Старата школа представя един шедьовър по софийските улици!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Хайде lowdriver,кажи нещичко за модела,за да разберат и тези,които не идват на ЕКО-то или нямат представа за модела
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ауууу
Моля да ме извинят модераторите, ама не се сдържах да напиша едно толкова смислено мнение, като видях този изрод
А мисля, че знам къде седи, а ако греша значи не е единствен в София

А мисля, че знам къде седи, а ако греша значи не е единствен в София

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
SlipKnoT написа:xterminat0r написа:Пак казвам, че това може би се дължи на това, че самите стари модели не михаресват...
Дължи се на това, че си по голям фен на Опел отколкото на БМВ.. и може да реставрираш някоя шевна машина от 65та година.., а не тази КЛАСИКА струваша в момента около 20 000 Евро в Германия!
мне си прав просто много старите модели не ми допадат

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
BAYRON написа:до колкото разбрах "москвичов" двигател м10 така каза Боса
ХАХАХАХААХХАХААХХААХАХАХАХАХАХХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХААХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХААХАХХАХАХААХАХ

С 4 (!!!!!!!) ДРОСЕЛА и ДВА КАРБОРАТОРА.. разликата от москвичовия двигател е като м/у Ферари и Фиат!

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Как така ше ги оставя на мира ейчшшшшш Асене
гърччччч за неверниците 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- vankata™
- младши ентусиаст
-
На колко години е тази кола, кой е собственика, колко струва!Направо не вярвам на очите си!
::: vankata™ :::
Продава се в http://www.mobile.bg
8000 EUR
Данни:
пробег - 140000
година на производство - март 1970 г.,
цвят - Сребърен
Особености:
2(3) Врати
Допълнителна информация:
BMW2000CS-бензин с 2 карбуратора. Първа регистрация 08. 03. 1968г. Сив металик, 2000куб. см.
8000 EUR
Данни:
пробег - 140000
година на производство - март 1970 г.,
цвят - Сребърен
Особености:
2(3) Врати
Допълнителна информация:
BMW2000CS-бензин с 2 карбуратора. Първа регистрация 08. 03. 1968г. Сив металик, 2000куб. см.
Penchev написа:Хайде lowdriver,кажи нещичко за модела,за да разберат и тези,които не идват на ЕКО-то или нямат представа за модела![]()
Георги Пенчев
Ааааа тука обърка нещата,Жоре

по е9-те,ма е120 хич не ме грабва...налудничево звучи,знам.

Иначе,произвежда се от 1965-'68(или 69,не съм сигурен),има много заемки от легендарния 3200CS(дело на Бертоне),
изработено е от Карман,версиите са две - 2000 C/CS(C е с един карбуратор,CS - с два),мощността съответно
100/120 к.с.,произведените бройки,отнесени към годините,са сравнително малко - около 10-11 хил.Това се сещам..
Ма,РЕСПЕКТ за този модел,прокарал пътя на следващото произведение,излято от ръцете на гениите от "Мюншен"
1968 година.

Driver's Racing Team
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Страхотен автомобил!
Скоро някой ми говореше абе тия твойте приятели дето се събират на ЕКО-то ги видях и се радваха на някакво сиво БМВ. Викам си кое ли пък ще да е това, а то се оказва тази класика. Адски много ми харесва на мен! Честито на собственика!

!!Asen_X написа:BAYRON написа:до колкото разбрах "москвичов" двигател м10 така каза Боса
![]()
![]()
![]()
Ако Боса е изцепил такава реплика то със сигурност ще бъде утрепан с камъни от манияците![]()
![]()
Айде не закачайте The Boss - факт е, че дванайсетката е крадната от М10 като има някои подобрения (например, че и блокът й е алуминиев) и някои влошения (примерно начина по-който се регулират клапаните).
Другото е, че без да коментирам като цяло качеството на съветските изделия, този двигател в руско изпълнение също е изключително държелив и дурако-устойчив.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
!!Asen_X написа:BAYRON написа:до колкото разбрах "москвичов" двигател м10 така каза Боса
![]()
![]()
![]()
Ако Боса е изцепил такава реплика то със сигурност ще бъде утрепан с камъни от манияците![]()
![]()
Ша та утрепам аз тебе.

А за "москвичовия" да уточня. Имал съм предвид, че МЗМА са взаимствали от БМВ. И е факт, че 412 е един не лош за времето си ДВГ. Проблемът е, че не са откраднали 1:1, а са правили "подобрения" за да не ги обвинят в директна кражба. Но стига по въпроса. Имаше някъде тема "М10 =? Москвич 412". Който се интересува да я потърси.

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3