за етика и тон в мненията на участници
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Дай сега яката работа да стане,
он македонецУ се обажда от там,
Дмитри и той почна с яката тема,а аз тука то САЩ си седа и си гледам майтап

он македонецУ се обажда от там,
Дмитри и той почна с яката тема,а аз тука то САЩ си седа и си гледам майтап

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Подобни теми колкото и често да се пускат не вярвам да постигнат чак такъв резултат
Те хората отдавна са го измислили- модератори трябват и това е
Пак е хубаво, че всеки си има мнение и подход де, за разлика от стадо овце примерно ....
Пък и ако няма хранилка понякога става скучно 

Impasse написа:Пич,айде да не правя copy и paste на личните съобщения да те видят хора кво представляваш и как си мениш позицията според това на къде задуха вятърът![]()
Другите неща няма да ги коментирам
Щом Impasse иска
поствам тука нашата корреспонденция:
той това ми написа в ЛС след, като му направих забележка в една тема
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=21304&postdays=0&postorder=asc&start=75
Impasse написа:Виж кво ако имаш някъв проблем с мен пиши на лс![]()
И като даваш толкоз акъли виж се как препилваш темите с лични нападки
И другото което не си мисли,че като си прочел някой ред техническа литература,ще трагнеш да ми обясняваш кое как е!Освен това,това което пиша си е моя работата и нещата които пиша не си ги смуча от пръстите и не са на основа "лични усещания"
![]()
Ще са радвам да се разберем ,а не да се заяждаме в разните му там постове.Така че ти предлагам мир
аз му отговорих следното
щом не искаш, не води спорове, и аз не искам, просто съм се издразнил от твоето изказване по адреса на колегата, отговори ми какво му е било несериозно, (при нас казват: че за казаното трябва да отговаряш)
А за спора по темата кажи поне една точка по която не съм бил прав,
а за своето становище дай поне един аргумент, без да се пускаш в дълги имоционални изливания, и да се позоваваш на не неизвестни източници,
кажи нещо конкретно по темата, ако имаш да кажеш.
той ми написа:
Impasse написа:Ако е имало някакъв проблем с колегата,аз съм се оправил с него на л.с.А,какво пиша и дали ти се дразниш не ме касае особеноНе забравяй,че това е форум и си има модератори за тая работа.
Пак ти казвам,че въпреки твоите постове (които и мен ме дразнят,както моите теб),ти предлагам,ако има проблем да си пишем тук,а не във форума.Ако има нещо ти поднасям моите извинения,не е било лично
аз му отговорих
аз нямам проблеми, а на модераторите вече съм предложил да правят нещо относно това.
смятам да приключим разговора
това е
тъй като сега той казва че аз сменям позицията си, и след като вие сте видяли цялата история, моля да ми кажете, дали аз съм го обидел първи публично, по начина, с който се боря в момента, и дали изобщо съм го обидел публично.
а това е в продолжение на темата, днес съм написал на Акулата в отговор на едно нейното писмо:
(самото писмо няма да поствам, щот това ЛС все пак, в отличие от Импаса, който самия си го изпроси):
ти не си ми разбрала колега,
аз не се оплаквам се на модератори.
само направих преложение да се изтриват постове, съдържащи обиди на лични основи, персонални обиди. и призовавам всички да не правят такива постове.
иначе ако ги оставят такива постове да висят, те предизвикват подобни отговори от другия (засегнатия) и това може да се пролжава дълго, щот както сещаш нито един от двама участници в такъв публичен конфликт няма и не иска де се остане без отговор, и главно щото действие се развива на публично мястно, в вече става дума какво мисли обществото относително конфликта и за двамата негови участници, става дума за засегнато достоинство.
а от друга страна, аз съм просто сигурен, че почти няма да има обиди на лично основа, ако това ще се правя само чрез ЛС, щото в повече случаи те са безоснователни и направени с цел PR акция, и по този начин ще губят своя смисл, защото другите няма до го видят и да "оценят".
според мен в моето предложение няма лошо, аз като и всеки друг искам да направя това место по-добро. и със това предполагам че лично никой не засягам.
това е какво съм искал да кажа.
надавам се че ми разбрал сега.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2