Изискване на ЕС

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 02 Май 2005, 21:48

Абе колеги нека grnka ви каже какви кошници се карат в Гърция :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:(такива у нас нема бе) , а са членове на ЕС отпреди повече от 20 г. Да си гледат работата мръсните му еврочиновци и нашите скапани гъзолизци.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JP » 04 Май 2005, 12:23

Няма, няма и да има такова изискване на Европейския съюз... Обаче българските вносители на нови коли лобират и бутат яко гювеч на ония, дето правят законите, за да слагат все по-високи и по-високи данъци, акцизи и такси на старите автомобили... Логиката е ясна - като да караш чисто нова кола ти излезе малко по-скъпо от това да караш 15 годишна каруца, аз лично избирам първото... :mhihi:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 04 Май 2005, 14:15

Да дойдат да ми кажат да не си карам Аудито щото е над 15г. и ще има :1: :1: :1: наааааааааа от 3-та 2-ра и да дишат :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kazakoff » 04 Май 2005, 16:56

DEFLEPPARD написа:тва никога няма да стане, щото ако стане ще се повтори шоуто пред парламента от 1997-а... ама тоя път и аз ще се включа :twisted: :twisted:

:yes: :twisted: тоо път ш им нацепим кратуните дебели, та да имат страх занапред :bang: :dummy: :smoke:
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум