Проучване относно чата на форума
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Върнете ми маймунката че настана анархия вече
error точно ти си ми на устата в момента.
Един ден точно твоя ник се РАЗЦЕПИ от join/part а хитрото същество тип бот BMWGuard само киснеше за окраса горе
Е верно напоследък ОПерите бяха станали повече от Юзърите и беше малко нагло.
Даже не малко.
Един ден питах Николай 1 дали може да се сложи команда да се маха оп при смяна на ник-а и ако няма аксес да слиза долу.
Иначе кво @xxx`OFF yyy`Away @ZZZ`spi @xyz`qde @jfdha`Film @djha`na mainata si
Е тва не е работа баси

Един ден точно твоя ник се РАЗЦЕПИ от join/part а хитрото същество тип бот BMWGuard само киснеше за окраса горе

Е верно напоследък ОПерите бяха станали повече от Юзърите и беше малко нагло.
Даже не малко.
Един ден питах Николай 1 дали може да се сложи команда да се маха оп при смяна на ник-а и ако няма аксес да слиза долу.
Иначе кво @xxx`OFF yyy`Away @ZZZ`spi @xyz`qde @jfdha`Film @djha`na mainata si
Е тва не е работа баси

- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Бота има единствената задача да прави статистиката, която излиза най-долу във форума... Другите неща са взети предвид 

support@bmwpower-bg.net
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
pAbLo написа:Върнете ми маймунката че настана анархия вече![]()
Един ден точно твоя ник се РАЗЦЕПИ от join/part а хитрото същество тип бот BMWGuard само киснеше за окраса горе...
Точно... аз рядко си гася компютъра и почти винаги съм в ирц (ако има нет де), та като излизам го зарязвам така - ако е имало някой да ме банне (щото в 2 други канала го направиха) и да ми каже защо

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
TechSupport написа:GaD написа:Аз гласувах НЕ защото от тука( АВСТ.) немога да вляза в БГ серварите.
Не си казал, че имаш проблем не сме го решилиНякои от сървърите филтрират конекции от чужбина на порт 6667. Ще пробвам да го сменя и да видим дали ще успееш да влизаш. Но ми се обади, когато си онлай, за да пробваме
ако това е така
irc.spnet.net:9000
трябва да му върши работа надявам се.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Благодаря на всички ви за мненията. Ще обмислим нещата и скоро може да се направи някоя лека промяна
А тези, които гласуват ЗА или ПРОТИВ и не споделят мнение да не очакват развитие в тяхна полза 

support@bmwpower-bg.net
Аз гласувах НЕ, щото всичко ми е ейроглифи в чата. Знам че трябва да си настроя регионалните сетинги, но не искам щото ми трябват за по важна работа, а ме мързи постоянно да ги сменям. А и не съм толкоз активен форумец де. Макар че ако работеше като хората бих бил по-активен. Мен чатовете по ме кефят. 

- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Давате доста интересни отговори някои хора...
На мен не ми харесва, защото ме мързи да си инсталирам Уиндоус и работя под Дос. На мен не ми харесва, защото не знам къде да кликна с мишката, друг гласува не, защото от УниБГ мрежата са баннали целия му доставчик заради флууд. Не такива отговори търсех. Все пак има неща, които и не зависят само от нас 

support@bmwpower-bg.net
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Определено не, но все пак проблемът, за който ти споменаваш си е твой личен и гласуването "НЕ", не ми харесва създава грешно впечатление у хората. Определено не съм пуснал анкетата, за да каже някой евала супер сте, а точно, за да видим какво не е наред и да го решим
Но реални проблеми. На теб освен да ти предложа да дойда във вас да ти сменям настройките за по-удобно
Надявам се разбираш разликата 

support@bmwpower-bg.net
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
гласувах с "да" защото по тоя начин вече се "виждам" и с хората които по принцип не влизат в ирц
..
иначе ползвам мирц- клиента и не знам за техническите проблеми на чата от форума...
иначе проблема с @-те наистина не може да бъде решен само с ботове.... ботове се пишат от много години и още не е написан добър... едва ли вие ще сте първи
а наистина трябва да си има някой който да банва отвреме на време.... няколко пъти ми се е случвало разни комплексирани човечета да влизат в канала с никове "ауди-повер" "мерцедес-повер" и други такива и да плюят и обиждат БМВ а аз по 30 минути да се включвам на всички с @ на привате да им им се моля да го баннат и да се оказва, че всички ги няма.... а проблема с джойн/партс не е най-належащия защото това обикновено се случва късно вечер когато няма почти никой буден в канала... което не значи че не бива да се реши де 

иначе ползвам мирц- клиента и не знам за техническите проблеми на чата от форума...
иначе проблема с @-те наистина не може да бъде решен само с ботове.... ботове се пишат от много години и още не е написан добър... едва ли вие ще сте първи

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3