ЗАПЛАХИ ПО ПОЩАТА

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 09 Апр 2003, 12:27

И накрая ще заявя НА КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ :!: :!: [/quote]
Това ми хареса :wink:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 M5

....

Мнение от RS-MAD » 09 Апр 2003, 14:24

//MegOFF я вкарай мом4ето в далаверата може пък да му се опече тиквата :D :D :D
Явно нещо го е загризало съмнението и сега се чуди на коя марка да кове подложки за мишки ....

И LOOSER-4o ако се правиха пари от начинания свързани главно с ентусиазъм и хоби ... то надали някой стеше да има проблеми с парите .... така че , не се зъби като малко крокодил4е а си стегни гащите ... и не си пускай главата в отпуска :twisted: :twisted: :twisted:

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 09 Апр 2003, 15:49

А бе хора не е той човека където ще каже какво ,кога и как ще става.Затова не му се връзвайте много , не заслужава такова голямо внимание :wink:
Нали знаете лафа : Кервана си върви , кучетата си лаят !
Споменавайте го с добро и него и м...а му и това е ......

viper
Аватар

Мнение от viper » 09 Апр 2003, 16:13

Пичове, искам да поднеса искрените си извинения, щото май аз забърках таз невероятна каша :oops: Ама какво да се прави - ша ма кофите :wink:

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 09 Апр 2003, 19:25

viper написа:Пичове, искам да поднеса искрените си извинения, щото май аз забърках таз невероятна каша :oops: Ама какво да се прави - ша ма кофите :wink:

:dunno: би ли обяснил какво имаш предвид :?:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 09 Апр 2003, 20:12

:yes:
pAbLo написа:Ехх ако се правеха пари от членски внос и маус падове аз ще пусна 100 форума дами и господа Губещи :!: :!: Нито съм нито ще стана член на този клуб (просто още не съм направил пачката от форумите за да си купя БМВ) но смятам в най-скоро време да започна със тая дейност явно е печеливша :lol: :lol:
И КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ СИ ТЕ БРЕ МЛАДЕЖО ДА ДЪРЖИШ СМЕТКА НА КРЪЧМАРЯ :nono: :nono: :maad: :maad: Гледаи си твоита Паница и не надзъртаи където не ти е мястото :!: Мразя го тоя лаф ама ще го КАЖА: Заради такива като теб сме на тоя хал :!: :!: :!: Хората се мъчат да направят нещо от нищото а ти на Подкован кон опашката вдигаш :no: Ти с кво ще се похвалиш че си постигнал в тоя Живот :?: Или то си личи по ника ти - Looser :?:
Мразя да зимам страна в спорове винаги съм търсил разбирателството ама явно тук ще трябва да обадя с мнение.

И накрая ще заявя НА КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ :!: :!:
:yes:

P.S Момчета извинявам ви се но съм съгласен с колегата и няма какво да добавя за този тип
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 09 Апр 2003, 22:37

Ми да - да се изнася! Аз бях един от отговорилите на постинга , та много хубьво ,че си го изтрил. Предполагам Megoff е прочел написаното от мен. Чудя се обаче тоя само за това ли се е регистрирал...

viper
Аватар

Мнение от viper » 09 Апр 2003, 22:45

Fast-and-Furious написа:
viper написа:Пичове, искам да поднеса искрените си извинения, щото май аз забърках таз невероятна каша :oops: Ама какво да се прави - ша ма кофите :wink:

:dunno: би ли обяснил какво имаш предвид :?:

Ми с една тема за отстъпките в Дару.
Пак sorry :x

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 10 Апр 2003, 0:10

Докато си събера мислите и Владо вече ги написал вместо мен :wink:

Ей ти,пощенския терорист,ако си от Пловдив обади ми се :!:
Няма много да те бия,само два туката щи опукам,да ти се понамести малко мозъка :evil: :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 10 Апр 2003, 0:34

Аман от изроди,

Заради такива като дето е писал на президента аз си смених емайла който се показва на клуба.....защото ми препалниха пощеснката кутия след като се появи онази хубавица мими :evil:

Но пак за това си направих по готин емаил...bmwteamcanada@yahoo.com :D

Иначе за моусе падовете...както ни учат по икономиката, ако паднеш под 50% печелба чисто и просто напускаш пазара....АБРЕ НЯКОЙ ДА НЕ ГО Е КАРАЛ ТОЯ НА СИЛА ДА СИ КУПОВА ТА МУ СЕ ОБЯСНАВАМЕ :?:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Re: ЗАПЛАХИ ПО ПОЩАТА

Мнение от 3C » 10 Апр 2003, 5:40

//MegOFF написа: ДНЕС ПОЛУЧИХ СЛЕДНИЯ ИМЕЙЛ: .............

Не можеш ли да му видиш IP адреса ot коeто PC toi пише, така chе по този наchин да разбереш кои е :?:

later :D

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Апр 2003, 7:29

Роската написа:Докато си събера мислите и Владо вече ги написал вместо мен :wink:

Нали знаеш, че сме по "тази" част.. Трябва да се заместваме от време на време ;)

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 10 Апр 2003, 9:53

3C написа:
Не можеш ли да му видиш IP адреса ot коeто PC toi пише, така chе по този наchин да разбереш кои е :?:

Почти безполезно е. С тези компютърни зали и dial-up доставчици...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Joreto » 10 Апр 2003, 10:12

Абе я го зарежете тоя, той не заслужава вниманието което му отделяте. Като не му изнася да си взима працалките и да го няма.
W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 10 Апр 2003, 12:29

Alpina написа:
3C написа:

Почти безполезно е. С тези компютърни зали и dial-up доставчици...

в случая ако ви кажа откъде е направо ще паднете под масата :lol: :lol: :lol: :lol:
за момента ме помолиха едни добри хора информацията да не се разпространява 8) 8)

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум