Изискване на ЕС
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Абе колеги нека grnka ви каже какви кошници се карат в Гърция
(такива у нас нема бе) , а са членове на ЕС отпреди повече от 20 г. Да си гледат работата мръсните му еврочиновци и нашите скапани гъзолизци.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
Няма, няма и да има такова изискване на Европейския съюз... Обаче българските вносители на нови коли лобират и бутат яко гювеч на ония, дето правят законите, за да слагат все по-високи и по-високи данъци, акцизи и такси на старите автомобили... Логиката е ясна - като да караш чисто нова кола ти излезе малко по-скъпо от това да караш 15 годишна каруца, аз лично избирам първото... 

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Да дойдат да ми кажат да не си карам Аудито щото е над 15г. и ще има
наааааааааа от 3-та 2-ра и да дишат

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
DEFLEPPARD написа:тва никога няма да стане, щото ако стане ще се повтори шоуто пред парламента от 1997-а... ама тоя път и аз ще се включа![]()

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2