инкасатор на фирма = право на тъмни джамове?
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- InvisibleMan
- младши ентусиаст
-
Когато бях с 70% затъмнение, при минаване до куките - свалям шибидах и почти не си личи, че е затъмнено.
При 100% свалям прозорците

При 100% свалям прозорците

- Гост
-
Хайка за коли с тъмни стъкла започва КАТ. Пътните полицаи ще мерят тъмността на прозорците със специален уред. След като наредбата бъде обнародвана в Държавен вестник, на КАТ и ДАИ ще бъдат закупени уреди, с които на място ще може да се проверява дали шофьорите са затъмнили прозорците на колите си над допустимата норма.Уредът не изисква твърди рамена и фиксирано разстояние. Измерването на тъмността на прозорците трае само 5 секунди. Уредът има екран и конусовидно тяло, което измерва прозрачността на стъклото. Паметта му е фискална и запаметява последните 5000 измервания. На всяко от тях са записани точният час, минута, секунда, дата, месец и година на проверката. За да не бъде глобен шофьорът, прозрачността на предното му стъкло не трябва да бъде по-малка от 75%, а на страничните - 70 на сто.
и са ко прайм треа да измислим некфа джаджа да смущава тоя уред и да не измерва правилно
и са ко прайм треа да измислим некфа джаджа да смущава тоя уред и да не измерва правилно

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Добре де все пак някой знае ли варянт без да си правиме бронировка на колите как може да се издаде разрешително на тъмни прозорци навсякъде и ако да колко точно пари струва? Ако не е за обществени форуми моля да ми кажете на ЛС.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
rtzankov написа:Kво той ?
Това беше отговор на въпроса на:
e30 написа:Аз до колкото знам на задното стъкло и на задните странични е разрешено и 100% ако искаш.
Някой знае ли каде прават на задното стъкло и колко пари е?
ОТГОВОР: 0888/52-43-59 Росен
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
лично мен сиви и черни коли със тъмни прозорци много ме кефят но за съжаление в бг тряя цъкаш на куките като те спрат друг начин няма маи? или пък ако платиш някакви пари на правилния човек и тои ти извади разрешително
пс ето на едно приятелче возилото отстрани и отзад 100% тинт на предния джам не съм сигурен колко е но изглежда много зла

пс ето на едно приятелче возилото отстрани и отзад 100% тинт на предния джам не съм сигурен колко е но изглежда много зла

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4