Гадно е да има теглич !!!
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
filipf написа:...Теглича не пази а нанася щети!!!
Тук си прав. Когато те ударят отзад и имаш теглич, се сгъва цялото купе, защото е захванат за роговете. Преди време при потегляне минах през една вектра... В резултат на удара му събрах всички луфтове до предния калник, без да има нещо счупено друго. Само бронята му се сцепи.
Та не знам колко пазят...
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
много сие хубаво и дори да не го ползваш като ти се наложи ще си го имаш относно селянията за тегли4а хаиде нека некои ви лефне от зад с 70 километра в 4ас и ела ми раправяи за селания при мен като ме одариха с горе посо4ената скорост само ме бутна напред и толкови и малко боя имах на тегли4а колата зад мен не прили4асхе на нищо трябваше да смея калници ,капак радиатори рештки вси4коооо 4елен удар в моия тегли4
и престанете да се изказвате като последни те българи селяния ли е или са ще питате и защо джиповете имат роубари за кво има е като немаме кенгура и коали в българиа ,положението е следното като имаш тегли4 ако изкаш си го свялаш,ако изкаш не това е
имат такива неща защото българите са си селани и няма никва култура по пътищата
и престанете да се изказвате като последни те българи селяния ли е или са ще питате и защо джиповете имат роубари за кво има е като немаме кенгура и коали в българиа ,положението е следното като имаш тегли4 ако изкаш си го свялаш,ако изкаш не това е
имат такива неща защото българите са си селани и няма никва култура по пътищата

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Теглича пази и още как
Само като видят,че имаш теглич и вече спазват нормална дистанция.
На това му се вика превенция! Отделно каква греда живее в бронята само
Само един минус има
допълнителното тегло 

Само един минус има

ами дай всички джипове с ролбари да ги свалят тогава...
п.С. логиката е същата...
П.П.С. а на мен тази логика не ми харесва
п.С. логиката е същата...
П.П.С. а на мен тази логика не ми харесва

Последна промяна vlad0 на 11 Мар 2005, 23:22, променена общо 1 път
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
айде сега и ролбарите......ми зимам флекса и започвам режа теглича ,режа ролбарите.....друго нещо???? 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Ако си мислите, че тия ролбари правят нещо.. виждал съм ударен джип с яки ролбари дето при самия удар се откъсват, просто така са направени, да не правят пакости, при малко по-силен удар имат ухлабени зони където се откъсват.. поне според мен няма смисъл, но щом хората са го направили, значи са помислили 

No bling at the Ring
Абе селски манталитет си е кой квото и да ми говори, да си сложиш теглич и да чакаш някой да се удари в теб и да се радваш че на твойта кола и няма нищо, а другата колко много се е потрошила. Но това само при много слаб удар при силен все едно кво си сложил.
Ами ако на човека зад теб не му достигат 15-те сантиметра точно толкова колкото стърчи твоя теглич за да спре а.....
ти нарушаваш габаритите на колата обозначил ли си го това или си го обозначил с топката от тенис на корт и меченцето дето си набил отгоре.
Един приятел скоро си беше изпатил от такъв с теглич паркирал пред него смачкал му номера и духнал.
За кво на съвременните коли се сваля и слага точно за 2 минути и само си прибираш опашчицата дето стърчи.
Ами тия с ролбарите кво става ако удариш човек трошиш го на парчета има и по важни неща от скапаните ламарини, ролбарите са за пресечените терени в Англия със сигурност знам че са забранени и ако те срещнат на асфалт с тях глобяват.
Нищо лично към никой.
Пожелавам на всички със и без теглич безаварийно каране и късмет.
Ами ако на човека зад теб не му достигат 15-те сантиметра точно толкова колкото стърчи твоя теглич за да спре а.....

Един приятел скоро си беше изпатил от такъв с теглич паркирал пред него смачкал му номера и духнал.
За кво на съвременните коли се сваля и слага точно за 2 минути и само си прибираш опашчицата дето стърчи.
Ами тия с ролбарите кво става ако удариш човек трошиш го на парчета има и по важни неща от скапаните ламарини, ролбарите са за пресечените терени в Англия със сигурност знам че са забранени и ако те срещнат на асфалт с тях глобяват.
Нищо лично към никой.

sith написа:Абе селски манталитет си е кой квото и да ми говори, да си сложиш теглич и да чакаш някой да се удари в теб и да се радваш че на твойта кола и няма нищо, а другата колко много се е потрошила. Но това само при много слаб удар при силен все едно кво си сложил.
Ами ако на човека зад теб не му достигат 15-те сантиметра точно толкова колкото стърчи твоя теглич за да спре а.....ти нарушаваш габаритите на колата обозначил ли си го това или си го обозначил с топката от тенис на корт и меченцето дето си набил отгоре.
Нищо лично към никой.![]()
а ти как познаваш кой си използва по предназначение теглича и кой не ? Аз лично ако използвах теглича и утре пак ми трябваше много ясно, че няма да го свалям. Кой има време да сваля и да слага теглич нон стоп... я помисли малко трезво ...
И да нямам ролбари ако блъсна човек без тях дали пак няма да го потроша ? Мне ще стане ще се изтупа и ще си тръгне ... пак казвам, че ти куца логиката !
filipf написа:
...Теглича не пази а нанася щети!!!
Ей тук си много прав ,нанася ДА ,но на този отзад
скоро присъствах на следната сценка: -Чакаме си на кръстовището ,до мен една ЛАДА САМАРА с теглич един п***л с мерцедес 300 D се натресе отгоре момчето и бронята и радиатора л***а. . . Ония б**и наглеца слезе и се развика на момчето що не се дръпнал като видял скъпа и голяма кола
а светофара ЧЕРВЕНО на самарата нищо ,лекосе огънал теглича надолу
така 4е теглича си е екстра 
...Теглича не пази а нанася щети!!!
Ей тук си много прав ,нанася ДА ,но на този отзад

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Аз поне при паркиране и маневри внимавам по малко или така да се каже връщам докато подпра някъде. То май всичите ми коли са с тегличи макар ,че аз на нито една не съм слагал.
имал съм случка да ме затапи един пич с форд ескорт и като половин час се въртях и не можах да намеря шофиора го избутах назад с теглич и с част от бронята на мен ми нямаше нищо ,но при тръгването неговата броня тръгна след мен.(явно съм я бил пробил и след това отскубнал)

имал съм случка да ме затапи един пич с форд ескорт и като половин час се въртях и не можах да намеря шофиора го избутах назад с теглич и с част от бронята на мен ми нямаше нищо ,но при тръгването неговата броня тръгна след мен.(явно съм я бил пробил и след това отскубнал)

0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
И за мен теглича е тъпа работа! Освен, ако колата не ти е няква кочина с която си вършиш работа.
Първо, загрозява външния вид на колата, особено ако се води кола с спортен дух!
2. Ведна си личи, че собственика е злобно парче и че е на максимата - нека на мен да не ми е добре, ама на вуте да му е зле!
3. Да не говоря за тъпите копелета, които засичат нарочно и набиват спирачки пред станалите, като си викат - "аре бе, отворкооо, удари ми в теглича". Другия вариянт, който се е случвал, дава на заден и удря колата зад него! Ако човека в задната кола е сам и няма свидетели, за КАТ виновния е този отзад.
4. Най-важното! Недай си боже отзад да те фрасне нещо по-сериозно, като камьон или автобус! Мисля, че е много по добре да оправяш само смачкана задница, отколкото цялото шаси да поеме удара.
Първо, загрозява външния вид на колата, особено ако се води кола с спортен дух!

2. Ведна си личи, че собственика е злобно парче и че е на максимата - нека на мен да не ми е добре, ама на вуте да му е зле!
3. Да не говоря за тъпите копелета, които засичат нарочно и набиват спирачки пред станалите, като си викат - "аре бе, отворкооо, удари ми в теглича". Другия вариянт, който се е случвал, дава на заден и удря колата зад него! Ако човека в задната кола е сам и няма свидетели, за КАТ виновния е този отзад.
4. Най-важното! Недай си боже отзад да те фрасне нещо по-сериозно, като камьон или автобус! Мисля, че е много по добре да оправяш само смачкана задница, отколкото цялото шаси да поеме удара.
Big Money Works
Ares написа:...само смачкана задница, отколкото цялото шаси да поеме удара.
За това говоря. Удара си е удар, нещо трябва да поеме и намали тази енергия. Не си мислете, че като не виждате роговете, те са си прави по конец. По добре да смениш бронята и изкривената греда в нея, отколкото да отиваш да ти разпъват купето...
Това е за тези, които си мислят, че теглича ги пази. При паркиране може би, но иначе...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
теглича беше най-грозното и най-приятното нещо, което имах на е-30ската.
Вярно, стърчеше бая, не приличаше на кола с него, но няма нищо по-добро от това да спреш на светофара, да чуеш спирачки зад теб и единственото нещо, което правиш е да натиснеш по-здраво спирачката, за да не се спреш в предния, като де наденат. Пък това, че някой не си е преценил дистанцията - защо моята хромирана броня, която не се изправя трябва да страда? Аз като си карам кротко не ми пречат ни най-малко други коли с теглич.
Било се нагъвало купето - на теория си прав и е така, на практика обаче за да се изкриви рог трябва много голямо услилие (изпитано) и ако то бъде приложено няма значени дали имаш или нямаш теглич (всъщност в някакви микрони има де, по-различно се разпределя енергията при удар, за това си прав) - ако ти вкарат багажника до половината му среда роговете все се гънат. Така или иначе теглича е хванат за тях, както и бронята опира там - разлика много малка.
Е, малко загрозява, но така или иначе кола, на която много държа не бих я движил из града.
Ати
Вярно, стърчеше бая, не приличаше на кола с него, но няма нищо по-добро от това да спреш на светофара, да чуеш спирачки зад теб и единственото нещо, което правиш е да натиснеш по-здраво спирачката, за да не се спреш в предния, като де наденат. Пък това, че някой не си е преценил дистанцията - защо моята хромирана броня, която не се изправя трябва да страда? Аз като си карам кротко не ми пречат ни най-малко други коли с теглич.
Било се нагъвало купето - на теория си прав и е така, на практика обаче за да се изкриви рог трябва много голямо услилие (изпитано) и ако то бъде приложено няма значени дали имаш или нямаш теглич (всъщност в някакви микрони има де, по-различно се разпределя енергията при удар, за това си прав) - ако ти вкарат багажника до половината му среда роговете все се гънат. Така или иначе теглича е хванат за тях, както и бронята опира там - разлика много малка.
Е, малко загрозява, но така или иначе кола, на която много държа не бих я движил из града.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
ati написа:Било се нагъвало купето - на теория си прав и е така, на практика обаче за да се изкриви рог трябва много голямо услилие (изпитано) и ако то бъде приложено няма значени дали имаш или нямаш теглич (всъщност в някакви микрони има де, по-различно се разпределя енергията при удар, за това си прав) - ако ти вкарат багажника до половината му среда роговете все се гънат. Така или иначе теглича е хванат за тях, както и бронята опира там - разлика много малка
Aми говори си с някой теникиджия по въпроса и го слушай какво ще ти каже!

Big Money Works
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3