Новите мишленца (прото още)...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 13 Май 2005, 9:35

Може да са грозни, ма това е само прототип - крайния вариант ще е затворен и няма да можеш да ги познаеш от сегашните гуми с въздух под налягане.

Колкото до дрифта - ще може и още как. Главното предимство на тази технология е че въпреки високия профил и комфортната возия, страничните натоварвания ги понася като нормална гума с много нисък профил, което ти дава точен волан и стабилност в завоя.

Моля дръжте се към темата - и аз съм го виждал това 20 пъти поне, ама явно има хора които не са, нека да постои още няколко дни :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ghost » 13 Май 2005, 11:27

DANIEL написа:Горките вулканизатори, направо ще им изядат хляба с тея гуми, освен един монтаж и баланс,
друго няма да има какво да правят :bcry: :bcry: :bcry:

Отидоха и системите за следене на налягането в гумите ... ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Dealer » 18 Май 2005, 0:33

kay написа:Може да са грозни, ма това е само прототип - крайния вариант ще е затворен и няма да можеш да ги познаеш от сегашните гуми с въздух под налягане.

Колкото до дрифта - ще може и още как. Главното предимство на тази технология е че въпреки високия профил и комфортната возия, страничните натоварвания ги понася като нормална гума с много нисък профил, което ти дава точен волан и стабилност в завоя.

Моля дръжте се към темата - и аз съм го виждал това 20 пъти поне, ама явно има хора които не са, нека да постои още няколко дни :)

да именно и според мен в крайния си вариант ще бъдат затворени.щото в сегашния си вид са крайно грозни.а дали ще има модели с нисък профил.евентуално тва би могло да стане с по негъвкави прешлени ли или както там му викат от Мишлен.
не бе не съм пил...само една бира

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ghost » 18 Май 2005, 9:40

Dealer написа:
kay написа:Може да са грозни, ма това е само прототип - крайния вариант ще е затворен и няма да можеш да ги познаеш от сегашните гуми с въздух под налягане.

да именно и според мен в крайния си вариант ще бъдат затворени.щото в сегашния си вид са крайно грозни.а дали ще има модели с нисък профил.евентуално тва би могло да стане с по негъвкави прешлени ли или както там му викат от Мишлен.

Абе според мен в крайния вариант ще са затворени не само защото сега са грозни, а защото като минеш през кал или някаква друга гняс и гумата вземе та се напълни ще стане много интерестно не само с изместения център на тежестта ами и с други неща ... :)

Предишна

Назад към Основен Форум