отидем с играчки и дрехи до дома за сираци е по-добра.само кажете кога ще ходим до дома,че да се прииготвя като хората :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Потребител
Аватар

Мнение от Peteto » 02 Юли 2003, 9:40

MegOFF каза да гласуваме какво ще правим с парите и ще се разберем на сбирката, аз ще дойда и ще говоря и от името на MegOFF, защото той каза че няма да може да присъства!!!
Zdraveite fenove,nadiavam se da ima i fenki!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 02 Юли 2003, 11:02

Аз пък мисля да си изрежа на голям картон еблемата на БМВ като формичка и после с черен, син и бял спрей да я изографисвам тук там :) Върти ми се в главата някой от вас с по-мощните коли да остави на божурище един як черен кръг от гуми и вътре да монтирам емлемата :) :) :) Иначе за децата дрешки, играчки и други е много добро, а ако всеки отдели по 5лв. дошълнително ще могат да се вземат поне 100 шоколада на едро, които не са малко. Знам ли? И за транспаранта по още 5лв. и ще се направи. Какво мислите? 10лв. дори и аз мога да си позволя май, а и може да глобя родителите малко за дарение допълнително... :) Та в крайна сметка:

1. С тези пари, които имате + още малко - транспарант.
2. За децата дрешки, играчки и други. Допълнително по 5лв. на човек. Ако сме 20 души, което мисля, че даже е доста малко стават 100лв, което не е малка сума, особено ако купим нещо на едро. А аз мисля, че ще сме и повече. А какво значи, че ще изглеждаме мизерни с толкова пари? Няма да сме, защото не само парите имат значение :)
Изображение
Изображение

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 02 Юли 2003, 12:10

Идеята е страхотна.....наистина ще е хубаво да организираме нещо за децата. Трябва да поразпитаме тук там за някой дом който наистина има нужда от помощ, щото на много от тях вече доста се помага от други организации. Едни познати пък от младешкия клуб Ротари поеха издръжката на едно бебе за една година.....всеки месец плащат за храна,памперси и т.н.т...това също е идея.....незнам дали ще можем да го организираме обаче :roll: Иначе дрешки и играчки верно можем да съберем и да занесем някъде. :lol:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум