БМВ М6 Индивидуал
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: БМВ М6 Индивидуал
ivan83 написа:kriso85 написа:Като изключим "дюшемето" по предното табло (как във М могат да предлагат дървени орнаменти и брикети),
и изключително ьььььььь джанти (може би едни от най-грозните М джанти правени за БМВ) колата е много готина.
Но за пореден път се убеждавам, че потребителите на "ИНДИВИДУАЛ" страдат от хроничен лош вкус........
Напротив, тези джанти са едни от най красивите, които бмв са правили![]()
А за колата, тя за това е индивидуал, за да се харесва на този който я поръчва, а не на масата критици
Най-смотаната М джанта правена някога , която можеш да видиш на всяка 2ра 3ка и 5ца (не в БГ) в коминация със нас**н цвят е доста зле и може да се каже - върпос на вкуса , казало кучето и си облизало гъза , но никой на света не може да ме убеди , че интериор в 4 !!! цвята утива на М6

Всяко едно БМВ с В10 заслужава отделна тема , ама във видео раздела с подобаващ санудтрак - какво да пускаме тема за снимки на кола , която е на пазара от 5 години

Имаше някакво М6 едишън - безкрайно по-добре изглежда http://news.automedia.bg/images/news/bo ... BMWint.jpg
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
Не ме кефи. Особено вътре.
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
Това че всяка 2-ра 3-ка и 5-ца са с такива джанти не означава че са грозни, а напротив.Какво се правите на остроумни, като излезна М6 всички казваха ебаси яките джантоци, но като почнаха да ги слагат циганите и репликите са по 500лв чисто нови, станаха грозни.Но щом големите батковци казват, значи темата не си заслужава и не е за този раздел.На мен колата ми харесва и нека някой да ме обеди в обратното 

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
С изключение на "дървените орнаменти "
в купето е красавица .И определено не е поредната
А на колегите дето критикуват мога да има кажа само ,че тоя дето си я е поръчвал надали е знаел за вашите предпочитания
Пожелавам Ви един ден и вие да имате тези възможности и като си ги поръчате да качите снимки да видим коментарите

А на колегите дето критикуват мога да има кажа само ,че тоя дето си я е поръчвал надали е знаел за вашите предпочитания

Пожелавам Ви един ден и вие да имате тези възможности и като си ги поръчате да качите снимки да видим коментарите

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Но щом големите батковци казват, значи темата не си заслужава и не е за този раздел
Аз пръв ревнах , че темата не е за тук , ако ме имаш за голям батковец ...

За джантите не мога да те убедя , въпрос на вкус , но има поне 10 модела , които са много , много по-добри от този , включително и точилата на Е39 М5 ...
Ако за всяко БМВ индивидуал пускаме тема , и 5 форума няма да ни стигнат

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
acho.rs написа: Ако за всяко БМВ индивидуал пускаме тема , и 5 форума няма да ни стигнат

п.с чудя ти се що палиш толкова .Има сто други теми ,дето и да ги няма няма да липсват на никого ти в тая се огледа

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
кич си е това М6 въобще няма нищо общо с духа на М серията поне за мен... НО всеки със вкуса си се пак 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Едно бързо търсене из гугъл даде няколко добри попадения.
Всичко е въпрос на вкус, но според мен тези са по-добър пример за BMW Individual

Всичко е въпрос на вкус, но според мен тези са по-добър пример за BMW Individual

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Bella
- кандидат ентусиаст
-

- Pr0gI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G11/F26
Интериора е уникално красив
Единствено не ми харесва цвета на колата, сякаш на тази кола и трябва по "пикантен" цвят 
Edit: абе така като гледам снимките никак няма да е грозно на живо. Малко слънце и...

Edit: абе така като гледам снимките никак няма да е грозно на живо. Малко слънце и...

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
все едно съм се.... 

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Да си дойдем на думата.

по темата:
Цвета не ми харесва,джантите не отиват на тази кола,салона е добър,дървесината нещо не отива на интериора.
Само това че е BMW ми харесва.

Да другита поне на мен са ми много красиви, но и на първата не е чак толкова зле. Вие го искарахте по зле от лада 

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3