може ли бе ???

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 24 Авг 2005, 20:16

boost написа:...

Да, може да говорят, но хора които ме познават! По тази логика аз не те познавам, но ако кажа, че си ГЕЙ ще бъда ли прав?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 24 Авг 2005, 20:38

Ако си останал с такова впечатление от постовете ми значи го говори ,но не мисля че е така.:gay: :mhihi: :mhihi: :mhihi: А мойто мнение за теб е създанено на базата на това което си изписал във форума. ;)
Май се отклонихме от темата и модераторите ще ни се карат,няма смисъл да се ядеме повече.

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 24 Авг 2005, 20:44

Ако си останал с такова впечатление от постовете ми значи го говори ,но не мисля че е така.

Мислиш или си сигурен :?:
А мойто мнение за теб е създанено на базата на това което си изписал във форума.

Пич, в интернет можеш да се изкараш и Вин Дизел ако искаш. За това ти казах да не бързаш да даваш мнение за човек без да го познаваш :!:
Май се отклонихме от темата и модераторите ще ни се карат,няма смисъл да се ядеме повече.

Я дай от тук натам да се разбереме на ЛС, защото сега ще стане скъпо и може да изгубиме детската аудитория :!:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Авг 2005, 21:07

Конфликта - на ЛС :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Авг 2005, 22:13

Абе какво значение има, че тъпанара ударил мотора е карал БМВ. Би могъл да е и с всякаква друга кола. Че много селяни карат БМВ- та не мисля, че е тайна, нека с тия караници в официалния форум не се нареждаме сред тях.
Аз лично никога не преча и не засичам нарочно мотоциклетисти, дори и тия със скутерите, а на извънградско когато се разминавам с такъв отбивавам колкото се може по- вдясно за да не ги притеснявам.
Много се кефя на сякакви изроди с 1000+сс мотори просто щото аз нямам достатъчно ташаци да карам такава изродия.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от sev » 24 Авг 2005, 23:19

bum_bum написа: аз нямам достатъчно ташаци да карам такава изродия.

трябват само 2бр. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Авг 2005, 1:41

Ми ко ги шибна в резервоара, да не съм ги намерил в гората я :)))
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 25 Авг 2005, 3:58

bum_bum написа:Ми ко ги шибна в резервоара, да не съм ги намерил в гората я :)))

прово казано а тоя с мотора си е виновен сам само дето те са като пешаците и те да са виновни тебе ще изкарат виновен . Тия са си писали завещанията като са взели книжка за мото
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 25 Авг 2005, 13:39

BAYRON написа:
bum_bum написа:Ми ко ги шибна в резервоара, да не съм ги намерил в гората я :)))

прово казано а тоя с мотора си е виновен сам само дето те са като пешаците и те да са виновни тебе ще изкарат виновен . Тия са си писали завещанията като са взели книжка за мото

Виновен си е сам когато се удари в дърво или излети от пътя поради висока скорост.
Когато ти си го ударил с твоята кола при неправилна маневра и явно нарушение на правилника, си виновен ти.

В конкретния случай няма значение дали двамата в катастрофата са били с мотори, коли, БМВта или колелета!

Ако имате нещо против моторджиите си пуснете отделна тема и се изказвайте там!
А ако някой ми плесне огледалото със 150 няма да си помисля, че всички моторджии са като него, както и не искам мен да ме считат за мутра, защото мутрите карат БМВ.
В крайна сметка тия дето карат със 150 с мотор в града почти всяка седмица ги чета в нещастните случаи по новините, и ги съжалявам.

Потребител
Аватар

Мнение от sev » 25 Авг 2005, 20:54

Тия са си писали завещанията като са взели книжка за мото[/quote]

иха!!!! рече и отсече! Ти нямаш ли М категория ?
или всичко странно за Теб обяваваш за лудост?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 26 Авг 2005, 0:14

моториста по правило е виновен ,щото си мисли че кара изтербител ,пък бил той и 15 годишен издухан барутник .. аз такъв моторист с под 150 из града не съм засичал .. той си потегля с толкоз .. ся ако пия още едно може даже да изляза да потърся някой :drinking:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

:)

Мнение от Терзийски » 26 Авг 2005, 0:20

Fking написа:BOBSI, нагъл си...

Я по спокойно... Всеки си има право на лично мнение ...не си човек на който бих го налагал :evil: :evil: :evil: ако седна да ти обяснявам защо е така едва ли ще ме разбереш... и си спести нападки от този тип... :idea:

Били се обосновал какво ще рече НАГЪЛ... като го употребяваш би трябвало да знаеш значението на думата...

Защото ако те нарека тъп .....Ти как би реагирал аааа?????????
Смешно е :!:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:

Мнение от Терзийски » 26 Авг 2005, 0:29

Georgieff написа:между теб и мен?

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: това преписа ли го от някъде или го измисли сам... ....

Такива като мен...такива като теб ....
какви примери даваш ме размиваш :mhihi: :mhihi:
Вземи прочети тази тема която е пълна безсмислица и после се опитай да кажеж нещо .... :mhihi: :mhihi: офффффф какво си губя времето с твойте глупости и аз незнам :lol: :lol: :lol: ;)

Аватар

Мнение от X-citer » 26 Авг 2005, 1:27

Изображение

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от Терзийски » 26 Авг 2005, 1:38

мммда това го видях преди около 1 час като ходих до Младост .... бяха от цепили района... :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум