Питане по моята болна тема - 850i
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
850 е голям звяр, ма въобще не от най-великите модели на любимата ни марка
Аз бих предпочел някоя М5-ца или Алпина В10.

Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
погледни тук:
http://www.m5board.com/articles.php?id=28&page=6
цялото ревю е супер интересно но има за едно 850 ЦСИ тунинговано, докарва 24.3 на 100 извънградско по немски аутобан ( е истина е че доста го настъпват)
http://www.m5board.com/articles.php?id=28&page=6
цялото ревю е супер интересно но има за едно 850 ЦСИ тунинговано, докарва 24.3 на 100 извънградско по немски аутобан ( е истина е че доста го настъпват)
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Southside написа::roll: Защо точно 518 ? Малък е този двигател за 5-тица, освен ако не е от новите де- 130 коня или нещо от сорта(неподготвен се изказвам)
Дам неподготвен се исказа

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
CheGevara написа:Има ли 850 Туринг го взимам![]()
![]()
Ми обърни се към Явор може и да измисли нещо.

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Аз съм виждал във интернет снимка на туринг и беше много добре направена, явно създателя и е разбирал доста от фотошоп, жалко че я нямам запазена на компа за да я покажа

- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
не е фотошоп, има 2 или 3 такива в света, едното със сигурност е притежание на султана на Бруней (червено с бяла кожа), не съм сигурен кой ги беше правил, нещо Кьониг ми се върти из главата...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
CheGevara написа:Има ли 850 Туринг го взимам![]()
![]()
Сварка

Георги Пенчев
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
nikinenov написа:850 ЦСИ тунинговано, докарва 24.3 на 100 извънградско по немски аутобан ( е истина е че доста го настъпват)
точно такова(сток) и точно там съм експлоатирал със 260 за към 30 мин поддържана скорост ми даде 17.9/100 разход. това е най ниското което съм постигал с тая кола.
дигнеш ли му фаровете с тая скорост усещаш как някой ти закача ремарке сякаш и разхода скача с 2/100 поне. тогава за пръв път се убедих от собствен опит какво е аеродинамика...

- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
Тия не са хора!!! Ебати страницата, като про4етеш възрастни мъже как се зака4ат с некви поршета и направо може да умре 4овек. Но надписа " This is what Mercedes SL55 AMG sees" направо ме разби

Ина4е за 850 ЦСИ - братле, ако си решил да взимаш колата и имаш кинти взимай я, защото после ще съжаляваш, тия коли според мен скоро ще по4нат да из4езват от хоризонта. Поддръжката е безумна но и това, което полу4аваш за парите си също. НЯМА ТАКАВА КОЛА. Вземи си после за всеки ден М3 а са тази си прави неделните разходки

re
най-знаещ и патил питай в София собсвеника на синьото 850 К55 Racing Dinamics !! По вещ за поддръжката и разхода май няма!Ама си помисли дали трябва да реализираме всички детски мечти на всяка цена!
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
Mr Charger написа:850 е голям звяр, ма въобще не от най-великите модели на любимата ни марка![]()
незнам но аз бих го сравнил единствено с Е24 това са свете наи велики купета на любимата ни марка...а само като спомена 850CSI и погледнете под капака S70ли виждате там ами я си спомнете с малки промени под капака на коя кола се слага този двигател.....за 850CSI имам смелостта да го нареча един от наи великите(ако не и наи великия) автомобил в историтя (мотор/купе).Лично мнение

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
колата наистина е невероятна, част и от мойте мечти и мокри сънища
но за жалост разходите по плащане на мита и други такива става непосилна, както и поддръжката и е почти невъзможна и мноооого скъпа...
иначе ако разхода е 17-18/100 ще се окаже че е по-икономична от бившата ми 316ка
такава кола в България може да си купи само човек с много пари и 1-2 други ежедневни коли

иначе ако разхода е 17-18/100 ще се окаже че е по-икономична от бившата ми 316ка

такава кола в България може да си купи само човек с много пари и 1-2 други ежедневни коли

- Инаф
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: много
- Мечтае да кара: винаги

E60 ///M5 is the ultimate BMW.
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2