Гласувайте за модераторите :)
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
опааа ЯВОРчО води класацията
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
alx написа:ати (и разни други интересни хора) не съм го боднал щото анкетата позволява само 10 избора.. и за да няма сърдити ги подкарах общо взето по брой на постове...
ма всичките сте изроди

Сега сериозно - аз мислех да се включа на втория тур, така или иначе сме я започнали тази анкета, нека си я изкараме.
Според мен идеята на Гад не е добра. Вярно е, че помежду се познаваме, но има поне 1000 потребителя и още толкова, които само четат, които нямат представа за нас - то за тях са тези анкети. И според мен трябва да си е анкета за човек, след като се изчерпа - влиза следващия на "горещия стол".
Аз се сетих за още едно допълнение - какво ще кажете този, който за последно е бил "разпъван" след края на "мъченията" му да прави той анкета с хора, който смята, че ще са интересни за останалите - може да приемем правило, че не е задължително да са модератори или след като изчерпаме модераторите да продължи с интересни за другите потребители, защото такива има много.
Какво ще кажете?
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- babbler
- Потребител
-
- Кара: WV Polo '97
ati написа:Аз се сетих за още едно допълнение - какво ще кажете този, който за последно е бил "разпъван" след края на "мъченията" му да прави той анкета с хора, който смята, че ще са интересни за останалите
идеятя е добра. но според мен не трябва да се прави анкета, а последния директно да посочва кой да бъде следващият (за да не се губи време). така или иначе всички ще се изредите

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Azrail
- UFO Pilot
-
Яворе, идол наш, пускай направо тема "Питайте нещо Явор..." Аз искам да знам за Мерцедес ко мислиш 

MORE BEER!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
аз предлагам до довечера да видим как ще се развие анкетата и който е пръв да си пусне тема в "извън темата" - ако посочения човек не иска нека сподели тук и се взема втория по класиране.
След като се изчерпат умните въпроси към дадена личност предлагам самия човек да реши дали да посочи друг или да пуска анкета за 3 дни.
Ати
След като се изчерпат умните въпроси към дадена личност предлагам самия човек да реши дали да посочи друг или да пуска анкета за 3 дни.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
То добре че си ги сортирал по броя на постовете, ама някой може да излезе с аргумента, че по-срамежливите трябва по-напред да минат 

48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4