tresene na kolata :((

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

отг::tresene na kolata :((

Мнение от BMW_POWER » 20 Май 2002, 14:34

Получавал съм такова нещо на Е30. Оказа се скоростна кутия. Но го правеше на 3-та и 5-та. А ти говориш само за км/ч.

Потребител
Аватар

Мнение от moonghost » 20 Май 2002, 14:37

wij ,az imax sashtiq problem pri nad 160km /4as,prowerix kakwo li ne dori i djantite smenix no problema si ostawashe, posle otidox do edin poznat ot dimitrowgrad koito beshe na kursowe w centralata na bmw -toi mi ka4i kolata na kanala i pogledna edna malka os koqto i zabrawix imeto kak se kazwa no e znam kolko struwa i kak izglejda :) ,smeni e i nqmax nikawi problemi ot tozi rod, chastta struwa 185lv bez dds , sega nqmam nikakwi problemi .land moje da ti kaje koq e tazi chast ako li ne mi drasni az shte se obadq w dimitrovgrad ga popitam maistora kak se kazwashe towa neshto :) , a +50lv za remonta -dano da e towa problema

Потребител
Аватар

Мнение от Mr. Benchmark » 30 Май 2002, 21:27

Mislia che ima shans da ti pomogna.
As imah absolutno sushtia problem kato tvoia.Sled strashno hodene po mukite (i maistorite :-)) se okaza che sa golemite zadni tamponi na dolnia nosach, gledano ot dolo se padat pochti v krakata na putnicite i sa golemi kolkoto iumruk. Struvat po okolo 20lv. za broika. Sled smianata kolata "zaspa".Imai predvid che moze da izglezdat shto gode chitavi, ama te sa mnogo golemi i s shtanga trudno se usukvat vidimo za da poznaesh che sa fitka:-)

Предишна

Назад към Основен Форум