Като ще е кирилица...
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Turturelo написа:Ако исках да го напиша заради теб щях да ти упомена името както го направих предния път! Говорех общо в случая! И на мен не ми са удобни много неща, но се старая ...
OK Turturelo (my BAD

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
за кирилицата...
Малко късно, но и аз да се включа по темата.
Кирилицата я въвеждаме във форума като основно средство за писане най-вече понеже е МНОГО ПО-ЛЕСНО да се чете един постинг на български език писан с кирилски букви, отколкото постинг на български език писан с латински букви. Това обаче не означава че трябва да преминаваме в крайности и да пишем всичко на кирилица. Всеки си има право на избор де, но аз предпочитам да пиша BMW пред БМВ, и предпочитам да видя написано BMW 325i M-Technik вместо БМВ 325и М-Техник. Но за тия дребни подробности - всеки има свободата да решава сам. Същото се отнася и до никовете - дали ще са с кирилски или латински букви си е работа само на притежателя на ника. Както му харесва така се регистрира (но веднъж регистрирал се повече не може да си сменя ника!).
Затова още веднъж ви призовавам: не изпадайте в дребни подробности! За мен е най-логично като се пише на български да се използва кирилица, като се пишат термини - в зависимост от термина да се използва най-подходящата за ЧЕТЛИВОСТТА му азбука, а за никове - собственика сам си избира.
Кирилицата я въвеждаме във форума като основно средство за писане най-вече понеже е МНОГО ПО-ЛЕСНО да се чете един постинг на български език писан с кирилски букви, отколкото постинг на български език писан с латински букви. Това обаче не означава че трябва да преминаваме в крайности и да пишем всичко на кирилица. Всеки си има право на избор де, но аз предпочитам да пиша BMW пред БМВ, и предпочитам да видя написано BMW 325i M-Technik вместо БМВ 325и М-Техник. Но за тия дребни подробности - всеки има свободата да решава сам. Същото се отнася и до никовете - дали ще са с кирилски или латински букви си е работа само на притежателя на ника. Както му харесва така се регистрира (но веднъж регистрирал се повече не може да си сменя ника!).
Затова още веднъж ви призовавам: не изпадайте в дребни подробности! За мен е най-логично като се пише на български да се използва кирилица, като се пишат термини - в зависимост от термина да се използва най-подходящата за ЧЕТЛИВОСТТА му азбука, а за никове - собственика сам си избира.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2