Help при избора на BMW

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anica banica » 08 Мар 2005, 13:06

Бе защо му пишете на човека глупости? Така ли посрещате бъдещите "колеги"? :roll:

Пълната диагностика на двигател и ходова част в Дару Кар е 60-ина лева. Отделен е въпросът, че в разпечатката ще ти напишат кусури за 1000 лв. на кола, която върви като пушка и няма нужда да й се сменя нищо по-голямо от филтър или шарнир... Но все пак дава някакво успокоение. Намира се тук-там продавач, който да иска да поеме тоз разход :) само че на повечето тактиката е - хайде в "моя" сервиз...

За 6000 не виждам как може да се купи нещо в прилично състояние освен е30... може би някое по-старо е34. Не забравяйте - повечето от нас не са достатъчно богати, за да купуват евтино.

Все пак, успех в шопинга :)
You will find adventure
or the adventure will find you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 08 Мар 2005, 13:49

aз бих препоръчал за тия пари да си земеш хубава 318 или 320
ТДС - Турбо Див Селянин

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 08 Мар 2005, 20:02

alx написа:като мислиш бмв- винаги мисли 6-редови. дори и да е малко по-скъпо или по-старо...
:yes: :yes: :yes:

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 08 Мар 2005, 23:07

Абе на 5.януари сум дал за Баварката 10 000лева и не съжалявам въобще.Просто мислех,че като я прекарам през сервизите ще му бутна на тоя тарикат цената,ама не стана.ПРОСТО КОЛАТА БЕШЕ ПЕРФЕКТНА!Стенд геометрия,ходова част,амортисьори,компресия,пълна диагностика в сервиза на БМВ Стара Загора.Само тунинга е около 3 000лева.Абе такава върви около 8 000лева по принцип,само дето нямя нищо общо с моята.Колата е дърта доста ама такива 95-97 не струват пред нея!Ще и се покефя докато си намеря 325-ца свястнан пък ще видим после.САМО ЗНАМ ЧЕ БМВ ПОД 10-11000 лева СВЯСТНО НЯМА!!! Нека някои ме убори!А-аз седани не признавам,316 и 318и също за мен това е само Камуфлаж никви БМВ-та не са.Казвам го защото съм ИМАЛ такива!!!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 09 Мар 2005, 9:03

body написа:Абе на 5.януари сум дал за Баварката 10 000лева и не съжалявам въобще.Просто мислех,че като я прекарам през сервизите ще му бутна на тоя тарикат цената,ама не стана.ПРОСТО КОЛАТА БЕШЕ ПЕРФЕКТНА!Стенд геометрия,ходова част,амортисьори,компресия,пълна диагностика в сервиза на БМВ Стара Загора.Само тунинга е около 3 000лева.Абе такава върви около 8 000лева по принцип,само дето нямя нищо общо с моята.Колата е дърта доста ама такива 95-97 не струват пред нея!Ще и се покефя докато си намеря 325-ца свястнан пък ще видим после.САМО ЗНАМ ЧЕ БМВ ПОД 10-11000 лева СВЯСТНО НЯМА!!! Нека някои ме убори!А-аз седани не признавам,316 и 318и също за мен това е само Камуфлаж никви БМВ-та не са.Казвам го защото съм ИМАЛ такива!!!

Аз ще те оборя! Не обиждай така 316 и 318-ките, те също са си чистокръвни БМВ-та, може да не вървят като шестаците и 318ис, но ако ги сриташ в дясно и те могат да тръгнат с вратите напред. Незнам защо си се изказал така за тях, може би преди да си имал такива си карал нещо по мощно ако е така е възможно да са ти се сторили мудни, но те уверявам, че са си истински БМВ-та :winky: :P
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Старо BMW
Мечтае да кара: Ново BMW

Мнение от bimbolet » 09 Мар 2005, 9:34

Ще трябва май да си направиме отделен форум за притежателите на 316/318, че ми писна от отворковци, които само като чуят за такива модели, започват да си изливат помията :evil: Мисля, че това не е РЕЙСИНГ форум, а за почитатели на марката!!!!!!!!!!!!!! Аре, малко уважение....
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 09 Мар 2005, 14:43

Аз също съм доста скиптично настроен към 4 цилиндровите мотори (към които влиза и ис-а!) но тва си ми е лично мнение .. има хора които напълно ги удовлетворява тая концепция.. все пак дори и при 316 ергономията в колата(уникална!) е същата като при останалите.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 09 Мар 2005, 18:02

Escape написа:
///M Power написа:така трудно да се каже ,кажи за какво ще я използваш ,за кеф ,за гъзария,за превозване на семейството и тн.....

Ами за кеф... нямам мераци да возя лели, чичовци, картофи и т.н. :)

За мен 316/318 също са си добри коли също така най вашното е техническото състояние на автомобила
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар

Мнение от body » 09 Мар 2005, 20:36

РАзбира се,че са си БМВ-та и макар че 200км им е тавана то при тази скорост се пътува добре,няма вибрации и шум.Ама съгласете се че някак си е кофти да си последен на светофарите.Това с вратите напред мноого ме сумнява.Компакта ми беше с гуми 205/55/15 и с вратите напред трудно саваше хавата.А и аз не обичам да цедя една кола до максимум,винаги имам резерв,които с 316 просто го забрави.Там си до ламарината,щото иначе не върви.Ама като изключим този мунус,които не е чак толкова голям колта си е добра,на Компакт иначе си е мъка ако е Туринг или Лимузина

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 09 Мар 2005, 20:48

просто от БМВ са помислили и за по-спокойните шофьори, който не се дърпат всеки ден по светофарите.
колите са страхотни предлагат същото удобство като всички е36, а същевременно са по-икономични, а и да си го кажем направо по нащте пътища кви 200км/ч колко пъти годишно все дигат и с какъв риск става това. макс скорост не е толкова голям критерии като няма къде да я развиеш!
също така ме дразни като се овиняват е36 320и че е бавна и тромава в ниските-до 3000-3500, ами помислете не е ли така по-добре за всекидневното каране-джиткаш си из града и почти винаги си под 3500, при тези обороти колата е доста икономична дори за шестак. а щом решиш да си правиш кефа си настъпваш и толкова. колата е просто перфектен баланс м/у уравновесен автомобил за всекидневна употреба и бърз и динамичен звяр готов да се разяри всеки момент ;)

Аватар

Мнение от body » 09 Мар 2005, 21:02

С 200 може и да не караш,ама всеки ден сигурно ти се налага да се налага да се изтеглиш от кръстовище,да настъпеш за да се навреш в накоя дупка в задрустване,да изпревариш по бурзо и малко рисковано,да си направиш просто кефа като издурпаш няко на старта.Все си трябва мощност май.Пук имай сия ако искаш и с 50 си карай.аз сум на това мнение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 09 Мар 2005, 21:52

Ами за тези неща и 316 и 318 стават идеално, все пак са коли с по 100-115 коня, неможе да кажеш че са бавни, не всеки се дърпа по светофарите има хора които повече гледат и разхода и в този случай това е най добрия вариант. Иначе ис-ктата също е отлично съотношение за разход вървеж, ама е предимно купе версии, а четиривратките са доста редки.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

...

Мнение от Boce » 10 Мар 2005, 2:29

Не искам да обиждам никой с 316/318 обаче не бих си купил такова,вярно че разликата м/у тези и ТДС-ките или 320-те и 325-те е от 4000-8000лв.Но всеки си има вкус ,марката е добър избор щото е престижно но не ми допада да карам БМВ под 130кс...Така че съвет събираи още...
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Мар 2005, 14:01

малко офф
тялото пич куртиш мифките :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
още малко офф
кефиш ме яко накъдри ми се косата от :mhihi: :mhihi: :mhihi:
и още малко офф
определено форума става по готин и весел с всеки изминал ден :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 10 Мар 2005, 14:28

bam-bam написа:малко офф
тялото пич куртиш мифките :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
още малко офф
кефиш ме яко накъдри ми се косата от :mhihi: :mhihi: :mhihi:
и още малко офф
определено форума става по готин и весел с всеки изминал ден :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Може ли да пишеш малко по грамотно по форумите, защото изречение от рода на "тялото пич куртиш мифките" няма никакъв смисъл

P.S. Някой може ли да ми преведе това изказване, че изобщо не зацепвам какво се опита та каже пича...

"тялото пич куртиш мифките"

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум