Какво искам от една кола
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Wizi написа:Muhahahahahahahahahahahaha! Za da ne stane oshte po-smeshno idi i otvori njakoi po-debel katalog deto ima kolite ot 90te gotini i sled kato poglednesh vnimatelno mi kazi KOE tochno BMW 540i ima neshto razlichno ot 4.0l dvigatel s 286 konja do 2001va vkluchitelno!![]()
Понеже гледам да бъда честен, а и несъм лицемер и измекяр си признавам грешките! За трети път... На места Е34 го водят 286, на други 282.. Бях сигурен за 4,4 мотора, че е 286 и понеже е последно поколение мотор, предположих, че стария не е толкова коне... още повече е по-малко cc! Какво ли ти давам обяснения всъщност?!
Mdaaa
Kakvo da se pravi... i az predpolagah, che kato sa vdignali pochti s polovin liter kubaturata na dvigatelia shte ima rezultat i v konete. Javno sa smetnali che 286 konja sa dostatuchni + fakta, che konete ne uskorjavat kolata sa precenili Nm za po-vazni, koeto mnogo me radva.
Kakvo li davam objasnenia vsushtnost?
Kakvo li davam objasnenia vsushtnost?
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
wizi,не ме разбирай погрешно,обаче смятам,че не си честен спрямо туртурело.не ти казвам нищо,освен да порчетеш отново неговите постинги и може би ще видш,че човека не се заяжда с теб и че се извини 3 пъти......не знам,може пък да е от полза 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2