За КАТ във в."24 часа"...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 12 Май 2005, 18:40

Е ако няма такива знаци къде ще чакат за бакшиш?

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 12 Май 2005, 18:57

viper написа:
ataman написа:...Аз пък се кефя, че ще има ред....

Аз пък не - защото при ограничение 50 на "България" искам да те видя как ще го спазваш :evil:

:nono: промениха го скоро, ограничението по бул. "България" е 70
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 12 Май 2005, 20:10

Ако се направят навсякаде нормални ограничения мисля че всеки от нас ще се стреми да ги спазва..А не хапример карам след Враца по пътя за Монтана и и на едно място с наклон аз си карам с 140км и по едно време излиза човека със слънчогледа и опаа ..аз си викам тука ограничението е 90км-нормално за извънградско..А тоя ми сочи некъв си знак зад едно дърво 60км..Е нема да карам извънградско с 60км на път с две платна в едната посока кво ще да става.. :evil:
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 12 Май 2005, 20:43

Boce Ако се направят навсякаде нормални ограничения мисля че всеки от нас ще се стреми да ги спазва..А не хапример карам след Враца по пътя за Монтана и и на едно място с наклон аз си карам с 140км и по едно време излиза човека със слънчогледа и опаа ..аз си викам тука ограничението е 90км-нормално за извънградско..А тоя ми сочи некъв си знак зад едно дърво 60км..Е нема да карам извънградско с 60км на път с две платна в едната посока кво ще да става..

почти същата ситуация прибирам се от морето и преди некво село си карам аз 80 пътя две платна за мене две за насрещното дупки няма перфектния асфалт гледам патрулката отдалеко ма викам тука 80 не е много малко преди да я подмина отваря се вратата излиза тоя дига палката ограничението било 50 :shock: :shock: :shock: :shock: викам е как бе тука е грехота с 50 да се кара отговарят минал си табелата че има село начи вече си в него начи треа караш с 50 :shock: :shock: ма поне ми писаха само фиш 10 лева а между другото докато ми пишеха фиша един моторист отиващ към събора в Ямбол като ни видя и настъпи Р1-цата и сигурно мина с над 150 и адски се изкефих :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 12 Май 2005, 20:46

Докато има правила, ще има кой да ги нарушава. Да не говорим че като хората са свикнали толкова много да карат както си знаят, няма ей така да се променят и да карат бавно.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 13 Май 2005, 1:19

Много от КАТджийте започнаха да си мислят, че са хванали господ за пижамата и да си мислят, че могат да те плашат с писането на АКТ за щяло и не щяло.

Един номер който го правят много често е да засечат скороста на една кола да и пишат акт, заради споментата памет...и след това да спрят други две коли по тяхно усмотрение за $$$$ с скоростата на автомобила на който му е писан АКТ. В съвсем скоро време ще се появи и видео материал по случея.

Всеки АКТ написан от КАТ може да се обжалва и естествено след като въпросния човек от КАТ отхвърли въжражението, трябва да отиде на съд. Лошо е човек да ни си защитава прават, за това тази държава е стигнала до тук. Всеки си прави каквото си иска и както си иска. Не знам как някой хора издържат до тях да има строеж, който да бълва облаци с прахоляк...камионите да оставят кални дири както и ограмни кратери...и никой нищо да не прави.

За тия с паяците няма да коментинрам, при тях 99.9% от АКТтовете могат да бъдат отхвърлени и делата спечелени.

Аз лично съм много доволен от моят адвокат...ако някой иска мога да предоставя негови кординати.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 3.0

Мнение от hangman » 13 Май 2005, 9:31

KGB написа:Много от КАТджийте започнаха да си мислят, че са хванали господ за пижамата и да си мислят, че могат да те плашат с писането на АКТ за щяло и не щяло.

Абсолютно съм съгласен, че ченгетата са със самочувствието на "недосегаемите на пътя". Въпросът ми беше, че според мен е по-добре да платиш на полицая на ръка, отколкото да платиш на държавата и парите ти да отидат неясно за какво. Не ми казвайте, че ще се спазват законите, че в цивилизования свят било така и тем подобни. Просто манталитета на българина е такъв.
Помислете ако всеки път когато нарушавате ЗДП ви пишат акт, колко време от годината ще бъдете шофьор :confused: ? И най-накрая: що ли ми е да имам 150 коня под капака, като ще трябва да карам 99% от времето със скорост от 80 км/ч? Жена ми има една лифтова кабинка (Опел Корса :winky: ), идеален автомобил :D :D :D ...

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 13 Май 2005, 12:02

Аз лично съм много доволен от моят адвокат...ако някой иска мога да предоставя негови кординати.

Прати ми ги на ЛС...

Ся ша има да си чеша езика... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Escape?

Мнение от 5етко 5етицата » 13 Май 2005, 12:21

zmej написа:По принцип наистина запаметяват радарите, но са ми казвали познати катаджии, че обикновено по няколко коли от засечените всеки ден ги пишат, че са "дипломатически", други че са избягали и т. н.
Така че си е до субективна преценка...

Разкажете за избягали.
Някой правил ли го е?

Намислил съм, следващия път, когато ме спрат добре скрили се, качени на бордюра, единият пуши до колата (т.е. ако не могат да ме подгонят веднага) да не им спра.
Продължавам до първата пряка извън тяхната видимост, свивам, търся блокове, шмугвам се, паркирам и се прибирам с такси. Веднага си купувам нещо с кредитната карта от магазина до нас, междувременно вдигам скандал на сервитюрката в кафето до магазина, за да ме запомни, казваш "здрасти" на всички познати.
И да са записали номера, ако ме потърсят: имам си алиби, НЕ СЪМ БИЛ АЗ.
Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 13 Май 2005, 13:35

аз сам им бегал аама беше тъмничко и май не ми видяха номера пак и до като запалят .. завият да ме подгонат аз бях вече в гаража :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 13 Май 2005, 13:38

баща ми два пъти...
един тип и той веднъж...
нищо...резултата е, че си вдигнал адреналина и си спестил някой лев и някоя точка:)

Предишна

Назад към Основен Форум