Реклама на ВЕЛИКАТА марка БМВ! Без Думи!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 18 Авг 2005, 13:10

Абе чиповете се преживяват, ама да слагат скорости от ОПЕЛ... :wtf:
То скоро да очакваме и мотор от Шкода :maad:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 18 Авг 2005, 13:59

viper написа:Абе чиповете се преживяват, ама да слагат скорости от ОПЕЛ... :wtf:
То скоро да очакваме и мотор от Шкода :maad:

Aми то май Курбан трябва да правиш, че не са ти НЕМСКИ от ЦФ. Според статистиките на ТЮФ и АДАЦ (има ги в изобилие по руските сървъри) най - слабото място на 7миците са точно задния мост и диференциал. Дали и скоростните им кутии не бяха от там? Със пъти над средното за класа си са. За други модели не съм гледал, щото май не са ме интересували.
Същия проблем имат бтв. и други НЕМСКИ марки.
Някъде да си чул Опел със счупена скоростна кутия бтв?

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 18 Авг 2005, 14:24

Какво ме интересува чупи ли се орела - аз съм си купил БМВ, а не Опел с емблема на БМВ :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е61
Мечтае да кара: алпина

Мнение от ForzaBMW » 18 Авг 2005, 14:29

viper написа:Какво ме интересува чупи ли се орела - аз съм си купил БМВ, а не Опел с емблема на БМВ :evil:

:yes: same page
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 18 Авг 2005, 15:35

Е то GM не значи задалжително Opel ;) Те там в семейството са десетина марки ,това че я има тая кутия примерно в Opel не е задалжително да са я измислили те :D
п.с. Всичко свято за феновете на коя да е марка по света става жертва на голбализацията и икономизацията :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Авг 2005, 15:41

И аз мога да кажа същото - ZF е абсолютен боклук !!! Изхвърлих една такава кутия и съм на мнение,че когато не можеш да направиш нещо най-добре не го прави а ми вземи нещо доказано/изпитано :!: Така както техника на БМВ "хвърчи" по разни фирми (двг,скорости и т.н.),адекватно трябва да се получават и ползуват изпитани със здравината си части.

Между другото,никой не се светва,че тоя надпис GM не е General Motors а е някаква друга фирма :!: :idea: Щрифтовете нямат нищо общо !!! :mhihi: :mhihi:

П.С. Нека Sve-тльо,да се изкаже по повод на тази предавателна кутия като най-вещ в "ноу-хау"-то на БМВ ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 18 Авг 2005, 15:51

И какво викаш - имитация на GM ли ? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 18 Авг 2005, 16:42

ZF работят и за Ауди и Мерцедес. Обаче навсякъде си оставят задниците. А са изключително БОГАТА фирма - целия град Фридрихсхафен хранят.
Един пример за АБСУРДНОСТТА им само ще дам. Значи по - статистиката за надеждност Тойота Карина (12годишни) е само след Легаси, и някакви уникати дето не ги търкалят повече от 10К км и то през летния сезон - СЛ, 911 и МХ5.
Та това иде да рече, че е супер - дупер идиотоустойчив автомобил. Е да ама не. След 94та почват да я сглобяват в Англия и кормилната рейка се прави къде? В ЦФ - Германия.
В следствие на това, ВСИЧКИ ама всички Карини, на които шасито не почва със JP... са със сигурен проблем в наше време. Повечето вече с нова рейка. Единствен но ОЧЕВАДЕН проблем.
Проблема е признат от ЦФ, след многократни разговори с тях. Констуктивен дефект.
Е да му е**** за толкова години кормилни рейки ли не се научихте да правите бе? Ми копирайте от японците, гении такива!
Темата има и продължение, ако се навлезе в детайли - японската рейка е конструирана да може да се ремонтира, немската е заварена и се сменя цялата. Двете не са взаимозаменяеми... абе ...

Съвсем да се върна на темата - аре някой, дето е чупил скоростна кутия на Опел да вдигне ръчичка?
Тони Турбо Келеша да си мълчи :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 18 Авг 2005, 16:52

Те пък японките са толкова здрави... хайде не ми говори, по цял ден ги продавам...... :D

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 18 Авг 2005, 16:55

stanchev написа:Те пък японките са толкова здрави... хайде не ми говори, по цял ден ги продавам...... :D

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
..ментета на симеон? Защото, ако кажеш, че японските автомобили не са здрави.. не знам тогава кое е здраво..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 18 Авг 2005, 16:59

SlipKnoT написа:
stanchev написа:Те пък японките са толкова здрави... хайде не ми говори, по цял ден ги продавам...... :D

..ментета на симеон? Защото, ако кажеш, че японските автомобили не са здрави.. не знам тогава кое е здраво..

Не нееее симеон....даже съм в друг град. А относно здрави ... със сигурност японските НЕ са.

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 18 Авг 2005, 17:13

Според мен старите японски колиби са много зле, но нещата се подобряват... С други думи, колкото повече БМВ става боклук, японските стават по-читави... за съжаление :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 18 Авг 2005, 17:19

Не е така, повярвай ми! По-хубаво от немският автомобил - НЯМА :idea:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 18 Авг 2005, 18:03

..особенно с опел и форд.. аре стига, японските автомобли са зверски здрави.. особенно по старите модели.. за по новите не говоря защото няма личен опит.. освен със Сузукито на бащата което обаче е на 10 000 км (макар , че има опели и фордове дето за 10 000км са ходили по 2-3 пъти в сервиз)!
Просто да кажеш, че японските автомобли не са здрави е като да кажеш на черното бяло.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 18 Авг 2005, 18:07

ОК, ти ги знаеш, аз продавам боб на пазара.... не ми се спори :banghead:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум