BMW се у4и от...
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Смок написа:Ами честно казано бих се радвал дизел да издуха автомобил с 354 коня и правещ 0-100 за 5,4 сек. (за Т-модела)![]()
Между другото забравих и C 55 AMG T-model от предишната С-класа, както и Е 55 AMG T-model, също предишната Е-класа.
ама ти за C32 или за C55 говориш, че прави 5,4 сек. Бриах тия автомобили

ама пак ти казвам че пишеш за C+T klass AMG(Аз съм Местния Гъзар)

а все пак 330d touring прави 7,8 0-100км/ч не е зле за дизел.

C32 K AMG Т-модел прави 0-100 за 5,4 сек. Седана е по-бърз разбира се.
Ами AMG си е толкова Мерцедес, колкото и ///M са БМВ. Ако приемаш едните, трябва да приемаш и другите. След това има Alpina, Brabus, Lorinser и тнт, но ги оставяме настрана, защото са си независими фирми.
Изводът от цялата работа е това, което се опита да каже wizi - за добро или лошо, BMW за сега не е представен на пазара за т. нар. спортни комбита. Не че едно 330i touring не е спортно, но не е това, за което говорим. Вероятно няма да е така за дълго и БМВ скоро ще трябва да се появят и в тази, твърде добре развиваща се ниша.
П.П. Между другото, като стана дума за дизели C30 CDI AMG прави 0-100 за 6,8 сек
Ами AMG си е толкова Мерцедес, колкото и ///M са БМВ. Ако приемаш едните, трябва да приемаш и другите. След това има Alpina, Brabus, Lorinser и тнт, но ги оставяме настрана, защото са си независими фирми.
Изводът от цялата работа е това, което се опита да каже wizi - за добро или лошо, BMW за сега не е представен на пазара за т. нар. спортни комбита. Не че едно 330i touring не е спортно, но не е това, за което говорим. Вероятно няма да е така за дълго и БМВ скоро ще трябва да се появят и в тази, твърде добре развиваща се ниша.
П.П. Между другото, като стана дума за дизели C30 CDI AMG прави 0-100 за 6,8 сек

Само Дизел!
- viper
-
Нещо не мога да схвана смисъла на комбинацията комби+спорт. Първо комбито отзад е отрязано и създава невероятен вакуум след себе си - това да е куца аеродинамиката хич не се връзва със спорта а, пък да си натовариш половината къща + деца, куче, жена и т.н. и да караш с 200км/ч. ама въобще. Абе като поостарея сигурно ще си купя и аз такова - ама за сега седана си е върха 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Смок стига с тия АМГ-та, кажи за един Мерцедес нормален кое БМВ ще бие.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Re: answer
//MegOFF написа:http://www.behindmatrix.com/e30/fotost/f01062/f01062.htm![]()
![]()
![]()
![]()
Абе този S38B36 не е ли М5 двигател? Какво прави в Alpina? Някаква присадка ли е?
Само Дизел!
Fast-and-Furious написа:Смок стига с тия АМГ-та, кажи за един Мерцедес нормален кое БМВ ще бие.
Aми тези достатъчно нормалнили са:
S600, SL600, CL600 :mha: :mha: :mha:
ОК, вижте сега, не искам да се заяждаме.
Просто исках да кажа, това което казах, а именно, пазарът на спортните комбита от висок клас за сега се доминира от Мерцедес и, колкото и да ми е неприятно, Ауди. БМВ просто още го няма там.
Само Дизел!
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
не бях
не бях виждал s600
комби ама щом казваш значи има
представям си го едно такова голямо
става супер за катафалка

представям си го едно такова голямо
става супер за катафалка

viper написа:Нещо не мога да схвана смисъла на комбинацията комби+спорт. Първо комбито отзад е отрязано и създава невероятен вакуум след себе си - това да е куца аеродинамиката хич не се връзва със спорта а, пък да си натовариш половината къща + деца, куче, жена и т.н. и да караш с 200км/ч. ама въобще. Абе като поостарея сигурно ще си купя и аз такова - ама за сега седана си е върха
абе не е спортно ама е красиво

пък и си е друго едно никакво комби да искори за 6,5 примерно, егати семейната кола

65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5