Новите мишленца (прото още)...
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Може да са грозни, ма това е само прототип - крайния вариант ще е затворен и няма да можеш да ги познаеш от сегашните гуми с въздух под налягане.
Колкото до дрифта - ще може и още как. Главното предимство на тази технология е че въпреки високия профил и комфортната возия, страничните натоварвания ги понася като нормална гума с много нисък профил, което ти дава точен волан и стабилност в завоя.
Моля дръжте се към темата - и аз съм го виждал това 20 пъти поне, ама явно има хора които не са, нека да постои още няколко дни
Колкото до дрифта - ще може и още как. Главното предимство на тази технология е че въпреки високия профил и комфортната возия, страничните натоварвания ги понася като нормална гума с много нисък профил, което ти дава точен волан и стабилност в завоя.
Моля дръжте се към темата - и аз съм го виждал това 20 пъти поне, ама явно има хора които не са, нека да постои още няколко дни

kay написа:Може да са грозни, ма това е само прототип - крайния вариант ще е затворен и няма да можеш да ги познаеш от сегашните гуми с въздух под налягане.
да именно и според мен в крайния си вариант ще бъдат затворени.щото в сегашния си вид са крайно грозни.а дали ще има модели с нисък профил.евентуално тва би могло да стане с по негъвкави прешлени ли или както там му викат от Мишлен.
не бе не съм пил...само една бира
Dealer написа:kay написа:Може да са грозни, ма това е само прототип - крайния вариант ще е затворен и няма да можеш да ги познаеш от сегашните гуми с въздух под налягане.
да именно и според мен в крайния си вариант ще бъдат затворени.щото в сегашния си вид са крайно грозни.а дали ще има модели с нисък профил.евентуално тва би могло да стане с по негъвкави прешлени ли или както там му викат от Мишлен.
Абе според мен в крайния вариант ще са затворени не само защото сега са грозни, а защото като минеш през кал или някаква друга гняс и гумата вземе та се напълни ще стане много интерестно не само с изместения център на тежестта ами и с други неща ...

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2