относно двигателя!
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не си спомням къде, но четох, че БМВ АГ не препоръчва миенето на двигател с партоструйка. Миенаето става само след напръскване със специален препарат след което се отмива с нормално течаща вода.
А иначе аз моя още не съм го мил ама скоро ще го направя че ме е срам някой майстор дигне капака и отдолу кочина.
А иначе аз моя още не съм го мил ама скоро ще го направя че ме е срам някой майстор дигне капака и отдолу кочина.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Миналата година го мих за първи път! Преди това го напръскаха хубаво с обезмаслител и след това не знам дали остана място където да не вкараха пароструйката. Стана като нов, даже почна да върви повече

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
На предишните си коли, миех двигателите им всеки сезон
нямаше никакви проблеми. Мен също много ме кефи чистия мотор, но от както се сдобих с "красавицата" ме наплашиха с проблеми след миене и не съм го измил нито веднъж до сега
Ако наистина някой знае автомивка на която момчетата знаят на БМВ-то какво да пазят за да не стане кенц да казва! С голямо удоволствие ще го измия 

Хммм
Ако си купите нов автомобил и във връзка с експлоатацията питате дали може да миете двигателя,ще Ви отговорят НЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО
Мисля ,че това е във връзка с електрониката ,но за ЛАДА незнам
Които работят в Камор,може да кажат те трябва да са наясно.

Ако си купите нов автомобил и във връзка с експлоатацията питате дали може да миете двигателя,ще Ви отговорят НЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО

Които работят в Камор,може да кажат те трябва да са наясно.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
Сефте чувам,че не бивало да се мие
Просто електрониките,където не трябва да влиза вода се защитават някак и айде на баня
На москала преди си спомням редовно къпане,после на мивката ги е страх да го запалят и все питат "Да бутнем ли малко?"Отговорът е винаги е безмълвно озадачаващ за работещите там-качване в колата и палене от четвърт
Но пък прашясъл двигател (неомаслен )=хубав двигател 

One passion,one car,one life...
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2