Застраховка КАСКО

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 21 Мар 2005, 18:22

Я всички под колона в BulIns :mhihi: , сигурно има вярно и в тия твърдения,но аз ги смених като мой застрахователи(застраховам двата ми лични и още две комбита=4!!!) щото много ме мотаеха при малки щети,и то ги смених преди 2 години,и засега никоя кола на ми е пипната,ама то знаеш ли може да не пипат че са ясновидки и знаят после кво стаа :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Smashed » 22 Мар 2005, 21:33

Íà íàøèòå àóäèòî å â Àðìååö. Ïðåïîðú÷âàì òè ãè íå ñàìî çàùîòî å íèñêà çàñòðàõîâêàòà - 6,9% íî è çàùîòî ñ òÿõ íÿìàõ ãðèæè ïðè ùåòà. Ïðåäëîæèõà ìè èëè äà ìè ïëàòÿò ïî òÿõíà îöåíêà èëè äà ìè ÿ îïðàâÿò â òåõåí ñåðâèç. Ïîëçâàõ òåõíèÿ ñåðâèç, íàìèðàù ñå ñëåä Èëèåíöè, äîñòà çàáóòàí. Ìíîãî êà÷åñòâåíî ñâúðøèõà ðàáîòà, íå ñè ëè÷è ÷å å áîÿäèñâàíî, âñè÷êî ñå ïðàâè â êàìåðà.
Òåçè äíè ãëåäàõ ÷å ëåêî å æóëíàòà âåæäàòà. Ìèñëåõ ÷å íÿìà äà ãî çà÷åòàò êàòî ùåòà, íî ìè êàçàõà äà ãî çàâåäà êàòî ùåòà íà ïàðêèíã è ùå ìèíå. Òàêà ÷å íå ìó ìèñëè!  Áóëèíñ ìè ñå ïîäèãðàâàõà çà ÁÌ òî. Ïðè òÿõ íÿìà äà ñòúïÿ ïîâå÷å! Àðìåéöèòå îùå íå ñà ñå îÿëè òà äà ñå ïîäèãðàâàò ñ êëèåíòèòå ñè. Ïðåïîðú÷âàì Àðìååö íà âñè÷êè! È õîäåòå â ñåðâèçà èì Òðàíñèíòåðêàð, çà äà íå ñòå ðàçî÷àðîâàíè :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bonbonev » 22 Мар 2005, 21:39

а какво мислите за ДЗИ :uups: - аз там го направих каското - дали съм сбъркал?? :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 22 Мар 2005, 22:03

аз съм в БулИнс,и до сега не ми се е налагало да ги изцедя :mhihi: дано не ми се налага

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 23 Мар 2005, 14:38

Прав си naskoksan, а защо ли всички знаем коя е тази компания? Както се казва без протекции няма успех.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 23 Мар 2005, 14:40

bonbonev написа:а какво мислите за ДЗИ :uups: - аз там го направих каското - дали съм сбъркал?? :?:

Мисля че с тази реклама, която направиха идва и тяхната ера, моята гражданска е при тях и като ми изтече каското - директно при тях.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 25 Мар 2005, 9:41

БУЛИНС ! на нищо друго не вярвам, винаги са били коректни, дадоха ми 1400 лева за удар, аз си оправих колата за 350 + труд.. оопс, още не съм де, но скоро ще стане готова :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 25 Мар 2005, 10:15

А коментар от сорта Бул инс много дори в София други по морето и такива работи чувам Тук добре но като излезеш в провинцията не можеш да спиш. Имали такова нещо?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Niky Georgiev » 25 Мар 2005, 10:46

Аз не съм доволен от БулИнс. Не искам да чувам за тях. В акта от полицаите бяха подробно описани щетите, причинени от някакъв смотан голфаджия, на който му било трудно да кара по пътя, та почнал и по тротоара. По-скъпите неща не ми ги признаха за щета, трябваше да се съдя с тях за да си взема парите. От реални разходи около 900 лв ми предлагаха 274 :shock: при условие, че застраховката ми беше на доста висока сума.
Сега съм в ДЗИ - много ми ги хвалеха разни приятели. Ако стане нещо ще споделям.
Niky Georgiev

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 25 Мар 2005, 20:00

Лично аз си права каско в БулИнс и нямам проблеми досега
Niki Lauda

Потребител
Аватар
Кара: е30 325и кабрио

КАСКО ре:

Мнение от Тими » 12 Май 2005, 18:41

Пи4ове аз съм застраховал в "Левски спартак" и 6те ви кажа че много питах,съветвах се и наистина не само,4е % е наи-изгоден 6,95,няма за разлика от другите компаний и оскъпяване при разсрочено плащане на вноски,което е супер оферта.При другите компаний е 10% отгоре! ;) .За изплащане на щетите са коректни,знам го от личен опит,за 2 седмици си взех пари4ките :lol: .

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 12 Май 2005, 18:57

След моята катастрова, ДЗИ дадоха доста добра сума, и я преведоха 3 седмици след инцидента. Оплакваня нямам. Даже очаквах да е къде къде по зле.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 12 Май 2005, 18:57

Така ..Значи аз бях в Бул Инс с предишните ми Бмв-та,1-то съм горе-долу доволен от него,ама второто незнам дали щото беше застраховано на малко пари или беше старичко (89') не съм доволен от плащанията..При преден удар с разходи 750лв ми платиха 550лв..
Сега съм в ДЗИ и съм доволен засега ама ми се насабраха щети...
Бул Инс почнаха да не плащат и да ми хитреят ...а чух че са се били обединили с ДЗИ или нещо от сорта..В ДЗИ е 8.5%..
Абе при който ще да си требва яко чегарене...докато не си избиеш поне парите които си дал и да си покриеш ремонтите - тва е добра компания да има възвращаемост..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

И аз да кажа

Мнение от Sladk0 » 12 Май 2005, 21:37

Та значи в момента съм в БУЛИНС и съм със смесени чувства,веднаш плащат добре,друг пат се циганът.Бях се ударил леко от пред маската и бъбреците(значи маската беше доста натисната а единия бъбрек спукан)и отивам аз и ми дадоха за това 64леваи аз ей така :shock: (смисъл вие болни ли сте)ама не ми се занимаваше да обжалвам и да се занимавам.След месец отивам аз пак че нещо трябваха парици и пук не ми даваха мира тия 64лева,и отивам за спукан халоген ми дадоха 70лева и аз в шах пак но си траикам,та така едното за сметка на другото.Но мисля да пробвам като ми изтече каското в Армеец пък ще видиме. 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kal » 12 Май 2005, 22:45

някой има ли впечатления от ЕВРОИНС? там кадето работя ни правят отстъпка и каското излиза 5%, за момента съм към ДЗИ и се чудя дали да се преместя и аз от всякаде 4увам 4е е вазможно да се сърдят застрахователите

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум