BMW E30
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe, BMW E91 320
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: BMW E36 Coupe - N52B20
отг::BMW E30
Какво ще кажете за 323i E30/В23`85
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
323-ката също е яка кола. Когато си избирах Е30-ска отначало се занислях и за такава - допълнителен плюс е че е 150 коня и е под границата за акциз при внос, когато при 325-цата вече става кофти - мноо голям тоя акциз... Иначе понеже са по-старички (до '85-'86 произвеждани) в БГ е трудно да се намери запазен екземпляр.
LandShark
'89 "316"
LandShark
'89 "316"

V momenta karam 320i, no predi 5-6 god.imah 323i i za men tova e nai dobria izbor v saotno6enie cena, ka4estvo, razhod, mo6nost i o6te dosta ne6ta.Minusa e 4e sa riadkost.A otnosno akciza az se zanimavam s obmitiavane na stoki i moga da ti kaja 4e ako se opita6 da zaobikoli6 vaprosnia akciz triabva parvo da znae6 na koi da si plati6 za uslugata, vtoro stava mnogo trudno za6toto dosta poznati mitni4ari si imaha problemi zaradi podobni slu4ai i treto i mojebi NAI VAJNO po tozi na4in edna kola ot redovna ia prai6 neredovna i moje da si ima6 problem i zakonovo.
Ina4e i 320i si e mnogo dobar motor.
Ina4e i 320i si e mnogo dobar motor.
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Abe hora ne se nabiwaite s tiq koli s akcizi... twa e ludost... tq posle e wechno washa. A nali wse pak iskame da se upgrate-wame ot wreme na wreme ... To i az sym fen na Audi 90 2.3 20V ama tiq 170hp za men predi wsichko znachat 3485USD akzic. Oswen towa az ne wijdam kak moje da se nameri w BG 325 ili 323 ili nqkoe takowa zwerche, koeto da ne e now wnos i da e w dobro systoqnie. Qsno e che ste fenowe i che ste gotowi da plashtate za da e dobre kolata... i az sym taka s moita ... ama zashto da se nabiwate w izlishni razhodi, az towa nemoga da razbera... oswen che sa izlishni sa i bezsmisleni.
Imam edin priqtel, koito kara 635CSi predi q beshe obqwil za prodawane, ama posle mu stana muchno i se otkaza da q maxa. Ami pri nego kato gledam za kwo izwajdane ide rech ebi mu maikata, inache za hubawi koli si goworim spor nqma. Ama dyrjawata e nedoklatena!
Imam edin priqtel, koito kara 635CSi predi q beshe obqwil za prodawane, ama posle mu stana muchno i se otkaza da q maxa. Ami pri nego kato gledam za kwo izwajdane ide rech ebi mu maikata, inache za hubawi koli si goworim spor nqma. Ama dyrjawata e nedoklatena!
- kbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe, BMW E91 320
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: BMW E36 Coupe - N52B20
Моята е отдавна узаконена 320-ка, но всъщност си е 323. Без да искам се запознах с тоя който я е вкарал, тъй като аз съм втория и собственик в България и той ми каза, че е 323, почти не хванах вяра. Когато обаче преди десетина дни ми отказа бензиновата помпа заради онова реле от 84 кинта и започнах да разхвърлям колата и да търся сноповете с кабелите и тъй като знаех какви цветове търся (имам една таблица за различните модели) попаднах на разликата. На 320-ката проводника за захранването на бензиновата помпа е зелен с червено а на 323-ката е зален с виолетово. Моят излизи вторият. Честно казано се радвам защото плащам 129 коня, а карам 150. А екземпляра дано да го видиш някой ден, защото си заслужава - още не съм успял да мина върху него. 323-ка двувратка, ел.стъкла, ел.огледала, ел.люк, борд.компютър, ляти ATS джанти 15", тунинг, махагон, кожен салон и най-готиното, страшен самолет е въпреки 250-те си хиляди.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2