може ли бе ???
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
boost написа:...
Да, може да говорят, но хора които ме познават! По тази логика аз не те познавам, но ако кажа, че си ГЕЙ ще бъда ли прав?

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Ако си останал с такова впечатление от постовете ми значи го говори ,но не мисля че е така.
Мислиш или си сигурен

А мойто мнение за теб е създанено на базата на това което си изписал във форума.
Пич, в интернет можеш да се изкараш и Вин Дизел ако искаш. За това ти казах да не бързаш да даваш мнение за човек без да го познаваш

Май се отклонихме от темата и модераторите ще ни се карат,няма смисъл да се ядеме повече.
Я дай от тук натам да се разбереме на ЛС, защото сега ще стане скъпо и може да изгубиме детската аудитория

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе какво значение има, че тъпанара ударил мотора е карал БМВ. Би могъл да е и с всякаква друга кола. Че много селяни карат БМВ- та не мисля, че е тайна, нека с тия караници в официалния форум не се нареждаме сред тях.
Аз лично никога не преча и не засичам нарочно мотоциклетисти, дори и тия със скутерите, а на извънградско когато се разминавам с такъв отбивавам колкото се може по- вдясно за да не ги притеснявам.
Много се кефя на сякакви изроди с 1000+сс мотори просто щото аз нямам достатъчно ташаци да карам такава изродия.
Аз лично никога не преча и не засичам нарочно мотоциклетисти, дори и тия със скутерите, а на извънградско когато се разминавам с такъв отбивавам колкото се може по- вдясно за да не ги притеснявам.
Много се кефя на сякакви изроди с 1000+сс мотори просто щото аз нямам достатъчно ташаци да карам такава изродия.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
BAYRON написа:bum_bum написа:Ми ко ги шибна в резервоара, да не съм ги намерил в гората я))
прово казано а тоя с мотора си е виновен сам само дето те са като пешаците и те да са виновни тебе ще изкарат виновен . Тия са си писали завещанията като са взели книжка за мото
Виновен си е сам когато се удари в дърво или излети от пътя поради висока скорост.
Когато ти си го ударил с твоята кола при неправилна маневра и явно нарушение на правилника, си виновен ти.
В конкретния случай няма значение дали двамата в катастрофата са били с мотори, коли, БМВта или колелета!
Ако имате нещо против моторджиите си пуснете отделна тема и се изказвайте там!
А ако някой ми плесне огледалото със 150 няма да си помисля, че всички моторджии са като него, както и не искам мен да ме считат за мутра, защото мутрите карат БМВ.
В крайна сметка тия дето карат със 150 с мотор в града почти всяка седмица ги чета в нещастните случаи по новините, и ги съжалявам.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
моториста по правило е виновен ,щото си мисли че кара изтербител ,пък бил той и 15 годишен издухан барутник .. аз такъв моторист с под 150 из града не съм засичал .. той си потегля с толкоз .. ся ако пия още едно може даже да изляза да потърся някой 

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
:)
Fking написа:BOBSI, нагъл си...
Я по спокойно... Всеки си има право на лично мнение ...не си човек на който бих го налагал

Били се обосновал какво ще рече НАГЪЛ... като го употребяваш би трябвало да знаеш значението на думата...
Защото ако те нарека тъп .....Ти как би реагирал аааа?????????
Смешно е

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Georgieff написа:между теб и мен?

Такива като мен...такива като теб ....
какви примери даваш ме размиваш

Вземи прочети тази тема която е пълна безсмислица и после се опитай да кажеж нещо ....

- X-citer
-
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
X-citer написа::!: http://focus-news.net/index.php?catid=1 ... PHPSESSID=
мммда това го видях преди около 1 час като ходих до Младост .... бяха от цепили района...

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3