Колко сме кротки?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
GIORCETO написа: НАпоследък карам бавно или поне се старая. Нещо почва да ми харесва
Ами то с тая електроника....
Аз съм с 39 точки откакто са ги въвели. Имам само един акт за ПТП и един фиш за спукано предно стъкло

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Абе само мене ли ме описват???На мен талона като ми го вземат веднъж го виждам чак след 5 месеца,а колко пъти съм ги спонсорирал бедните момчета от КАТ немам думи.А и веднъж на проваровачен ходих и сега пак съм навремил кво да правя незнам...
Опитаи смъртта но не умираи
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
ре
Мислех че като пусна анкетата ще видя повече щури,ама вие или кротки се раждате или към такива сте тръгнали!
То бива да галите икономайзера ама магисталата и красивите ни проходи си искат своето!А пък да не съм видял БМВ по Цариградско с 60 км/ч
!!! Така че не ми се правете.....е може и наистина да сте ангелчета пък!!

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
От 1983 имам книжка и още нямам ми дупка, ни отнета точка, ни акт. А тези които ме знаят едва ли ще кажат: абе той е един кротък зад волана
А, имам един фиш, навремето трябваше да прекарам москвето на дядо ми с две години закъснение и един проятел ми писа фиш за 10 стари лв. за управление с нередовни документи(за това нещо в КАТ одрусваха с по 35-40 кинта.) Ама и това май не важи, защото беше по мое желание

А, имам един фиш, навремето трябваше да прекарам москвето на дядо ми с две години закъснение и един проятел ми писа фиш за 10 стари лв. за управление с нередовни документи(за това нещо в КАТ одрусваха с по 35-40 кинта.) Ама и това май не важи, защото беше по мое желание

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
TheBoss написа:От 1983 имам книжка и още нямам ми дупка, ни отнета точка, ни акт. А тези които ме знаят едва ли ще кажат: абе той е един кротък зад волана![]()
![]()
Е то оставаше на теб да ти напишат акт

"Гарван гарвану око не вади"

..
Актове бол колкото искаш - до преди - 1-2г,иначе сега напоследак дали аз карам кротко дали имам касмет, няма и не ми и требват щото вече 2 пъти си възстановявам точките..и са имам около 15-ина... 

- Bavarcheto
- кандидат ентусиаст
-
Абе тука пълно с късметлии
Аз докат взема книжка и на първия месец АКТ - За "прелитане покрай СТОП" както се изрази джедая и без преглед на МПС-то. Но и това не е всичко. Тъкмо си взех С категорията и гадовете си я прибраха обратно
( за алкохол) и тука вече тати си употреби връзките щото раотата сериозна 

Аз докат взема книжка и на първия месец АКТ - За "прелитане покрай СТОП" както се изрази джедая и без преглед на МПС-то. Но и това не е всичко. Тъкмо си взех С категорията и гадовете си я прибраха обратно

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Какво е това шофьорска книжка
от 1992г. насам
Превишена скорост - 4 акта
Без колан - 2 акта
Минаване на червен сигнал на светофара - 5 фиша сега 1акт
Шофиране в нетрезво състояние - 0
ПТП - 0

от 1992г. насам
Превишена скорост - 4 акта
Без колан - 2 акта
Минаване на червен сигнал на светофара - 5 фиша сега 1акт
Шофиране в нетрезво състояние - 0
ПТП - 0
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
Аз имам проблем с паяците
Понеже постоянно
из София и се налага и да спирам, естествено, ама кат няма къде...
Пари за построяване на паркинги няма, ама за паяци... сигурно са дали повече. Ми то, като тръгнеш по центъра - паяк, такси, паяк, такси... бах мааму

Понеже постоянно

Пари за построяване на паркинги няма, ама за паяци... сигурно са дали повече. Ми то, като тръгнеш по центъра - паяк, такси, паяк, такси... бах мааму

- 5етко 5етицата
- кандидат ентусиаст
-
Австралия?
WeiSTD написа:Нека ме спират. От австралийската книжка трудно ще ми вземат точки.
Но ако трябва да сме точни, като карам ладата се кротя, защото знам че няма добри спирачки.
Ти имаш ли само австралийско гражданство

Ако имаш българска ЛК или паспорт ще ти пишат акт, той се пише по ЕГН, а не на свидетелство за управление на МПС.
Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
Re: Австралия?
5етко 5етицата написа:WeiSTD написа:Нека ме спират. От австралийската книжка трудно ще ми вземат точки.
Но ако трябва да сме точни, като карам ладата се кротя, защото знам че няма добри спирачки.
Ти имаш ли само австралийско гражданство![]()
Ако имаш българска ЛК или паспорт ще ти пишат акт, той се пише по ЕГН, а не на свидетелство за управление на МПС.
Е да, но точки от ЕГН-то няма да му вzемат

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Re: Австралия?
ivo написа:5етко 5етицата написа:WeiSTD написа:Нека ме спират. От австралийската книжка трудно ще ми вземат точки.
Ти имаш ли само австралийско гражданство![]()
Е да, но точки от ЕГН-то няма да му вzематОбщо вzето далавера си е с чужда книжка. Едно приятелче кара с фалшива американска и до сега не е имал проблеми, нито актове
Мен ме мърzи да иzкарвам австрийска (щото трябва да се кара кормуване, не ни приzнават кормуването тука:shock:) и отдавна се каня да си поръчам фалшива американска (zа 100$ ще ми донесат перфектна) с която да си джиткам иz БГ, но като че ли не си струва, щото 100$ са 15 спирания както и да ги гледаш
.

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3